- Konu Sahibi antidepresif
-
- #18.001
yiye yiye hamburger mi yedin, kızım hiç bişey yemesen yoğurda az ekmek doğra ye bence , zaten çok yemiycen az ve sık yiyeceksin, at ağzına bişeyler çiğne dur .................
kızlar geçmişe gitmeye üşeniyom fulyanın kan sonucu kaç çıktı cuma gün ......................
bacım senin kontrol ne zaman bi dahakine... he he yine dr. sırası yapalımmmbüyüyo galiba teyzeside bana çaktırmıyo bakalım son 10 gün ne kadar büyümüş anlıycaz
ben fitil olarak alıyom zatennn :120::120::120:
aynur abla geçmiş olsun , face den okudum bende, şükür bebekle alakalı değilmiş kanaman olabiliyo geçen bir arkadaştada olmuştu , şuan herşey normal, sen içini ferah tut ........
ba ba baaaa gece gece iş çıkartcan kısın basınaelini karnına koyana kadar poponun aşağısına indirivereydin çıkarmadan
aynur ablacım dularımız seninle, benim arkadaşım 9 ay adet kanaması yaşamış, ama sağlıkla bebeğini kucağına aldı. sadece kanama seni çok halsiz bırakır, o yüzden olmaması daha iyi. hiç kalkma dinlen, bizi de habersiz bırakma..
fattmaaa bacımmm, senin bebiş annesini forma sokmaya niyetli galiba
kıs sen katkı maddesi var diye sütü alıp yoğurdu evde yapıp tavuk yemiyodun ya, burger king nerden çıktı. bacım yime o tarz fastfoodları. içlerindeki tatlandırıcılar ve katkı maddeleri bünyeye daha zarar
elini karnına koyana kadar poponun aşağısına indirivereydin çıkarmadan
kayınvaliden alttan dürtmesse küt küt uyu bakalımne bilem işte uykunun sersemliğinde aklıma başka çözüm gelmedi şimdi de öyle güzel bi uyku çöktü ki anlatamam azcık daha uyuyim ben
gitmedi ki fulya cuma günü yani ben öyle biliyorum
bacım senin kontrol ne zaman bi dahakine... he he yine dr. sırası yapalımmm
ayyy bacım valla fitili de sevmem ama ilacı bi berbat ediyo sorma. sabah içtim ya klavye gözümün önünde bombe bombe oluyo
ba ba baaaa gece gece iş çıkartcan kısın basına
evet cuma gün kan vermemişben bugün kan vermedim kızlar şükür şuan için bi sıkıntım yok içim bulanması ve gözlerimin bayık bakması dısındap.tesi kan veririm perşembede Allah kısmet ederse tanışırız minnakımızla
ben sanki cuma sabah kan verdim dedi gibi hatırlıyom :44::44:
10 gün kaldı tatlım, gelecek hafta çarşamba belki fitil bitsin diye perşembe giderim karar vermedim henüz , kızım söylemesi ayıp 10 cm var fitilde , allahtan herife ilişki yok dedimkızım ne iş çıkartcam göbeğe hem taytın baskısı hem elinin, indirivereydi zaten hamişler ateşli olur üşümezdi
Günaydın bebeklerimmmm biz kan verdik geldik saat 1 de alıcam sonucu şimdi geçmişi bi kurcalıyım dönüyorum hmn yanınıza
ablacfım inşallah bebeğin sağlıklıdır,dualraım seninle sıkma sakın canını....Kızlar, çok üzgünüm. Dün akşam yatarken öksürünce sular seller gibi kan boşaldı. Sonra arkası kesilmedi. Banyoda hayvan kesmişler gibi heryer kan oldu. Hastaneye gittim bebeğim yaşıyordu. Hatta kanın nerden geldiğini bulamadılar. Teşhis de koyamadılar. Bugün kan durdu. Kahverengi lekeye döndü. Ama bebek hareket etmedi bugün hiç. O kadar ağladım, o kadar korktum ki anlatamam. Hala da korkuyorum. Lütfen benim için dua edin. Hoşçakalın.
herkese günaydın kızlarr mutlu haftalar dilerim.
günaydın...................................
Günaydın kızlar. Bugün Allaha şükür ne lekem var ne de kanamam. Ama bebek ne durumda bilmiyorum. Doktora yarın gideceğim. Merak etmeyesiniz diye kalkıp yazdım. Hepinizi öpüyorum. Aman dikkat edin siz de. Dualarınızda unutmayın. Hoşçakalın.
günaydın bacılar yemek yiyemeyen bir adet fatma hepinizi selamlarrr
ablacım dikkat et kendine dualarımdasın ara ara gelişmelerden haberdar et bizi
Günaydın bebeklerimmmm biz kan verdik geldik saat 1 de alıcam sonucu şimdi geçmişi bi kurcalıyım dönüyorum hmn yanınıza
bugün gitti bence fuli
ne fitili bu progestan değil mi bende onu fitil olarak alıyorum ama o zaman bile midemi bulandırıyor sanki psikolojik oldu sanırım:18::18::18:
evet progesteron bende herhangi bişey yapmadı gerçi daha 5 tane kullandım galiba
ablacfım inşallah bebeğin sağlıklıdır,dualraım seninle sıkma sakın canını....
hepinize günaydın kızlar...
nasılsınz bakalım,dün evde temzilk yaptım ev berbat olmuş...
ayy düşünsene sorunun sonunu okumadan başını unuturmuşsunn ayy traji komik bir şey olur
ama sen yaparsın o kadar hesap kitabın içindesin beynin iyi çalışıyodur
Merhaba kızlar. Doktordan geldim. Bebeğim maşallah çok iyi. Kocaman olmuş maşallah. Doktor zorla uyandırdı. Uyanınca da başladı akrobasiye. Ve beklenen haber. O bir kızmış. Kesin değil dedi doktor. Sadece benzettim dedi. Bir a sonra kesin cevap veririm dedi. Ama Allah biliyor ya üzülmedim değil. Yine de sağlıklı olduğu için binlerce kere şükürler olsun. Yine de içimdeki ses erkek o diyor. Kendimi kıza alıştırsam da.
