Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

belkide bebiştir oo bebişşş :)))... inşallah kasık ağrısı çektiğini yazıp sonra hamile olduğunu öğrenen çok okudum buda belirti olabilir hayırlısı olsun ablacım

Kızlar, çok üzgünüm. Dün akşam yatarken öksürünce sular seller gibi kan boşaldı. Sonra arkası kesilmedi. Banyoda hayvan kesmişler gibi heryer kan oldu. Hastaneye gittim bebeğim yaşıyordu. Hatta kanın nerden geldiğini bulamadılar. Teşhis de koyamadılar. Bugün kan durdu. Kahverengi lekeye döndü. Ama bebek hareket etmedi bugün hiç. O kadar ağladım, o kadar korktum ki anlatamam. Hala da korkuyorum. Lütfen benim için dua edin. Hoşçakalın.

aynurum rabbim ikinizide korusun
önce allahın izniyle hiçbişey olmıycak canım dualarım seninle ve bebişinle
sakın ihmal etme yarın sabah hemen tekrar doktora git canım sakın bizleri merak içinde bırakma
ama sakın korkma hiçbişey olmıycak canım

Abla dualarım senin le umarım bebiste sende iyi olursun zor biliyorum ama sakin p olmaya çalış ki bebiş te rahat etsin

selam hülya abla nasılsın? kasıklarım ağrıyo demişsin inşallah kist değildir de bebektir o . zaten şurda 3 gün kaldı senin bat a. ak kara ortaya çıkar. Çok umutsuzdun hala da umutsuzluğunu sürdürüyorsun ama umarım güzel bir haber gelir de biz de seni dilimizden düşürmeyiz artık

merhaba hülya abla size cevap yazmış. dediği gibi gün aşırı çalışma yaparak yumurtayı kaçırmamış olabilirsiniz. Bir de yumurtlayınca gelen akıntı farklılaşıyor. saydam renkte akıntı gelince yumurtladığınızı gösterir. ordan anlayabilirisniz.

günaydın aynur abla. bugün nasılsın? inşallah iyi haberlerle gelirsin.. İyi düşünelim iyi olsun her şey. Allah bebeğini korusun ve uzun ömür versin inşallah.

bacılarımmmmm günaydınnnnnn.
nasılsınızzz...
ayyy burda bi kar bi kar kış geri geldi...
neler yaptınız nasıldı hafta sonunuz...
ayyy kızlar ben c.tesi günü soldan soldan acaippp bi kasık ağrısı çektim. yumurtlama ağrısı idi... hülya ablanın yazdıklarını da okuyunca bende de mi bi şey var diye panik yaptım. öle bi ağrıydıki kahvaltıda başladı masadan kalkıp bacağımı karnıma bastırark bi süre çöktüm yere...
şöle ki. dr. a ilk gittiğimde solda 18 sağda 16 mm yumoş vardı. sonraki gidişimde 18 liğin çatladığını gördük. eğer c.tesi 16 lık çatladıysa ben niye ağrıyı yine solda hissettimmm sağ tarafın ağrıması gerekmezmiydi...
ay bi de kızlar siz siz olun progestanı hiç ağız yoluyla almayın. ilacı içtikten yarım saat sora acayip bi baş dönmesi yapıyo ama nasıl yer gök dönüyo...

Günaydın kızlar. Bugün Allaha şükür ne lekem var ne de kanamam. Ama bebek ne durumda bilmiyorum. Doktora yarın gideceğim. Merak etmeyesiniz diye kalkıp yazdım. Hepinizi öpüyorum. Aman dikkat edin siz de. Dualarınızda unutmayın. Hoşçakalın.

herkese günaydın kızlarr mutlu haftalar dilerim.

günaydın...................................

günaydın bacılar yemek yiyemeyen bir adet fatma hepinizi selamlarrr

ablacım dikkat et kendine dualarımdasın ara ara gelişmelerden haberdar et bizi

günaydın iremmmm nasılsın??? minik bebeğinin bir kuyruğu var artıkk büyüyo annesiiii

büyüyo galiba teyzeside bana çaktırmıyo bakalım son 10 gün ne kadar büyümüş anlıycaz

ben fitil olarak alıyom zatennn :120::120::120:

aynur abla geçmiş olsun , face den okudum bende, şükür bebekle alakalı değilmiş kanaman olabiliyo geçen bir arkadaştada olmuştu , şuan herşey normal, sen içini ferah tut ........

kız seroya sende katıldın desene çok mu bulantın oluyo ....................

bulantı değil ya yiyemiyorum canım hiç bişi istemiyor dün bütün gün 1 dilim ekmek ve muzla durdum yemediğim için halsiz düşüyorum uyuyorum sonra akşam yemek yaptım onuda yiyemedim sonra kocam burger kinge götürdü zorla bi hamburger bi ayran içtim eve geldim

ablacımmm hafta sonu bende de çookkk acayip bi ağrı oldu..ben de tırstım :18::18::18:
sendeki gelişmelri yakından takip ediyorum o kadar ilaç kullandık bakalım ne olacak bu ay.

ablacım geçmiş olsun. nasılsınn acaba çok merak ettim. allahım bebeğini sana bağışlasın. haberdar et bizi..

günaydınlar mutlu bir hafta diliyorum herkese

gece hiç uyuyamadım giydiğim tayt karnımı sıktı gece de kalkp cıkarmaya üsendim bütün gece elimi karnıma sokup öyle uyumaya calıstım başım agrıyo simdi de puffff

yiye yiye hamburger mi yedin , kızım hiç bişey yemesen yoğurda az ekmek doğra ye bence , zaten çok yemiycen az ve sık yiyeceksin, at ağzına bişeyler çiğne dur .................

elini karnına koyana kadar poponun aşağısına indirivereydin çıkarmadan

aynur ablacım dularımız seninle, benim arkadaşım 9 ay adet kanaması yaşamış, ama sağlıkla bebeğini kucağına aldı. sadece kanama seni çok halsiz bırakır, o yüzden olmaması daha iyi. hiç kalkma dinlen, bizi de habersiz bırakma..

fattmaaa bacımmm, senin bebiş annesini forma sokmaya niyetli galiba
kıs sen katkı maddesi var diye sütü alıp yoğurdu evde yapıp tavuk yemiyodun ya, burger king nerden çıktı. bacım yime o tarz fastfoodları. içlerindeki tatlandırıcılar ve katkı maddeleri bünyeye daha zarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…