- Konu Sahibi antidepresif
-
- #18.141
herkes yemekte sanırım bende karnımı doyurayım
galiba yawrum bende birazdan yiycem ordan da sonucu alıcak birini bulayım
aaaaaa canım çok kızdım şimdi baksize alkışlar
bir de ben içebilsem keşkeee çünkü çook ihtiyacım var idrarımın renginden belli zaten içmediğim. ilk haftalar çok içiyordum ama bulantılardan sonra içemedim. şimdi de günde 1.5 litre ancak içiyorumdur. bir de benim ayağım ödem topluyor onun için daha çok içmem lazım ama sanırım birinin benim kafamı kırması gerekiyor
herkes yemekte sanırım bende karnımı doyurayım
anaaamm kızz saat 1 oluyo ya doğru unuttuk biz onu
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...lik-donemi-resimleri-iste-super-altizlar.html
bi bunlara göz atın bakalım....
aaaaaa canım çok kızdım şimdi bak
hemen alıyosun su şişesini yanına,gördükçe canın istemesede içiyosun... yanında olmayınca unutursun çünkü.....sürekli elinin altında olsun...
ben çok acıktım..... yemek bekliyorum.. gelse de saldırsam
sabah arkaşadımla konuşuyoduk bahsi geçti de,altız bebekler diye,sizinle de paylaşmak istedim.... düşünsenize ışığı gören çıkıyo... ay cok komikgülcük kızz nerden buldun bunuuu kadın nasıl taşımış o kadar bebeği nasıl besllemiş onları offff
biz bir bebekle sürekli acıkıyoruz o 6 taneyle napmıştır kim bilr
hadi bakalım heyecanla seni bekliyoruz fuliiiiiiiiiiiiiiii.....iiiwwwwwwwiiiittttt birazdan gidip alcak burdaki abla sağolsun elim ayağım oldu kadın
kızzzz biz 1 taneyi zor tasıyos maşşallah hem tasımak hem bakmak zordur
iiiwwwwwwwiiiittttt birazdan gidip alcak burdaki abla sağolsun elim ayağım oldu kadın
kızzzz biz 1 taneyi zor tasıyos maşşallah hem tasımak hem bakmak zordur
ben de eskiden 1 dilim ekmek zor yerdim,şimdi maşallah 1 ekmeği yesem doymazmışım gibi geliyo.... bulantısız geçiyo benim de işte bu yüzden gelsin yemekler....
aynen öyle canım stres yok burda...
yaşasın bizim topik.......
canım benim senin yavaş yavaş başlıyo belirtilerin.. bu arada ben de ilk başlarda çok susuyodum,dilim damağım kuruyodu böyle... çok içiyodum,sonra alışkanlık oldu bende hala bol bol su içiyorum ama çok güzel bişey içebildiğin kadar iç,ben çok mutluyum içebildiğim için....
ya bazen yatağa girmeden wc ye gidiyom sonra yatıyom yine gidesim geliyoaynen bende öyleyim gecede 4 defa tuvalete kalktığımı bilirim ama o suyla idrarla olası enfeksiyonları önlüyoruz...
aferin bize... yüs puan
gülücük hem kadın kilo almamış hem bebişlerde besili doğmuşlar ha ikiz doğursak zargana gibi oluyo bizimkiler
doğru valla,şimdi tabağımdakilerle gözüm doymuyo,o zaman eşimin tabağındakilere de göz dikerim herhalde....daha ne olacağız biliyonuz demi kendimiz yerken milletin yediğinde olacak gözümüz , iyice gözü aç bişey olcazzz
ya bazen yatağa girmeden wc ye gidiyom sonra yatıyom yine gidesim geliyo
gerçekten ya nasıl besledi acaba bu bebekleri ya... baksana hepsi de tosuncuk maşallah...gülücük hem kadın kilo almamış hem bebişlerde besili doğmuşlar ha ikiz doğursak zargana gibi oluyo bizimkiler
kızlar değer 7986
kızlar değer 7986
kıııızzzzzzzz anammmm değer patlaması yaşamışsın senn kaç tane bebek büyütüyon içinde sen
kızlar değer 7986
kızzzzzzz......
bu değer!!!!!!!! maşallah......
yoksa dediğim gibi ikiz mi acaba
kızlar değer 7986
ay ben bilmiyorum da bu değere göre 7 haftalık gözüküyo anaaammmmmmm nasıl sırıtıyom bi görsenizzz
ay ben bilmiyorum da bu değere göre 7 haftalık gözüküyo anaaammmmmmm nasıl sırıtıyom bi görsenizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?