Didemcim senin ense kalınlığı kaç çıkmıştı. Benim 1.11 Ağırlığı 51 gr. Boyu 5 cm. Doktor gayet güzel vücut gelişimi dedi maşallah. Neyse darısı hepiciğinizin başına kızlar.
Canım merhaba ben gülcan .. Allah razı olsun duan için Allahım kabul etsin hakkını helal et... dilerim bebegini sağlıklı bir şekişde kucagına alırsın.. inanın cok duygulandım..
Selamlar kızlar benim dün itibarı ile klomenim bitti şimdi 5 gün periz sonra 5 gün çalışma Allahım izin verirse ondan sonrada bebişim gelicelk.. sizler hepiniz iyisinizdir insallah eşim evde oldugu için giremiyorum pek nete.. pazartesi başlıyor iişe tekrar aranızdayım allahın izni ile bu arada faceden grup açmişsinız sanırsam hiç haberim olmadıçok üzüldüm kendimi dışalanmış hissettim br an hepiciginizi öpüyorum kendinize cok dikkat edin
Arkadaşlar merhaba ancak bu saatte yazmak kısmet oldu test sonucum pozitif yani çok şükür hamileyim Allah herkesin muradını versin inşaallah eşim ve annemden sonra sizlere söyleyim dedim hepinizi çok seviyorum bacılaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
kızlar herkese kocişinle ailesinle mutlu pazarlar
kızçelerim ben iki gündür iyi değilim
geceleri uyuyamıyorum ve iki gündür sağ kasığımda ciddi ağrı var
galiba klomen kist yaptı eee olcağı oydu yumoşlar o kadar büyürse
kiste döner tabi benim umutlar yattı bu ay zaten kistte olduysa
birayda onu temizlemekle uğraşırım artık bebiş işi bikaç ay bekliycek gibi
Kızlar, çok üzgünüm. Dün akşam yatarken öksürünce sular seller gibi kan boşaldı. Sonra arkası kesilmedi. Banyoda hayvan kesmişler gibi heryer kan oldu. Hastaneye gittim bebeğim yaşıyordu. Hatta kanın nerden geldiğini bulamadılar. Teşhis de koyamadılar. Bugün kan durdu. Kahverengi lekeye döndü. Ama bebek hareket etmedi bugün hiç. O kadar ağladım, o kadar korktum ki anlatamam. Hala da korkuyorum. Lütfen benim için dua edin. Hoşçakalın.
herkese günaydın kızlarr mutlu haftalar dilerim.
günaydın...................................
bacılarımmmmm günaydınnnnnn.
nasılsınızzz...
ayyy burda bi kar bi karkış geri geldi...
neler yaptınız nasıldı hafta sonunuz...
ayyy kızlar ben c.tesi günü soldan soldan acaippp bi kasık ağrısı çektim. yumurtlama ağrısı idi... hülya ablanın yazdıklarını da okuyunca bende de mi bi şey var diye panik yaptım. öle bi ağrıydıki kahvaltıda başladı masadan kalkıp bacağımı karnıma bastırark bi süre çöktüm yere...
şöle ki. dr. a ilk gittiğimde solda 18 sağda 16 mm yumoş vardı. sonraki gidişimde 18 liğin çatladığını gördük. eğer c.tesi 16 lık çatladıysa ben niye ağrıyı yine solda hissettimmmsağ tarafın ağrıması gerekmezmiydi...
ay bi de kızlar siz siz olun progestanı hiç ağız yoluyla almayın. ilacı içtikten yarım saat sora acayip bi baş dönmesi yapıyo ama nasıl yer gök dönüyo...
Günaydın kızlar. Bugün Allaha şükür ne lekem var ne de kanamam. Ama bebek ne durumda bilmiyorum. Doktora yarın gideceğim. Merak etmeyesiniz diye kalkıp yazdım. Hepinizi öpüyorum. Aman dikkat edin siz de. Dualarınızda unutmayın. Hoşçakalın.
günaydınlar mutlu bir hafta diliyorum herkese
gece hiç uyuyamadım giydiğim tayt karnımı sıktı gece de kalkp cıkarmaya üsendim bütün gece elimi karnıma sokup öyle uyumaya calıstım başım agrıyo simdi de puffff
kızlar geçmişe gitmeye üşeniyom fulyanın kan sonucu kaç çıktı cuma gün ......................
gitmedi ki fulya cuma günü yani ben öyle biliyorum
fuli bu sabah kan verecekti galiba kızlar.. daha da gelmedi baksanıza..
günaydın, hoş geldin bebekkkk ve bebeğin bebeğiii yiğenimizz
sen oku geçmişi biz burdayızzz
günaydın canım bakalım bakalım kaç olmuş değerinnnn
ben bir kutuyu ağızdan bitirdim o zaman tiksindim ilaçtan son gittiğimde değiştirdi doktor 200lük bir tane verdi
günaydın canım çok yormasaydın kendini
günaydın canım bakalım bakalım kaç olmuş değerinnnn
ben bir kutuyu ağızdan bitirdim o zaman tiksindim ilaçtan son gittiğimde değiştirdi doktor 200lük bir tane verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?