- Konu Sahibi antidepresif
-
- #18.061
bende sürekli bişeyler atıştırıyorum yoksa sekerim düşüyor midem bulanıyor
SORMA DİDOŞUM SINAVIN SONLARINA DOĞRU KAFAM BULANDI AZBUCUK DEDİĞİN GİBİ OLDU
ABLAMMMM HAYIRLISI OLSUN SAĞLIKLI OLSUN İNŞALLAH GÖNLÜNDEN GEÇENDİR BELKİ
CANIM CİLEĞİMMMM ALLAHIN ZİNİYLE GELİCEK BEBİŞİN BU ARADA FACE GRUP OLAYINI İREME VEYA FATMAYA MSJ AT MAİL ADRESİNİ EKLERLER KIZLAR ÖYE DIŞLANMAK FLN YOK CANIM ARKADASIM
HEHEHEHE SONUNDA BENDE KARTLADIMMM YANİİİİ TEBRİK EDİYORUM CNM SENİ RABBİM SAĞLICAKLA TAMAMINA ERDİRSİN
ABLAMMM BAK YANINA GELİP ETLERİNİ MINCIRCAM HE AĞZINI Bİ HAYRA AÇ NOLUR YAAA BELKİ O BATMA BENİM YİĞENİMMM
ABLAMM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN NOLUR İÇİNİ FERAH TUT SAĞLIKLI YİĞENİMİZ DUALARIMIZ SENİNLE İYİ OLUCAK HERŞEY SAKIN KÖTÜ DÜŞÜNME
GÜNAYDIN YAWRU KUŞUMMMMMMMM
GÜNAYDIN İREMİOMMMMMMM BEBEKİMMM
GÜNAYDIN BALLI LOKMAM DAHA EVVELDE DEDİM PROGESTAN FECİ BAŞ DÖNMESİ YAPAR YAN ETKİSİ BU MALESEF BUNU AZALTMAK İÇİN FİTİL DAHA İYİYİDİR BEBEKİM SENDEN ÇİFTER ÇİFTER HBR ALIYOMUŞUZ İNŞALLLAAAHHHH
GÜNAYDIN ABLACIM DUALARIMIZ SENİNLE KEŞKE BUGUN GİTSEYDİN DRA AMA SEN İYİSİNİ BİLİRSİN BİZİ HBRSİZ BIRAKMA
GÜNAYDIN ESRACIKKK
ÜŞENGEÇ GACI GİTMEDİM CUMA Bİ SIKINTIM YOK DİE
DOĞRU HATIRLIYOSUN FATMİKİM BEBEKİM NASILSIN BİTANEM
EVET EVET VERDİM GELDİMMM (VERDİM GELDİM PEK Bİ ABZÜÜT OLDU)
HOŞBULDUM BİTENEMMMM BAK GÖRDÜN MÜ BENDE KARTLADIMMM TOMBABIZ PATLATTI SENDE ONU KARTLATICAKSIN İNŞALLAHHHHH
GÜNAYDIN BEBİKOM BENDE MRK EDİYORUM BEKLEYİP GÖRÜCEZ İNŞALLAHHH[/QUO
cimcir beni fulim cimcirki aklım başıma gelsin
ablişkommmmmmmmmmhadi 3 gün kaldı kasma kendini nolur hayırlı hbrler alıcaz inşallahhh
bacılarımmmmm günaydınnnnnn.
nasılsınızzz...
ayyy burda bi kar bi karkış geri geldi...
neler yaptınız nasıldı hafta sonunuz...
ayyy kızlar ben c.tesi günü soldan soldan acaippp bi kasık ağrısı çektim. yumurtlama ağrısı idi... hülya ablanın yazdıklarını da okuyunca bende de mi bi şey var diye panik yaptım. öle bi ağrıydıki kahvaltıda başladı masadan kalkıp bacağımı karnıma bastırark bi süre çöktüm yere...
şöle ki. dr. a ilk gittiğimde solda 18 sağda 16 mm yumoş vardı. sonraki gidişimde 18 liğin çatladığını gördük. eğer c.tesi 16 lık çatladıysa ben niye ağrıyı yine solda hissettimmmsağ tarafın ağrıması gerekmezmiydi...
ay bi de kızlar siz siz olun progestanı hiç ağız yoluyla almayın. ilacı içtikten yarım saat sora acayip bi baş dönmesi yapıyo ama nasıl yer gök dönüyo...
