Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

yawrum benimmm yorma kendini sende de amma enerji var he bide fitoşa diyosun sabah sabah ne kadar iş yapmışsın maşşallah sana

canlarım bu arada rüyamda bir oğlan çocuğu emzirdim benim bebeğim değildi ama kuzenimin oğluydu

anaammmmmm Allahım hayırlara çıkarsın rabbim gönlündekini nasip etsin fatmişim benimmmmm

amin canım cümlemizin gönlündekini verir inşallahh

enerjim varken yapayım dedim Canım bir şey çekti dün onu yaptım pişsin de yiyeceğim

dün çok komiktim ben yaa.. sabah 7.30 da hortladım resmen kocayı da uyutmadım sonra kalktım canımın istediği bir şeyi yaptım. ama daha bitiremeden benim başım dönmeye başladı arada ağzıma bir şeyler atıyorum ama fayda etmiyor yokk enerjim düştü iyice.. sonra biraz uzandım filan o arada eşim devam etti yapmaya. sonra yemek yiyince kendime geldim ama artık nasıl yediysem mideme oturmadan hoooooppp lavobayaa yediklerimin hepsi gitti. o kadar da özene bezene yaptığım şey gitti

AY bu arada hamilelik imzasını bende koydum daha doktora falan gitmeden .........

güle güle kullan canım olsun onu ordan takip etmesi çok zevkli oluyor

eee hamilelik cilvesi bunlar özene böze yapıyosun löpletirken daha çıkarıveriyosun kuzum benim sen bizden daha tecrübelisin bende kime anlatıyosamm

2000-3000 arası bişey attırmalısın beyaaa

dimi şimdi cuma 900 falansa pazar 1800 olur düzgün artarsa bügünde 2000 üstü bişidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…