Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

iyi değilim bebeğim yemek yiyemiyorum ama bebiş için katlanıyorummmmmmm

Kızlar günaydııııın geçmişe bakarken sude mervenin yazısını gördüm çok üzüldüm Allah ım şifa versin inşaallah.Ben sadece test yaptım kan tahlili falan yaptırmadım kaldığımız yer küçük bir ilçe hafta sonu istanbul da doktara gidecem sizce ne yapayım ????????????????????????

iyi değilim bebeğim yemek yiyemiyorum ama bebiş için katlanıyorummmmmmm

kıyamam sana ben canım benim bak benimde canım pek bişey istemiyo ama normal öğünlerimi yiyorum yani benim canım gereksiz şeyler istemiyo önceden ağzım boş durmazdı maşşallah ama anca öğünleridme yiyorum yanına ceviz fındık fln alsan arada bi kaç tane onlardan yesen kuzum tuzlu iyi gelir yani çerez

tembel gacı tembellik deil hiç merakına da yenilmiyon ya laaa
canım ben artıkın kim kimi kartlaştırıyo takip edemiyorum, maşallahhh roket atar gibi topik, hiç boş kalmıyo, kimse tazeliğini çok sürdüremiyor.... darısı sağlıkla bizlerin başına inşallahh, AMİNNN

az önce bi bebek haberi aldım kızlar. bu arkadaşımla aynı anda hamile kalmıştık, kalp atışını duymak için 3 gün fark vardı aramızda. sağlıkla kızını kucağına almış maşallahhh
ama benim gözlerim dolu dolu oldu. fena oldum yani. bi de bi b.k varmış gibi gittim mart anneleri topiğini doğum hikayelerini neyim okudum iyice fena oldum

bana direk fitil verdi ama ne fitilll , kaçlık falan bilmem ama 15 tane .............

ooooo senin ki çok büyük heralde benim kutuda 30 tane var

fitil daha etkili ve iyidir bebeklerimmm

cnm sen nerede oturuyosun?? Ona göre cvp vericem yazdığına çünkü daha yolun basındasın istanbula nereden geliceksin yolculuk sıkıntı olmasın die dedim

bebeğim bende mrk ediyorum ama daha evvelden gidip eli boş dönmek istemedim bakalım nasipse perşembe günü çıkıcak bizimde ak koyun kara koyun 2 hafta nasıl sabrettim bende bilmiyorum rabbimin hikmeti herhalde

ayrıca sen hiç üzülüp ağlama ay sonuna senin hbrini alıcaz biz rabbim dularımızı gönülümzden geçenleri duysun inaşşallahh ben hep böyle hissettim umarım hislerimde yanılmam kurban olduğum ağlama bitanem benimmm

slm kızlar ben hamile oldugumu 3 gün önce ögrendim ama üstten bakınca kese görünmedi ve son adet tarihine göre 5 haftalık yumurtlama günüme göre 3 haftalık sizce yumurtlama günüme göremi kese görünür yoksa son adet günüme göremi lütfen deneyimlerinizi paylaşın benimle hem korkuyorum hemde cok heyecanlıyım bi akıl verin bana

fitil daha etkili ve iyidir bebeklerimmm

cnm sen nerede oturuyosun?? Ona göre cvp vericem yazdığına çünkü daha yolun basındasın istanbula nereden geliceksin yolculuk sıkıntı olmasın die dedim
Canım bileciğin bir ilçesi eşim asker onun görevinden dolayı burdayız hastanesi falan var ama küçük kan vermek istiyorum ama gidince herkes biribirni biliyo eşim gitme dedi istanbula gitcez diye

Canım bileciğin bir ilçesi eşim asker onun görevinden dolayı burdayız hastanesi falan var ama küçük kan vermek istiyorum ama gidince herkes biribirni biliyo eşim gitme dedi istanbula gitcez diye

HIMM VALLA CNM YİNE SİZ BİLİRSİNİZ RABBİM KORUSUN SENİ VE MİNİĞİNİ

canım son adet tarihin baz alınır telaş yapma görünmemesi çok normal alttan baktırsaydın görünürdü ama ben baktırma taraftarı değilim sabret 1 hafta 10 güne kadar görünür üstten kesen ben 8 martta öğrendim daha bu perşembe gidicem dra üsttan baktıracağım için geç gidiyorum stres yapma rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…