Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydınlarrr gerçi öğlen oldu ama ya benim ara ara karnım ağrıyor normal mi bu bir de o biçim şiş artık normal kıyafetlerim dar geliyo kilo almaya da başladım erken değil mi daha karnımın şişmesi için, otururken resmen pırtlıyo karnım dışarı :))
ayy hayirlara vesile olsun gece rüya gördüm bir de 3üz doğurmuşum ikisi erkek biri de kız o erkek olanlar nasıl yaramazlar anlatamam evin için top oynuyorlar heryerde oyuncaklar falan kabus gibiydi ama kız bebekte öyle tatlıydı ki

ablacım çok geçmiş olsun senin bat ne zaman inşallh bu ay buradan güzel haberler veririz

canım bende o koca göbek şimdiden çıktı,bilmeyen bile anlar hamile olduğumu...

bizde yemekten geldikkk
hoşgeldiniz efendim hoşgeldiniiiiiiiizzzzzzz........

buuyrun ne arzu edersiniz?

öatal kaşıkla gelmişsiniz.. doymadınız mı yoksa
yatsam uzansam ohh ne güzel olur bide yemek yedim midemi yaktı maalesefff

ahhhhhhhhh ah hiç sorma,nasıl uyurdum var ya deliksiz........

hoşgeldiniz efendim hoşgeldiniiiiiiiizzzzzzz........

buuyrun ne arzu edersiniz?

öatal kaşıkla gelmişsiniz.. doymadınız mı yoksa

ahhhhhhhhh ah hiç sorma,nasıl uyurdum var ya deliksiz........

aaahhh aaaahhhhhhhhhhhh sorma doyduk asında sevdiğimiz istediğimiz bişey yedik ama aklımın kenarında k.validemin yaptığı bişey var onu çekiyo cnmm ondan çatal bıcak hazıroldayım

o da annesinin yanında

oh afiyet olsun şekerlerrr karınları doyurmuşsunuz.

biz de yürüdük geldikk ama dışarı çok sıcakmışş kaban giyince ter ter ter terledim..

kuzum iyi yapmışsınız yürümekle sana nasıl özeniyorum bi bilsen tıkışıp kalıyorum ofiste puuffffffff yaz gelsinde bizde sahile iner sık sık yürürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…