Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

yiye yiye hamburger mi yedin , kızım hiç bişey yemesen yoğurda az ekmek doğra ye bence , zaten çok yemiycen az ve sık yiyeceksin, at ağzına bişeyler çiğne dur .................

yiyemiyorum işte oyle az az yemek bana göre değil eve bir sürü kraker aldım hiç birini yiyemiyorum canım hiç bişey istemiyor hamburgerden medet umdummm aç kalmak çok çekilmez sinir bozukluğu yapıyor bende

bacım senin kontrol ne zaman bi dahakine... he he yine dr. sırası yapalımmm
ayyy bacım valla fitili de sevmem ama ilacı bi berbat ediyo sorma. sabah içtim ya klavye gözümün önünde bombe bombe oluyo

elini karnına koyana kadar poponun aşağısına indirivereydin çıkarmadan
ba ba baaaa gece gece iş çıkartcan kısın basına

hemde asla yemediğim tavuk burger yedim biliyorum çok zararlı ama yedim napıyımm dayanamadım sinirden ağlıcaktım evde düşüne düşüne onu buldum mercimek çorbası bide ii geliyor kırmızı mercimek bol bol ondan yapıp içiçem et suyuyla ama tablet değil gerçek et suyu ile

gitmedi ki fulya cuma günü yani ben öyle biliyorum

ben sanki cuma sabah kan verdim dedi gibi hatırlıyom :44::44:

10 gün kaldı tatlım, gelecek hafta çarşamba belki fitil bitsin diye perşembe giderim karar vermedim henüz , kızım söylemesi ayıp 10 cm var fitilde , allahtan herife ilişki yok dedim kızım ne iş çıkartcam göbeğe hem taytın baskısı hem elinin, indirivereydi zaten hamişler ateşli olur üşümezdi

bugün gitti bence fuli

ne fitili bu progestan değil mi bende onu fitil olarak alıyorum ama o zaman bile midemi bulandırıyor sanki psikolojik oldu sanırım:18::18::18:

Günaydın bebeklerimmmm biz kan verdik geldik saat 1 de alıcam sonucu şimdi geçmişi bi kurcalıyım dönüyorum hmn yanınıza

ablacfım inşallah bebeğin sağlıklıdır,dualraım seninle sıkma sakın canını....

herkese günaydın kızlarr mutlu haftalar dilerim.

günaydın...................................

günaydın bacılar yemek yiyemeyen bir adet fatma hepinizi selamlarrr

ablacım dikkat et kendine dualarımdasın ara ara gelişmelerden haberdar et bizi

Günaydın bebeklerimmmm biz kan verdik geldik saat 1 de alıcam sonucu şimdi geçmişi bi kurcalıyım dönüyorum hmn yanınıza

hepinize günaydın kızlar...
nasılsınz bakalım,dün evde temzilk yaptım ev berbat olmuş...

bugün gitti bence fuli

ne fitili bu progestan değil mi bende onu fitil olarak alıyorum ama o zaman bile midemi bulandırıyor sanki psikolojik oldu sanırım:18::18::18:

evet progesteron bende herhangi bişey yapmadı gerçi daha 5 tane kullandım galiba

günaydın canım bakalım bakalım kaç olmuş değerinnnn

evet progesteron bende herhangi bişey yapmadı gerçi daha 5 tane kullandım galiba

ben bir kutuyu ağızdan bitirdim o zaman tiksindim ilaçtan son gittiğimde değiştirdi doktor 200lük bir tane verdi

ayy düşünsene sorunun sonunu okumadan başını unuturmuşsunn ayy traji komik bir şey olur

ama sen yaparsın o kadar hesap kitabın içindesin beynin iyi çalışıyodur

SORMA DİDOŞUM SINAVIN SONLARINA DOĞRU KAFAM BULANDI AZBUCUK DEDİĞİN GİBİ OLDU

ABLAMMMM HAYIRLISI OLSUN SAĞLIKLI OLSUN İNŞALLAH GÖNLÜNDEN GEÇENDİR BELKİ

CANIM CİLEĞİMMMM ALLAHIN ZİNİYLE GELİCEK BEBİŞİN BU ARADA FACE GRUP OLAYINI İREME VEYA FATMAYA MSJ AT MAİL ADRESİNİ EKLERLER KIZLAR ÖYE DIŞLANMAK FLN YOK CANIM ARKADASIM

HEHEHEHE SONUNDA BENDE KARTLADIMMM YANİİİİ TEBRİK EDİYORUM CNM SENİ RABBİM SAĞLICAKLA TAMAMINA ERDİRSİN

ABLAMMM BAK YANINA GELİP ETLERİNİ MINCIRCAM HE AĞZINI Bİ HAYRA AÇ NOLUR YAAA BELKİ O BATMA BENİM YİĞENİMMM

ABLAMM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN NOLUR İÇİNİ FERAH TUT SAĞLIKLI YİĞENİMİZ DUALARIMIZ SENİNLE İYİ OLUCAK HERŞEY SAKIN KÖTÜ DÜŞÜNME

herkese günaydın kızlarr mutlu haftalar dilerim.

GÜNAYDIN YAWRU KUŞUMMMMMMMM

günaydın...................................

GÜNAYDIN İREMİOMMMMMMM BEBEKİMMM

GÜNAYDIN BALLI LOKMAM DAHA EVVELDE DEDİM PROGESTAN FECİ BAŞ DÖNMESİ YAPAR YAN ETKİSİ BU MALESEF BUNU AZALTMAK İÇİN FİTİL DAHA İYİYİDİR BEBEKİM SENDEN ÇİFTER ÇİFTER HBR ALIYOMUŞUZ İNŞALLLAAAHHHH

GÜNAYDIN ABLACIM DUALARIMIZ SENİNLE KEŞKE BUGUN GİTSEYDİN DRA AMA SEN İYİSİNİ BİLİRSİN BİZİ HBRSİZ BIRAKMA

GÜNAYDIN ESRACIKKK

kızlar geçmişe gitmeye üşeniyom fulyanın kan sonucu kaç çıktı cuma gün ......................

ÜŞENGEÇ GACI GİTMEDİM CUMA Bİ SIKINTIM YOK DİE

gitmedi ki fulya cuma günü yani ben öyle biliyorum

DOĞRU HATIRLIYOSUN FATMİKİM BEBEKİM NASILSIN BİTANEM
fuli bu sabah kan verecekti galiba kızlar.. daha da gelmedi baksanıza..

EVET EVET VERDİM GELDİMMM (VERDİM GELDİM PEK Bİ ABZÜÜT OLDU)

günaydın, hoş geldin bebekkkk ve bebeğin bebeğiii yiğenimizz
sen oku geçmişi biz burdayızzz

HOŞBULDUM BİTENEMMMM BAK GÖRDÜN MÜ BENDE KARTLADIMMM TOMBABIZ PATLATTI SENDE ONU KARTLATICAKSIN İNŞALLAHHHHH

ben bir kutuyu ağızdan bitirdim o zaman tiksindim ilaçtan son gittiğimde değiştirdi doktor 200lük bir tane verdi

GÜNAYDIN BEBİKOM BENDE MRK EDİYORUM BEKLEYİP GÖRÜCEZ İNŞALLAHHH

bana direk fitil verdi ama ne fitilll , kaçlık falan bilmem ama 15 tane .............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…