- 3 Şubat 2013
- 3.210
- 1.478
- 448
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.981
belkide bebiştir oo bebişşş :)))... inşallah kasık ağrısı çektiğini yazıp sonra hamile olduğunu öğrenen çok okudum buda belirti olabilir hayırlısı olsun ablacımkızlar herkese kocişinle ailesinle mutlu pazarlar
kızçelerim ben iki gündür iyi değilim
geceleri uyuyamıyorum ve iki gündür sağ kasığımda ciddi ağrı var
galiba klomen kist yaptı eee olcağı oydu yumoşlar o kadar büyürse
kiste döner tabi benim umutlar yattı bu ay zaten kistte olduysa
birayda onu temizlemekle uğraşırım artık bebiş işi bikaç ay bekliycek gibi
Kızlar, çok üzgünüm. Dün akşam yatarken öksürünce sular seller gibi kan boşaldı. Sonra arkası kesilmedi. Banyoda hayvan kesmişler gibi heryer kan oldu. Hastaneye gittim bebeğim yaşıyordu. Hatta kanın nerden geldiğini bulamadılar. Teşhis de koyamadılar. Bugün kan durdu. Kahverengi lekeye döndü. Ama bebek hareket etmedi bugün hiç. O kadar ağladım, o kadar korktum ki anlatamam. Hala da korkuyorum. Lütfen benim için dua edin. Hoşçakalın.
belkide bebiştir oo bebişşş :)))... inşallah kasık ağrısı çektiğini yazıp sonra hamile olduğunu öğrenen çok okudum buda belirti olabilir hayırlısı olsun ablacım
Kızlar, çok üzgünüm. Dün akşam yatarken öksürünce sular seller gibi kan boşaldı. Sonra arkası kesilmedi. Banyoda hayvan kesmişler gibi heryer kan oldu. Hastaneye gittim bebeğim yaşıyordu. Hatta kanın nerden geldiğini bulamadılar. Teşhis de koyamadılar. Bugün kan durdu. Kahverengi lekeye döndü. Ama bebek hareket etmedi bugün hiç. O kadar ağladım, o kadar korktum ki anlatamam. Hala da korkuyorum. Lütfen benim için dua edin. Hoşçakalın.
fatmaaaam nasılsın kuzum hafta sonun nasıl geçiyo minnak yeğenim nasıl
meryemmm hoşgeldin canım nasılsın
kızlar benim sağ kasığımda bir ağrı var felaket ama sadece ara ara batma şeklinde
ama geldimi yerimden zıplatıyo valla
günde ikitaneden beş gün klomen kullandım
sonra dört doz çatlatma iğnesi yapıldı canım
biraz fazlaca büyümüşlerdi ve doktor eğer çatlatmazsak kiste dönüşürler dedi
ama galiba kist oldular bebiş yok çünkü kasığımdaki ağrı
ona benziyo
canım ovulasyon testi kullansana ben onunla buluyodum yumurtlama
günlerim eczanelerde satılıyo bana sorcak olursan yarın başla derim muhtemelen
iki üç gün içinde kırmızı çizgiyi görürsün
cevap için teşekkür ederim öncelikle 3 yere yazdım cevap yazılmadı..aranıza yeni katıldım bu ikinci ayım ve yumurtlama takibi yapmaya bu ay karar verdim.netten alabilirim oda hemen gelmez..ben bu ayı boşa geçirmek istemiyorum..ovulasyon testi dışında bana tavsiye edebileceğin bişey varmı canım...otomatik hesaplayıcılar ne derece güvenli ve benim adet döngülerim değişken
günaydın...................................
herkese günaydın kızlarr mutlu haftalar dilerim.
günaydın...................................
bacılarımmmmm günaydınnnnnn.
nasılsınızzz...
ayyy burda bi kar bi karkış geri geldi...
neler yaptınız nasıldı hafta sonunuz...
ayyy kızlar ben c.tesi günü soldan soldan acaippp bi kasık ağrısı çektim. yumurtlama ağrısı idi... hülya ablanın yazdıklarını da okuyunca bende de mi bi şey var diye panik yaptım. öle bi ağrıydıki kahvaltıda başladı masadan kalkıp bacağımı karnıma bastırark bi süre çöktüm yere...
