- 27 Kasım 2012
- 952
- 375
- 323
- 42
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.961
ablacım senin bat ne zamandı ne zaman belli olacak bebiş olup olmadıgıfatmaaaam nasılsın kuzum hafta sonun nasıl geçiyo minnak yeğenim nasıl
meryemmm hoşgeldin canım nasılsın
kızlar benim sağ kasığımda bir ağrı var felaket ama sadece ara ara batma şeklinde
ama geldimi yerimden zıplatıyo valla
ablacım senin bat ne zamandı ne zaman belli olacak bebiş olup olmadıgı
yumurtlama günlerimi tutturamıyorum sanırım yardımcı olurmusunuz? kızlar 1 ocak 5 şubat 7 mart sat sırasıyla ilk başlangıç günleri.aralarındaki süre değişiyor mesela 1 ocak 5 şubat hesapladım 25 marttı en yüksek yumurtlama günü ama 7 martta oldum yani daha erken yumurtlama olmuştur bu durumda şimdi bu ay ben neye göre hesap yapıcam yumurtlama günüm ne gündür acaba bana yol gösterirmisiniz
hayırlısı ablacım.. Sende klomen kullanmştın sanırsam demi ? çatlatma ignesi yaptın mı ? yoksa sadece ilaçmı içtincanım benim BAt normalde 21 mart ama ilaç biraz geçiktirebilirmiş
inşallah gelmez ama sanki yok gibi
hayırlısı ablacım.. Sende klomen kullanmştın sanırsam demi ? çatlatma ignesi yaptın mı ? yoksa sadece ilaçmı içtin
canım ovulasyon testi kullansana ben onunla buluyodum yumurtlama
günlerim eczanelerde satılıyo bana sorcak olursan yarın başla derim muhtemelen
iki üç gün içinde kırmızı çizgiyi görürsün
cevap için teşekkür ederim öncelikle 3 yere yazdım cevap yazılmadı..aranıza yeni katıldım bu ikinci ayım ve yumurtlama takibi yapmaya bu ay karar verdim.netten alabilirim oda hemen gelmez..ben bu ayı boşa geçirmek istemiyorum..ovulasyon testi dışında bana tavsiye edebileceğin bişey varmı canım...otomatik hesaplayıcılar ne derece güvenli ve benim adet döngülerim değişken
bu ayı boş geçirmek istemiyosan bence şimdiden başla canım bir gün dolu bir gün boş çalışma yap
en güvenlisi o şuan en azından risk almamış oluyosun ama ovu testi çok işe yarıyo canım
inşallah hayırlıysa olur canım bu ay deniycem...olmazsa netten ovulasyon testi alıcam..önceki mesajları okumadım..sende bebk varmı çalışma aşamasındamısın
bende günde 2 dozdan 5gün içtim klomen ama ultrasona girmedim tekrar yumurtalara bakmak için doktorum çok şart degil istersen gelirsin bakarız dedi benimde canım istemedi gitmedim :O belki kasıgındak, agrı yumurta çatladıgı içindir ablacımgünde ikitaneden beş gün klomen kullandım
sonra dört doz çatlatma iğnesi yapıldı canım
biraz fazlaca büyümüşlerdi ve doktor eğer çatlatmazsak kiste dönüşürler dedi
ama galiba kist oldular bebiş yok çünkü kasığımdaki ağrı
ona benziyo
bende günde 2 dozdan 5gün içtim klomen ama ultrasona girmedim tekrar yumurtalara bakmak için doktorum çok şart degil istersen gelirsin bakarız dedi benimde canım istemedi gitmedim :O belki kasıgındak, agrı yumurta çatladıgı içindir ablacım
Allah bağışlasın hayırlısıyla 3. evladınızı kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah benimde 5 yaşında bir oğlum var 2. çocuğumu kucağıma almayı rabbim nasip eder inşallah 28 yaşındayım oğlum mucize gibi hiç beklemediğim bir anda gelmişti Rabbim inşallah beklemeden 2. yide nasip eder..buradan takip edicem tez vakitte mutlu haberlerimizi paylaşırız inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasın..[/QUOTE]ben yaşca sizlerden biraz büyüküm benim ikitane evladım var rabbim bana bağışlasın
ama 8 aydır 3.için uğraşıyorum nasip henüz olmadı rabbim zamanını bekliyo işte
ama zor beklemek çok zor çocuklarım bayağı büyük kızım 22 oğlum 14 yaşında
allah nasip ederse minik bir bebişim olsun çok istiyorum
senin ilkmi olcak canım sen kaç yaşındasın
Allah bağışlasın hayırlısıyla 3. evladınızı kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah benimde 5 yaşında bir oğlum var 2. çocuğumu kucağıma almayı rabbim nasip eder inşallah 28 yaşındayım oğlum mucize gibi hiç beklemediğim bir anda gelmişti Rabbim inşallah beklemeden 2. yide nasip eder..buradan takip edicem tez vakitte mutlu haberlerimizi paylaşırız inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasın..
ben geç adet gördüm lisedeydim adetimin 5 ay gelmediğini bilirim pko teşhisi konmuştu adet düzenlemek için doğum kontrol hapı kullandım senelerce evlendim doktorlar çocuğun olmaz tedavi gerekir senelerini alabilir dediler korunma dediler 19 yaşındaydım evlendiğimde hastanede çalıştım doktorlar ben abin olarak söylüyorum uzun sürebilir üzülme erken deme yaşın denemeye başla dediler hiç takmadım ozamanlar bigün hapı unuttum unutunca ertesi gün 2 tane atılıyor ertesi gün atıp devam ettim kutu bitene kadar o ay adet görmedim işte mucizede orda şükürler olsunki hamileymişim meğer...Allah istedikten sonra olmaz diye birşey yok..normal doğum yaptım ve doğumda kistlerimden kurtulmuşum ve sonra adetim düzenlendi kendi kendine doktorlara gittim inanamadım hem hastalığımdan kurtuldum hem Rabbim evlad sahibi olmayı nasip etti...elhamdülillah bunu anlattımki ümitsizlik biz müminlere yakışmaz Rabbimin mucizelerini etrafımızda aldığımız nefeste heryerde görebiliriz bakmasını bilirsek..inşallah tez zamanda Rabbimiz sevindirsin..birbirimiz için dua edelim
ablacım inşallah hayırlı zaman şimdi değil demekki seni tanımıyorum ama bugünden sonra dualarımda olacaksın..tez zamanda iyi haberlerle buradan seviniriz inşallahben o mucizelere hep inanırım canım bende 13 yaşındaydım rahim kanseri teşhisi kondu
doktor herşeyini alıcaz yoksa cocuk ölür dediler anneme ama annem bir doktorla yetinmedi
birkaç doktora daha gittik ve sonunda yumurtalığımda çok büyük bir kist olduğu ameliyat olmam gerektiği söylendi
ameliyat olduktan sonra çucuğu olmayabilir dendi ama ben 15 yaşındaydım evlendiğimde ilk gece hamile kalmışım
ve adetim düzenli olmadığı için kızım 6 aylıktı hamile olduğumu öğrendiğimde sonraki hamileliklerim
ben hiç anlamadan oldu hatta bende senin gibi nerdeyse doğum kontrol hapınla hamile kaldım şimdiyse ilaçlar
iğneler nafile tövbe asla isyan etmiyorum sadece üzülüyorum ama biliyorum çok kısa zamanda bende
tekrar anne olcam
ablacım inşallah hayırlı zaman şimdi değil demekki seni tanımıyorum ama bugünden sonra dualarımda olacaksın..tez zamanda iyi haberlerle buradan seviniriz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?