Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

cok saol canım allah razı olsun inşallah başındaki sevinci allahım sonundada yaşatır 1,5 yıldır hep istedim ama allahım bu ay nasip etti o yüzden de cok heyecanlıyım

ohh maşallaaahsabah kahvaltı yapamadm içim almadıkuzumda iyidr inşallah
benimde ara ara öyle oluyo bi iki lokma sonra içim bulanıyo ama az da olsa yiyebiliyorum h.sonu hep yattım burnumu bile çıkarmadım camdan dısarı dün öğleden sonra rüyamda makarna haşlıyordum bi uynadım kalktım makarna yaptım yanına ekmek ekmeğide yoğurda bana bana yedim

ama şimdi yine mıymıntı gibiyim :26::26::26:

cok saol canım allah razı olsun inşallah başındaki sevinci allahım sonundada yaşatır 1,5 yıldır hep istedim ama allahım bu ay nasip etti o yüzden de cok heyecanlıyım

anlıyorum cnm seni içini ferah tut beslenmene dikkat et gelecek haftaya görürsün sevincimiz daim olsun inşallahhh

bende canım ne istesede yesem diye düşünüyorum ama tık yok bugünuykumda vaargecick bugünler

sen bana çektin o yüzden sabırlısın
uhh 10 cm mi o ne beeee

sanada verince anlarsın içindeki sıvıyı sıkıyon içine , küçük fitiller gibi değil kalmıyo o 10 cm içinde ....................

ayy benimde pazar canım makarna çekti yoğurtla yedim hemide sosluuu

iwiiittttt benim gardaşımaaaa çektim ben bekliyom bak kuzu kuzu

evet gidince bende tadıcam o fitili

anammm canlarımız bilem aynı şeyi çekivermiş yaaaaa

tuzlu yememeye çalışıyorum bademi filan leblebi kurtarıcım oldu sarı leblebi onu çok yiyorum

o 3 gün geçmiyoki ablam

benim dün bi bitim kanlandı bi kanlandı çıkıp gezmek istedim ama koçiş çıkartmadı bende devrildim devrildim yattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…