- Konu Sahibi antidepresif
-
- #18.021
SORMA DİDOŞUM SINAVIN SONLARINA DOĞRU KAFAM BULANDI AZBUCUK DEDİĞİN GİBİ OLDU
ABLAMMMM HAYIRLISI OLSUN SAĞLIKLI OLSUN İNŞALLAH GÖNLÜNDEN GEÇENDİR BELKİ
CANIM CİLEĞİMMMM ALLAHIN ZİNİYLE GELİCEK BEBİŞİN BU ARADA FACE GRUP OLAYINI İREME VEYA FATMAYA MSJ AT MAİL ADRESİNİ EKLERLER KIZLAR ÖYE DIŞLANMAK FLN YOK CANIM ARKADASIM
HEHEHEHE SONUNDA BENDE KARTLADIMMM YANİİİİ TEBRİK EDİYORUM CNM SENİ RABBİM SAĞLICAKLA TAMAMINA ERDİRSİN
ABLAMMM BAK YANINA GELİP ETLERİNİ MINCIRCAM HE AĞZINI Bİ HAYRA AÇ NOLUR YAAA BELKİ O BATMA BENİM YİĞENİMMM
ABLAMM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN NOLUR İÇİNİ FERAH TUT SAĞLIKLI YİĞENİMİZ DUALARIMIZ SENİNLE İYİ OLUCAK HERŞEY SAKIN KÖTÜ DÜŞÜNME
GÜNAYDIN YAWRU KUŞUMMMMMMMM
GÜNAYDIN İREMİOMMMMMMM BEBEKİMMM
GÜNAYDIN BALLI LOKMAM DAHA EVVELDE DEDİM PROGESTAN FECİ BAŞ DÖNMESİ YAPAR YAN ETKİSİ BU MALESEF BUNU AZALTMAK İÇİN FİTİL DAHA İYİYİDİR BEBEKİM SENDEN ÇİFTER ÇİFTER HBR ALIYOMUŞUZ İNŞALLLAAAHHHH
GÜNAYDIN ABLACIM DUALARIMIZ SENİNLE KEŞKE BUGUN GİTSEYDİN DRA AMA SEN İYİSİNİ BİLİRSİN BİZİ HBRSİZ BIRAKMA
GÜNAYDIN ESRACIKKK
ÜŞENGEÇ GACI GİTMEDİM CUMA Bİ SIKINTIM YOK DİE
DOĞRU HATIRLIYOSUN FATMİKİM BEBEKİM NASILSIN BİTANEM
EVET EVET VERDİM GELDİMMM (VERDİM GELDİM PEK Bİ ABZÜÜT OLDU)
HOŞBULDUM BİTENEMMMM BAK GÖRDÜN MÜ BENDE KARTLADIMMM TOMBABIZ PATLATTI SENDE ONU KARTLATICAKSIN İNŞALLAHHHHH
GÜNAYDIN BEBİKOM BENDE MRK EDİYORUM BEKLEYİP GÖRÜCEZ İNŞALLAHHH
bana direk fitil verdi ama ne fitilll , kaçlık falan bilmem ama 15 tane .............
iyi değilim bebeğim yemek yiyemiyorum ama bebiş için katlanıyorummmmmmm
bana direk fitil verdi ama ne fitilll , kaçlık falan bilmem ama 15 tane .............
ooooo senin ki çok büyük heralde benim kutuda 30 tane var
kızlar günaydııııın geçmişe bakarken sude mervenin yazısını gördüm çok üzüldüm allah ım şifa versin inşaallah.ben sadece test yaptım kan tahlili falan yaptırmadım kaldığımız yer küçük bir ilçe hafta sonu istanbul da doktara gidecem sizce ne yapayım ????????????????????????
ooooo senin ki çok büyük heralde benim kutuda 30 tane var
tembel gacı tembellik deil hiç merakına da yenilmiyon ya laaa
Canım ben artıkın kim kimi kartlaştırıyo takip edemiyorum, maşallahhh roket atar gibi topik, hiç boş kalmıyo, kimse tazeliğini çok sürdüremiyor.... Darısı sağlıkla bizlerin başına inşallahh, aminnn
az önce bi bebek haberi aldım kızlar. Bu arkadaşımla aynı anda hamile kalmıştık, kalp atışını duymak için 3 gün fark vardı aramızda. Sağlıkla kızını kucağına almış maşallahhh
Ama benim gözlerim dolu dolu oldu. Fena oldum yani. Bi de bi b.k varmış gibi gittim mart anneleri topiğini doğum hikayelerini neyim okudum iyice fena oldum
ya 10 cm lik bişey sokuyosun sıkıyosun
Canım bileciğin bir ilçesi eşim asker onun görevinden dolayı burdayız hastanesi falan var ama küçük kan vermek istiyorum ama gidince herkes biribirni biliyo eşim gitme dedi istanbula gitcez diyefitil daha etkili ve iyidir bebeklerimmm
cnm sen nerede oturuyosun?? Ona göre cvp vericem yazdığına çünkü daha yolun basındasın istanbula nereden geliceksin yolculuk sıkıntı olmasın die dedim
Canım bileciğin bir ilçesi eşim asker onun görevinden dolayı burdayız hastanesi falan var ama küçük kan vermek istiyorum ama gidince herkes biribirni biliyo eşim gitme dedi istanbula gitcez diye
nasılsn kuzuum bebiş nasıl
HIMM VALLA CNM YİNE SİZ BİLİRSİNİZ RABBİM KORUSUN SENİ VE MİNİĞİNİ
slm kızlar ben hamile oldugumu 3 gün önce ögrendim ama üstten bakınca kese görünmedi ve son adet tarihine göre 5 haftalık yumurtlama günüme göre 3 haftalık sizce yumurtlama günüme göremi kese görünür yoksa son adet günüme göremi lütfen deneyimlerinizi paylaşın benimle hem korkuyorum hemde cok heyecanlıyım bi akıl verin bana
ben iyiyim canımm inşallah kuzumda iyidir bir şikayetimiz yok şimdilik sabahta kan verdik değerimiz kaç olmuş onu bekliyoruz siz nasılsınız bakimmm
Amin canım seninkinide cümlemizinkini korusun gurbette olmak zor dua edelim birbirimize......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?