- Konu Sahibi antidepresif
-
- #18.101
günaydın didoşum....günaydın fitoşş tebrik ederim seni canım o süpürgeyi yerinden kaldırmak bile marifet istiyor ben hala elime almış değilim kocam hallediyo sağolsun.
kız fuliii sende başlaıdn rüyanda yemek görmeye :) ben özledim walla yaa artık rüyalarıma yemek girmiyor. ama daha beter bir şey oluyo artık kokusu geliyo yiyeceklerinSanki biri mutfakta pişiriyoda kokuyo gibi canım çekiyor.
Kızlar yaa dondum mutfaktaa balkon temizle çamaşır as. sonra yemek yap bulaşık yıka. makineyi boşalt filan dondum resmen..
yawrum benimmm yorma kendini sende de amma enerji var he bide fitoşa diyosun sabah sabah ne kadar iş yapmışsın maşşallah sana
anaammmmmm Allahım hayırlara çıkarsın rabbim gönlündekini nasip etsin fatmişim benimmmmm
pazar günü yani dün 1768 olmalıydı 2bini geçmesi lazımm tam 2 kat artarsaaaa
bu olması gerekende bence bunun veled 3000 i geçecek gibi geliyo bana
ay evet ya bende çıkarma şeklinde değilde,aypıyorum yiyorum ama hemen tiksiniyom yediğimden,bi daha da yok...enerjim varken yapayım dedimCanım bir şey çekti dün onu yaptım pişsin de yiyeceğim
dün çok komiktim ben yaa.. sabah 7.30 da hortladım resmen kocayı da uyutmadım sonra kalktım canımın istediği bir şeyi yaptım. ama daha bitiremeden benim başım dönmeye başladı arada ağzıma bir şeyler atıyorum ama fayda etmiyor yokk enerjim düştü iyice.. sonra biraz uzandım filan o arada eşim devam etti yapmaya. sonra yemek yiyince kendime geldim ama artık nasıl yediysem mideme oturmadan hoooooppp lavobayaa yediklerimin hepsi gitti. o kadar da özene bezene yaptığım şey gitti
güle güle kullan canım olsun onu ordan takip etmesi çok zevkli oluyor
eee hamilelik cilvesi bunlar özene böze yapıyosun löpletirken daha çıkarıveriyosun kuzum benimsen bizden daha tecrübelisin bende kime anlatıyosamm
dimi şimdi cuma 900 falansa pazar 1800 olur düzgün artarsa bügünde 2000 üstü bişidir
kübüşş, iremm, fatmiş sizler nasılsınız kızlarr?? küs gibi kaldık laf atayım bari
kübüşş, iremm, fatmiş sizler nasılsınız kızlarr?? küs gibi kaldık laf atayım bari
bencede öyle fazla artacak öyle bir his var içimdeee
ay evet ya bende çıkarma şeklinde değilde,aypıyorum yiyorum ama hemen tiksiniyom yediğimden,bi daha da yok...
haadi bakalım fuli değerler tavan yapsın...
bi de ikiz olurmuş...
gönüller bir datlummkübüşş, iremm, fatmiş sizler nasılsınız kızlarr?? küs gibi kaldık laf atayım bari
bu arada ben göbüşümü yağlamaya başladım şimdiden. büyüyo çünkü...
gaz da olsa olsun o da benim bi parçam... onu da severim....
olur mu olur...ay ağzınız bal yesin dicem ama canınız bişi istemiyor o zaman şöyle diyimm canınız ulaşılabilir bişey çeksin ve yiyinnn emiiiiii doya doya
ne gülüyon kıızzzzz
yok artık ne ikizi kız sanmıyorum ben tek olsun sağlam olsun bizim olsun inşallahhh
ahahahah deli kız o zaman bende şimdien başlıyım benimki 6 aylık gibi oldu şişten dün akşam eşim dioki kız senin göbeğin mi çıkmaya basladı şimdidenyok dedim o halis muhlis türk gazı
iyi yawrum ne olsn aynı durum hafif bulantılı takılıyorum:26::26::26:sen nasılsın
bu arada ben göbüşümü yağlamaya başladım şimdiden. büyüyo çünkü...
gaz da olsa olsun o da benim bi parçam... onu da severim....
ayy canım didemiimmm ben çok halsizim bide işler vardı kimselere selam atamadımmmm
gönüller bir datlummbende bir değişiklik yok çiz yedim ağzım berbat oldu saat 12 olsada yemeğe gitsem diye bekliyom dört gözle
olur mu olur...
türk gazı mı??????
ay koptum...
Allah senin iyiliğini versin....
iyiyim canım ben sabahları enerjik oluyorum öğleden sonra pert
yağla canım bende kremliyorum. göbeği kremlerken öyle eğer bebiş uyuyosa uyanır hem konuşuyorum onunla
ya zaten benim her yerim kuruyo kepek kepekk oluyo.
oyy canım benim sizleirn bu halleriniz hoşuma gidiyo benim hamile olduğunuz belli oluyor yani :))
az kalmış kız öğlen saaati güzelce doyur karnını. sen de iştah full
yağla canım bende kremliyorum. göbeği kremlerken öyle eğer bebiş uyuyosa uyanır hem konuşuyorum onunla
oyy canım benim sizleirn bu halleriniz hoşuma gidiyo benim hamile olduğunuz belli oluyor yani :))
aynen bebişin bizimle olduğunun kanıtı değil mi bu hallerimizzz
Allah cümlemizin iyiliğini versin şekerimbu topik hem gebiş hem çatlak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?