- Konu Sahibi antidepresif
-
- #18.081
anamm ağzından bal damlıyo tatlım
ama yok yok ben fazla heveslenmiıycem
fulyama katılıyorum bizim minnakların arkadası gelıo bence
inşallah ama bak söylüyorum
eğer yoksa salya sümük ağlarım susturamazsınız beni
yok abla yok ağlamak yok ama içimizdeki ses olumlu yönde biz napalımmm
Allahın izniyle bu topikte hamile olmayan kalmayacakbuna cook inanıyorum
eveeeeeet hamişler topiği olcak
yok abla yok ağlamak yok ama içimizdeki ses olumlu yönde biz napalımmm
içinizdeki sese kurban olurum ben inşallah
EVET hamişler topiği olacak inşaallah hep söylüyorum bu topik uğurlu.......eveeeeeet hamişler topiği olcak
günaydın fitoşş tebrik ederim seni canım o süpürgeyi yerinden kaldırmak bile marifet istiyor ben hala elime almış değilim kocam hallediyo sağolsun.
kız fuliii sende başlaıdn rüyanda yemek görmeye :) ben özledim walla yaa artık rüyalarıma yemek girmiyor. ama daha beter bir şey oluyo artık kokusu geliyo yiyeceklerinSanki biri mutfakta pişiriyoda kokuyo gibi canım çekiyor.
Kızlar yaa dondum mutfaktaa balkon temizle çamaşır as. sonra yemek yap bulaşık yıka. makineyi boşalt filan dondum resmen..
canlarım bu arada rüyamda bir oğlan çocuğu emzirdim benim bebeğim değildi ama kuzenimin oğluydu
fatma kııız oğluş mu geliyor yoksaaa
ben sana dedim oğluşun olcak bak görürsün
evet hamişler topiği olacak inşaallah hep söylüyorum bu topik uğurlu.......
yaaa noldu bugün bu siteye alıntı yapamaıyosun
yawrum benimmm yorma kendini sende de amma enerji var he bide fitoşa diyosun sabah sabah ne kadar iş yapmışsın maşşallah sana
anaammmmmm Allahım hayırlara çıkarsın rabbim gönlündekini nasip etsin fatmişim benimmmmm
siteninde heyecandan eli ayağına dolandı ablam seni görünce
yawrum benimmm yorma kendini sende de amma enerji var he bide fitoşa diyosun sabah sabah ne kadar iş yapmışsın maşşallah sana
anaammmmmm Allahım hayırlara çıkarsın rabbim gönlündekini nasip etsin fatmişim benimmmmm
AY bu arada hamilelik imzasını bende koydum daha doktora falan gitmeden .........
kızlar benim bügün değerimin kaç olması lazım ??? Fatmikim ve iremimm deyiverin hele :44::44:
AY bu arada hamilelik imzasını bende koydum daha doktora falan gitmeden .........
kızlar benim bügün değerimin kaç olması lazım ??? Fatmikim ve iremimm deyiverin hele :44::44:
enerjim varken yapayım dedimCanım bir şey çekti dün onu yaptım pişsin de yiyeceğim
dün çok komiktim ben yaa.. sabah 7.30 da hortladım resmen kocayı da uyutmadım sonra kalktım canımın istediği bir şeyi yaptım. ama daha bitiremeden benim başım dönmeye başladı arada ağzıma bir şeyler atıyorum ama fayda etmiyor yokk enerjim düştü iyice.. sonra biraz uzandım filan o arada eşim devam etti yapmaya. sonra yemek yiyince kendime geldim ama artık nasıl yediysem mideme oturmadan hoooooppp lavobayaa yediklerimin hepsi gitti. o kadar da özene bezene yaptığım şey gitti
güle güle kullan canım olsun onu ordan takip etmesi çok zevkli oluyor
2000-3000 arası bişey attırmalısın beyaaa
pazar günü yani dün 1768 olmalıydı 2bini geçmesi lazımm tam 2 kat artarsaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?