Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hissetmemenize sevindim kuzum karadeniz die okuyunca aklıma direk sen düştün

slm umudum biz iyiyiz sen nasılsın

iyiyim cnm en olsun.. iğneler ilaçlar fln.. yuvarlanıp gidiyoruz ..

öksürüğüm geçmedi bi yaa.. 1 aydır ha geçti ha geçecek .. kuru bi öksürük sanki. arada balgam fln .. sinir ediyo beni

öksürüğüm geçmedi bi yaa.. 1 aydır ha geçti ha geçecek .. kuru bi öksürük sanki. arada balgam fln .. sinir ediyo beni

bende antibiyotik kullandım,2 haftadır öksürüğüm gecmedi seninki gibi kuru öksrük ,bogazım gıcık olmuş gibi sürekli öksürük,insan öksürmekmek bıkıyo resmen.
gecmiş olsun sanada cnm

kızlar nasılsınız ne zamandır yazamıyodum. benim kırmızılar geldi bitiyo biile şimdiye kadar sağlam b,i çalışma yapmamıştım zaten bu ayı boş geçcem nisan adetinden sonra güzel haberleri ben de vercem inşaallah. hamile kalmadan isim bulmaya başladım hamile olduğumu öğreneyim hemen kız olursa bu erkek olursa bu dicem zaman geçiriyorum işte kendimce

o tam deniz olan karadeniz ve istanbula yakın kısmı demekki, şükür ki denizde olmuş, rabbim korumuş.....

EVET KUZUMMM

canım benim yaa bal karabiber bal zencefil fln mı yapsan bilemdim ki kuru öksürüğe iyi gelir derler ama sen şimdi tedavi süresinde yanlış yönlendirmek istmem

canım hoşgeldinnn inşallah tez zamdan bekliyoruz güzel hbrini o zamanda isimleri alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…