Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

maşallah ona Ben de dokununca hissediyorum biraz sertlik geliyor acaba dedim bebeğe mi dokunuyorum

ya bulantı olmayınca anca homini gırtlak halindeyim iş yok şuan gelmedi bir türlü saat doğal olarak aklımda yemekler uçuşuyo

insan her gece rüyasında yemek görür mü?
ben her sabah kalkınca eşime rüyamı anlatıyorum ama mutlaka rüyanın bi yerinde yemek oluyo
eşim de aç karım benim diyo...
ben de senin sıpan yüzünden diyorum...

aşerme şeklinde değil rüyalarıma girmiyo henüz ama hiç bi yemeği arkamdan ağlarken bırakmak istemiyorum hepsini gönüllüyom

evet bizde ait olduğumuz ay topiğine uğramıyoruz hem birbirimizi tanıyoruz hem birbirimize moral oluyoruz stresssiz olmak önemli bebeğimmmm kan kanı çekiyo işte

maşallah ona Ben de dokununca hissediyorum biraz sertlik geliyor acaba dedim bebeğe mi dokunuyorum

oyyyy maşşallah hem sana hem fitoşa bizlere nasip etsin rabbim hissedeceğimiz günleri

sende de türk gazı var tatlım bundan güzel belirti mi var

iwiiittt o var bide ara ara içim bulanıyo göğüslerim şipşiş acıo birde ayakta uyuyorum normal öğün dısındada iştahım yok ya bide acayip susyorum ben hiç belirtim yokmuş benimde heee

hehheeee korkarım bende öyle olucamm

dövcem seni dövcemmm serap benimde ahımız tutmadı yaniiii şaka şaka yavrum inşallah hep böyle rahat olursun

vallaha bilmem henüz bişey yok , benim aklıma bebeklerin cinsiyetleri farklı olacak gibi geliyo siz ne doğurursanız diğer cinsi benim bakalım bekliyom pusuda

ayy canım ben bebış beklıyorum çok mutluyumm.2 gun once hamıle oldumu öğrendim . çok heyecanlıyım panik oldum.

aşerme şeklinde değil rüyalarıma girmiyo henüz ama hiç bi yemeği arkamdan ağlarken bırakmak istemiyorum hepsini gönüllüyom
ben de eskiden 1 dilim ekmek zor yerdim,şimdi maşallah 1 ekmeği yesem doymazmışım gibi geliyo.... bulantısız geçiyo benim de işte bu yüzden gelsin yemekler....

aynen öyle canım stres yok burda...
yaşasın bizim topik.......

canım benim senin yavaş yavaş başlıyo belirtilerin.. bu arada ben de ilk başlarda çok susuyodum,dilim damağım kuruyodu böyle... çok içiyodum,sonra alışkanlık oldu bende hala bol bol su içiyorum ama çok güzel bişey içebildiğin kadar iç,ben çok mutluyum içebildiğim için....

yawrum ben normaldede çok su tüketen biriydim çay ile hiç işim olmaz kahvede nescafa günde 1 belki içerdim su ihtiyacımı hep sudan karsılıyorum yani dediğin gibi dilim damağım kuruyo sürekli gece uykudan kalkıp kalkıp içiyorum tabi doğru orantı ile kalkıp kalkıp wc ye gidiyorum

aynen bende öyleyim gecede 4 defa tuvalete kalktığımı bilirim ama o suyla idrarla olası enfeksiyonları önlüyoruz...
aferin bize... yüs puan

aynen bende öyleyim gecede 4 defa tuvalete kalktığımı bilirim ama o suyla idrarla olası enfeksiyonları önlüyoruz...
aferin bize... yüs puan

iiiwwwiitttttttttttttt alkış bizzeeeeee

size alkışlar

bir de ben içebilsem keşkeee çünkü çook ihtiyacım var idrarımın renginden belli zaten içmediğim. ilk haftalar çok içiyordum ama bulantılardan sonra içemedim. şimdi de günde 1.5 litre ancak içiyorumdur. bir de benim ayağım ödem topluyor onun için daha çok içmem lazım ama sanırım birinin benim kafamı kırması gerekiyor

içersin tatlı annişşşş senin bulantın fln yok şükür atlattın o dönemleri 1,5 lt de iyi ama az daha arttırsan çok faydasını görürsün canım benimmmm

içersin tatlı annişşşş senin bulantın fln yok şükür atlattın o dönemleri 1,5 lt de iyi ama az daha arttırsan çok faydasını görürsün canım benimmmm

su içinde midesi bulanan biriyim sevmiyorum yani su içmeyi ama havalar ısınınca daha da çok içmeye gayret edeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…