Günaydın kızlar. Bugün Allaha şükür ne lekem var ne de kanamam. Ama bebek ne durumda bilmiyorum. Doktora yarın gideceğim. Merak etmeyesiniz diye kalkıp yazdım. Hepinizi öpüyorum. Aman dikkat edin siz de. Dualarınızda unutmayın. Hoşçakalın.
ablacımmm hafta sonu bende de çookkk acayip bi ağrı oldu..ben de tırstım :18::18::18:
sendeki gelişmelri yakından takip ediyorum o kadar ilaç kullandık bakalım ne olacak bu ay.
ablacım geçmiş olsun. nasılsınn acaba çok merak ettim. allahım bebeğini sana bağışlasın. haberdar et bizi..
ablişkommmmmmmmmmhadi 3 gün kaldı kasma kendini nolur hayırlı hbrler alıcaz inşallahhh
inşallah canım
normalde benim adet olmama yakın göğüslerim çok ağırırdı
bu ay olmadı canım ya herhalde ilaç yaptı diyorum yada bebiş var ondan dolayı
ablacım ben senden daha cok heyecanlıyımgüzel haberı almana az kaldı
inşallah canım
normalde benim adet olmama yakın göğüslerim çok ağırırdı
bu ay olmadı canım ya herhalde ilaç yaptı diyorum yada bebiş var ondan dolayı
oldu o oldu
oldu o oldu
anamm ağzından bal damlıyo tatlım
ama yok yok ben fazla heveslenmiıycem
anamm ağzından bal damlıyo tatlım
ama yok yok ben fazla heveslenmiıycem
fulyama katılıyorum bizim minnakların arkadası gelıo bence
fulyama katılıyorum bizim minnakların arkadası gelıo bence
inşallah ama bak söylüyorum
eğer yoksa salya sümük ağlarım susturamazsınız beni
inşallah ama bak söylüyorum
eğer yoksa salya sümük ağlarım susturamazsınız beni
ablacım pes etmek yok en kötü ihtimal bu ay olmasa bile önümüzdeki ay olur Allahın izniyle ama ben senden bu ay coook umutluyumbiliosun ben bu ay kendimden umudu kesmişken hamile kaldım Allah büyük..
ablacfım inşallah bebeğin sağlıklıdır,dualraım seninle sıkma sakın canını....
hepinize günaydın kızlar...
nasılsınz bakalım,dün evde temzilk yaptım ev berbat olmuş...
benimde ara ara öyle oluyo bi iki lokma sonra içim bulanıyo ama az da olsa yiyebiliyorum h.sonu hep yattım burnumu bile çıkarmadım camdan dısarıdün öğleden sonra rüyamda makarna haşlıyordum bi uynadım kalktım makarna yaptım yanına ekmek ekmeğide yoğurda bana bana yedim
ama şimdi yine mıymıntı gibiyim :26::26::26:
ablacım pes etmek yok en kötü ihtimal bu ay olmasa bile önümüzdeki ay olur Allahın izniyle ama ben senden bu ay coook umutluyumbiliosun ben bu ay kendimden umudu kesmişken hamile kaldım Allah büyük..
biliyorum ablam inşallah vardır bende öyle ümit ediyorum ama olmazsada tabi üzülürüm ama çalışmalara devam ederim
pes etmem asla benim korkum inşallah kist yoktur
hem bırakın canım siz beni şuanda siz daha önemlisiniz benim için
canlarım bu arada rüyamda bir oğlan çocuğu emzirdim benim bebeğim değildi ama kuzenimin oğluydu
canlarım bu arada rüyamda bir oğlan çocuğu emzirdim benim bebeğim değildi ama kuzenimin oğluydu
biliyorum ablam inşallah vardır bende öyle ümit ediyorum ama olmazsada tabi üzülürüm ama çalışmalara devam ederim
pes etmem asla benim korkum inşallah kist yoktur
hem bırakın canım siz beni şuanda siz daha önemlisiniz benim için
Allahın izniyle bu topikte hamile olmayan kalmayacakbuna cook inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?