- 7 Aralık 2012
- 1.747
- 75
- 108
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #18.041
canım son adet tarihin baz alınır telaş yapma görünmemesi çok normal alttan baktırsaydın görünürdü ama ben baktırma taraftarı değilim sabret 1 hafta 10 güne kadar görünür üstten kesen ben 8 martta öğrendim daha bu perşembe gidicem dra üsttan baktıracağım için geç gidiyorum stres yapma rahat ol
benimde ara ara öyle oluyo bi iki lokma sonra içim bulanıyo ama az da olsa yiyebiliyorum h.sonu hep yattım burnumu bile çıkarmadım camdan dısarıohh maşallaaahsabah kahvaltı yapamadm içim almadı kuzumda iyidr inşallah
cok saol canım allah razı olsun inşallah başındaki sevinci allahım sonundada yaşatır 1,5 yıldır hep istedim ama allahım bu ay nasip etti o yüzden de cok heyecanlıyım
benimde ara ara öyle oluyo bi iki lokma sonra içim bulanıyo ama az da olsa yiyebiliyorum h.sonu hep yattım burnumu bile çıkarmadım camdan dısarıdün öğleden sonra rüyamda makarna haşlıyordum bi uynadım kalktım makarna yaptım yanına ekmek ekmeğide yoğurda bana bana yedim
ama şimdi yine mıymıntı gibiyim :26::26::26:
anlıyorum cnm seni içini ferah tut beslenmene dikkat et gelecek haftaya görürsün sevincimiz daim olsun inşallahhh
bende canım ne istesede yesem diye düşünüyorum ama tık yok bugünuykumda vaar gecick bugünler
uhh 10 cm mi o ne beeee
benimde ara ara öyle oluyo bi iki lokma sonra içim bulanıyo ama az da olsa yiyebiliyorum h.sonu hep yattım burnumu bile çıkarmadım camdan dısarıdün öğleden sonra rüyamda makarna haşlıyordum bi uynadım kalktım makarna yaptım yanına ekmek ekmeğide yoğurda bana bana yedim
ama şimdi yine mıymıntı gibiyim :26::26::26:
sen bana çektin o yüzden sabırlısın
sanada verince anlarsın içindeki sıvıyı sıkıyon içine , küçük fitiller gibi değil kalmıyo o 10 cm içinde ....................
ayy benimde pazar canım makarna çekti yoğurtla yedim hemide sosluuu
karnım dehşet şekilde şiştii gaz bombasıyım
kıyamam sana ben canım benim bak benimde canım pek bişey istemiyo ama normal öğünlerimi yiyorum yani benim canım gereksiz şeyler istemiyo önceden ağzım boş durmazdı maşşallah ama anca öğünleridme yiyorum yanına ceviz fındık fln alsan arada bi kaç tane onlardan yesen kuzum tuzlu iyi gelir yani çerez
tuzlu yememeye çalışıyorum bademi filan leblebi kurtarıcım oldu sarı leblebi onu çok yiyorum
tuzlu yememeye çalışıyorum bademi filan leblebi kurtarıcım oldu sarı leblebi onu çok yiyorum
off sen mi ben miii ulaaa zaten iriyimmm birde şiştim 6 aylık hamile ile yarışırım her türlü :26::26::26::26::26:
anaaaaam bazen anormal sesler gelıo içinden arkadaslar duyck diye ödüm kopuyor
SORMA DİDOŞUM SINAVIN SONLARINA DOĞRU KAFAM BULANDI AZBUCUK DEDİĞİN GİBİ OLDU
ABLAMMMM HAYIRLISI OLSUN SAĞLIKLI OLSUN İNŞALLAH GÖNLÜNDEN GEÇENDİR BELKİ
CANIM CİLEĞİMMMM ALLAHIN ZİNİYLE GELİCEK BEBİŞİN BU ARADA FACE GRUP OLAYINI İREME VEYA FATMAYA MSJ AT MAİL ADRESİNİ EKLERLER KIZLAR ÖYE DIŞLANMAK FLN YOK CANIM ARKADASIM
HEHEHEHE SONUNDA BENDE KARTLADIMMM YANİİİİ TEBRİK EDİYORUM CNM SENİ RABBİM SAĞLICAKLA TAMAMINA ERDİRSİN
ABLAMMM BAK YANINA GELİP ETLERİNİ MINCIRCAM HE AĞZINI Bİ HAYRA AÇ NOLUR YAAA BELKİ O BATMA BENİM YİĞENİMMM
ABLAMM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN NOLUR İÇİNİ FERAH TUT SAĞLIKLI YİĞENİMİZ DUALARIMIZ SENİNLE İYİ OLUCAK HERŞEY SAKIN KÖTÜ DÜŞÜNME
GÜNAYDIN YAWRU KUŞUMMMMMMMM
GÜNAYDIN İREMİOMMMMMMM BEBEKİMMM
GÜNAYDIN BALLI LOKMAM DAHA EVVELDE DEDİM PROGESTAN FECİ BAŞ DÖNMESİ YAPAR YAN ETKİSİ BU MALESEF BUNU AZALTMAK İÇİN FİTİL DAHA İYİYİDİR BEBEKİM SENDEN ÇİFTER ÇİFTER HBR ALIYOMUŞUZ İNŞALLLAAAHHHH
GÜNAYDIN ABLACIM DUALARIMIZ SENİNLE KEŞKE BUGUN GİTSEYDİN DRA AMA SEN İYİSİNİ BİLİRSİN BİZİ HBRSİZ BIRAKMA
GÜNAYDIN ESRACIKKK
ÜŞENGEÇ GACI GİTMEDİM CUMA Bİ SIKINTIM YOK DİE
DOĞRU HATIRLIYOSUN FATMİKİM BEBEKİM NASILSIN BİTANEM
EVET EVET VERDİM GELDİMMM (VERDİM GELDİM PEK Bİ ABZÜÜT OLDU)
HOŞBULDUM BİTENEMMMM BAK GÖRDÜN MÜ BENDE KARTLADIMMM TOMBABIZ PATLATTI SENDE ONU KARTLATICAKSIN İNŞALLAHHHHH
GÜNAYDIN BEBİKOM BENDE MRK EDİYORUM BEKLEYİP GÖRÜCEZ İNŞALLAHHH[/QUO
cimcir beni fulim cimcirki aklım başıma gelsin
sarı leblebi iyidir bağırsakta çalıştırırama boş bırakma ağzını ye tatlım bişeyler.............
selam hülya abla nasılsın? kasıklarım ağrıyo demişsin inşallah kist değildir de bebektir o . zaten şurda 3 gün kaldı senin bat a. ak kara ortaya çıkar. Çok umutsuzdun hala da umutsuzluğunu sürdürüyorsun ama umarım güzel bir haber gelir de biz de seni dilimizden düşürmeyiz artık
merhaba hülya abla size cevap yazmış. dediği gibi gün aşırı çalışma yaparak yumurtayı kaçırmamış olabilirsiniz. Bir de yumurtlayınca gelen akıntı farklılaşıyor. saydam renkte akıntı gelince yumurtladığınızı gösterir. ordan anlayabilirisniz.
günaydın aynur abla. bugün nasılsın? inşallah iyi haberlerle gelirsin.. İyi düşünelim iyi olsun her şey. Allah bebeğini korusun ve uzun ömür versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?