Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın didoşum....
canım süpürgeyi bi o odaya bi bu odaya sürükledim durdum,yerinden kaldırmadan tabi:) 3 atne balkonum var ama halleri içler acısı hiç sorma,inatla yıkamıyorum
ama temizlik gibisi yok be.. benim kociş yapmaz çok zor durumda kalmadıkça... ya en azından temzi tut evi diyorum ben de artıkım...
hem sen benden daha çok yapmışsın.. senin hergün yaptıgın işleri be haftada bir yapıyorum:26::26::26:

bugün hava güneşli ama soğuk dikkat et kendine,ben de güneşe aldanıp ince ceket giyip çıktım,inşallah hasta olmam....

demi kız fuli... ben alt tarafı haftada 2 haftada bir yapıyorum

eve gidince çok değişik bişey yapasım var....

sıkı duuuuuuuurrrrrrrrrrrr söylüyorum.. uyumak istiyorum...

kübüşş, iremm, fatmiş sizler nasılsınız kızlarr?? küs gibi kaldık laf atayım bari

ay evet ya bende çıkarma şeklinde değilde,aypıyorum yiyorum ama hemen tiksiniyom yediğimden,bi daha da yok...

haadi bakalım fuli değerler tavan yapsın...
bi de ikiz olurmuş...

bu arada ben göbüşümü yağlamaya başladım şimdiden. büyüyo çünkü...
gaz da olsa olsun o da benim bi parçam... onu da severim....

bu olması gerekende bence bunun veled 3000 i geçecek gibi geliyo bana

bencede öyle fazla artacak öyle bir his var içimdeee

ay ağzınız bal yesin dicem ama canınız bişi istemiyor o zaman şöyle diyimm canınız ulaşılabilir bişey çeksin ve yiyinnn emiiiiii doya doya

ne gülüyon kıızzzzz

ay evet ya bende çıkarma şeklinde değilde,aypıyorum yiyorum ama hemen tiksiniyom yediğimden,bi daha da yok...

haadi bakalım fuli değerler tavan yapsın...
bi de ikiz olurmuş...

yok artık ne ikizi kız sanmıyorum ben tek olsun sağlam olsun bizim olsun inşallahhh

ahahahah deli kız o zaman bende şimdien başlıyım benimki 6 aylık gibi oldu şişten dün akşam eşim dioki kız senin göbeğin mi çıkmaya basladı şimdiden yok dedim o halis muhlis türk gazı

olur mu olur...

ahahahah deli kız o zaman bende şimdien başlıyım benimki 6 aylık gibi oldu şişten dün akşam eşim dioki kız senin göbeğin mi çıkmaya basladı şimdiden yok dedim o halis muhlis türk gazı

türk gazı mı??????

ay koptum...
Allah senin iyiliğini versin....

iyi yawrum ne olsn aynı durum hafif bulantılı takılıyorum:26::26::26:sen nasılsın

iyiyim canım ben sabahları enerjik oluyorum öğleden sonra pert

yağla canım bende kremliyorum. göbeği kremlerken öyle eğer bebiş uyuyosa uyanır hem konuşuyorum onunla
ya zaten benim her yerim kuruyo kepek kepekk oluyo.

ayy canım didemiimmm ben çok halsizim bide işler vardı kimselere selam atamadımmmm

oyy canım benim sizleirn bu halleriniz hoşuma gidiyo benim hamile olduğunuz belli oluyor yani :))

gönüller bir datlumm bende bir değişiklik yok çiz yedim ağzım berbat oldu saat 12 olsada yemeğe gitsem diye bekliyom dört gözle

az kalmış kız öğlen saaati güzelce doyur karnını. sen de iştah full

aynen bebişin bizimle olduğunun kanıtı değil mi bu hallerimizzz

ben de de başladı kuruluk normalde yağlıdır cildim...
ama rahmimi hissediyorum yani yağlarken... baya büyümüş maşallah. benim sıpa dobik bişey olmaya niyetli galiba,kendine geniş yer açıyo içerde....

ya bulantı olmayınca anca homini gırtlak halindeyim iş yok şuan gelmedi bir türlü saat doğal olarak aklımda yemekler uçuşuyo

Allah cümlemizin iyiliğini versin şekerim bu topik hem gebiş hem çatlak

evet bu çatlaklık ta benim hoşuma gidiyo zaten...
diğer hamiş topiğine uğramıyom doğru düzgün artık,moralim bozuluo ama burda sürekli kop kop kop

sanırım bende pek normal değilim de kanım çekti size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…