- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #18.381
kuzum iyi yapmışsınız yürümekle sana nasıl özeniyorum bi bilsen tıkışıp kalıyorum ofiste puuffffffff yaz gelsinde bizde sahile iner sık sık yürürüz
ayyy birazz uyumuşummmm
sende haklısın canım herkes elinde olmayanı istiyo işte.. bende evde patlıyorum yaa yalnızlıktan. bir işim olsa da çalışsam diyorum.hem biraz arkdaş edinirim diyorum.
evet doğru diyosun elinde omayana göz dikiyo insan sende bebişin büyüyünce çalışırsın bitanem senin işin çok daha zor kıyamam ben sana didoşum benimmm
yok canım iş bulayım da bebek filan dinleyemeyecem çalışacam
kız zor olmaz mı bebişte büyüdü iyice
canım doğum izni var ya.8 ay olana kadar çalışırım
Allah gönlüne göre versin canım benimm o zamann
amin canım inşallah..
bu kızlarda var bir şey bugün ya.
Merhabayın kızlar
Ablanız on gün daha evde yatacak...Şimdi doktordan geldim. Kendi doktorum olaydan sonra ilk kez muayene etti. Hayretler içinde kaldı. Kan geliyor ama nerden belli değil. Tıp fakültesinde incelenecek hatunmuşum:))) Allaha şükür minik Remziyem çok iyiymiş. Ama düşük tehlikem hala var tabi. Siz nasılsınız bakalım. Hülya test yaptı mı
Merhabayın kızlar
Ablanız on gün daha evde yatacak...Şimdi doktordan geldim. Kendi doktorum olaydan sonra ilk kez muayene etti. Hayretler içinde kaldı. Kan geliyor ama nerden belli değil. Tıp fakültesinde incelenecek hatunmuşum:))) Allaha şükür minik Remziyem çok iyiymiş. Ama düşük tehlikem hala var tabi. Siz nasılsınız bakalım. Hülya test yaptı mı
Sağolun kızlar:)) Yok ya cinsiyeti muallakta hala. Sormaya çekindim. Daha 5 gün geçti üstünden:)) Bir ay sonra demişti. 29 da randevum o zaman sorarım artık. Remziye'yi benim kızları kızdırmak için taktım bebişe şakacıktan:)) Yoksa kız olursa adı Zeynep Sıla olacak kepkesin inşallah.
anaaammmmmmmmmmm deprem oldu :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?