Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...lik-donemi-resimleri-iste-super-altizlar.html

bi bunlara göz atın bakalım....
aaaaaa canım çok kızdım şimdi bak
hemen alıyosun su şişesini yanına,gördükçe canın istemesede içiyosun... yanında olmayınca unutursun çünkü.....sürekli elinin altında olsun...
herkes yemekte sanırım bende karnımı doyurayım

ben çok acıktım..... yemek bekliyorum.. gelse de saldırsam

gülcük kızz nerden buldun bunuuu kadın nasıl taşımış o kadar bebeği nasıl besllemiş onları offff

biz bir bebekle sürekli acıkıyoruz o 6 taneyle napmıştır kim bilr

anaaamm kızz saat 1 oluyo ya doğru unuttuk biz onu

iiiwwwwwwwiiiittttt birazdan gidip alcak burdaki abla sağolsun elim ayağım oldu kadın

kızzzz biz 1 taneyi zor tasıyos maşşallah hem tasımak hem bakmak zordur

gülcük kızz nerden buldun bunuuu kadın nasıl taşımış o kadar bebeği nasıl besllemiş onları offff

biz bir bebekle sürekli acıkıyoruz o 6 taneyle napmıştır kim bilr
sabah arkaşadımla konuşuyoduk bahsi geçti de,altız bebekler diye,sizinle de paylaşmak istedim.... düşünsenize ışığı gören çıkıyo... ay cok komik
birde onları taşımak var. dedğin gibi zaten 1 tanesiyel acıkıyoruz hal mikalrı onlara be... bravo kadına valla. ayrıca kadında kendi çok kilo almamış farkındaysanız sadece devasa bir göbek var...

iiiwwwwwwwiiiittttt birazdan gidip alcak burdaki abla sağolsun elim ayağım oldu kadın

kızzzz biz 1 taneyi zor tasıyos maşşallah hem tasımak hem bakmak zordur
hadi bakalım heyecanla seni bekliyoruz fuliiiiiiiiiiiiiiii.....

aynen canım ya ne zordur kimbilir ama kadın gayet mutlu sanki o doğurmamış...

daha ne olacağız biliyonuz demi kendimiz yerken milletin yediğinde olacak gözümüz , iyice gözü aç bişey olcazzz

aynen bende öyleyim gecede 4 defa tuvalete kalktığımı bilirim ama o suyla idrarla olası enfeksiyonları önlüyoruz...
aferin bize... yüs puan
ya bazen yatağa girmeden wc ye gidiyom sonra yatıyom yine gidesim geliyo

gülücük hem kadın kilo almamış hem bebişlerde besili doğmuşlar ha ikiz doğursak zargana gibi oluyo bizimkiler

daha ne olacağız biliyonuz demi kendimiz yerken milletin yediğinde olacak gözümüz , iyice gözü aç bişey olcazzz

ya bazen yatağa girmeden wc ye gidiyom sonra yatıyom yine gidesim geliyo
doğru valla,şimdi tabağımdakilerle gözüm doymuyo,o zaman eşimin tabağındakilere de göz dikerim herhalde....
gülücük hem kadın kilo almamış hem bebişlerde besili doğmuşlar ha ikiz doğursak zargana gibi oluyo bizimkiler
gerçekten ya nasıl besledi acaba bu bebekleri ya... baksana hepsi de tosuncuk maşallah...

ay ben bilmiyorum da bu değere göre 7 haftalık gözüküyo anaaammmmmmm nasıl sırıtıyom bi görsenizzz

sen varya bomba bir hamilelik geçiriyosun haberlerin bomba.. o kadar gaz da boşuna değilmiş sen de göbekten hayli hayli görünür kesen canım. belki kalp atışlarını bile duyarsın

kıızzzz 2 tane mi acaba yaa şimdi perşembeye kadar nasıl dayancazzz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…