şöle ki. dr. a ilk gittiğimde solda 18 sağda 16 mm yumoş vardı. sonraki gidişimde 18 liğin çatladığını gördük. eğer c.tesi 16 lık çatladıysa ben niye ağrıyı yine solda hissettimmmsağ tarafın ağrıması gerekmezmiydi...
ay bi de kızlar siz siz olun progestanı hiç ağız yoluyla almayın. ilacı içtikten yarım saat sora acayip bi baş dönmesi yapıyo ama nasıl yer gök dönüyo...
Günaydın kızlar. Bugün Allaha şükür ne lekem var ne de kanamam. Ama bebek ne durumda bilmiyorum. Doktora yarın gideceğim. Merak etmeyesiniz diye kalkıp yazdım. Hepinizi öpüyorum. Aman dikkat edin siz de. Dualarınızda unutmayın. Hoşçakalın.
günaydın iremmmm nasılsın??? minik bebeğinin bir kuyruğu var artıkk büyüyo annesiiii
bacılarımmmmm günaydınnnnnn.
nasılsınızzz...
ayyy burda bi kar bi karkış geri geldi...
neler yaptınız nasıldı hafta sonunuz...
ayyy kızlar ben c.tesi günü soldan soldan acaippp bi kasık ağrısı çektim. yumurtlama ağrısı idi... hülya ablanın yazdıklarını da okuyunca bende de mi bi şey var diye panik yaptım. öle bi ağrıydıki kahvaltıda başladı masadan kalkıp bacağımı karnıma bastırark bi süre çöktüm yere...
şöle ki. dr. a ilk gittiğimde solda 18 sağda 16 mm yumoş vardı. sonraki gidişimde 18 liğin çatladığını gördük. eğer c.tesi 16 lık çatladıysa ben niye ağrıyı yine solda hissettimmmsağ tarafın ağrıması gerekmezmiydi...
ay bi de kızlar siz siz olun progestanı hiç ağız yoluyla almayın. ilacı içtikten yarım saat sora acayip bi baş dönmesi yapıyo ama nasıl yer gök dönüyo...
günaydın bacılar yemek yiyemeyen bir adet fatma hepinizi selamlarrr
ablacım dikkat et kendine dualarımdasın ara ara gelişmelerden haberdar et bizi
kız seroya sende katıldın desene çok mu bulantın oluyo ....................
ablacımmm hafta sonu bende de çookkk acayip bi ağrı oldu..ben de tırstım :18::18::18:kızlar herkese kocişinle ailesinle mutlu pazarlar
kızçelerim ben iki gündür iyi değilim
geceleri uyuyamıyorum ve iki gündür sağ kasığımda ciddi ağrı var
galiba klomen kist yaptı eee olcağı oydu yumoşlar o kadar büyürse
kiste döner tabi benim umutlar yattı bu ay zaten kistte olduysa
birayda onu temizlemekle uğraşırım artık bebiş işi bikaç ay bekliycek gibi
bulantı değil ya yiyemiyorum canım hiç bişi istemiyor dün bütün gün 1 dilim ekmek ve muzla durdum yemediğim için halsiz düşüyorum uyuyorum sonra akşam yemek yaptım onuda yiyemedim sonra kocam burger kinge götürdü zorla bi hamburger bi ayran içtim eve geldim
günaydınlar mutlu bir hafta diliyorum herkese
gece hiç uyuyamadım giydiğim tayt karnımı sıktı gece de kalkp cıkarmaya üsendim bütün gece elimi karnıma sokup öyle uyumaya calıstım başım agrıyo simdi de puffff
aynur ablacım dularımız seninle, benim arkadaşım 9 ay adet kanaması yaşamış, ama sağlıkla bebeğini kucağına aldı. sadece kanama seni çok halsiz bırakır, o yüzden olmaması daha iyi. hiç kalkma dinlen, bizi de habersiz bırakma..Günaydın kızlar. Bugün Allaha şükür ne lekem var ne de kanamam. Ama bebek ne durumda bilmiyorum. Doktora yarın gideceğim. Merak etmeyesiniz diye kalkıp yazdım. Hepinizi öpüyorum. Aman dikkat edin siz de. Dualarınızda unutmayın. Hoşçakalın.
fattmaaa bacımmm, senin bebiş annesini forma sokmaya niyetli galibabulantı değil ya yiyemiyorum canım hiç bişi istemiyor dün bütün gün 1 dilim ekmek ve muzla durdum yemediğim için halsiz düşüyorum uyuyorum sonra akşam yemek yaptım onuda yiyemedim sonra kocam burger kinge götürdü zorla bi hamburger bi ayran içtim eve geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?