- Konu Sahibi antidepresif
-
- #18.421
kabızlık için önerisi olan var mııı
yaaa çorap kesmiyo beni kihkih kihhh ortak renklerden bişiler yaparız artıkınnnnn sen tecrübelisin ben mesela a dan z ye ne lazım bilmiyoum
ablacım çok geçmiş olsun senin bat ne zaman inşallh bu ay buradan güzel haberler veririz
Merhabayın kızlar
Ablanız on gün daha evde yatacak...Şimdi doktordan geldim. Kendi doktorum olaydan sonra ilk kez muayene etti. Hayretler içinde kaldı. Kan geliyor ama nerden belli değil. Tıp fakültesinde incelenecek hatunmuşum:))) Allaha şükür minik Remziyem çok iyiymiş. Ama düşük tehlikem hala var tabi. Siz nasılsınız bakalım. Hülya test yaptı mı
Sağolun kızlar:)) Yok ya cinsiyeti muallakta hala. Sormaya çekindim. Daha 5 gün geçti üstünden:)) Bir ay sonra demişti. 29 da randevum o zaman sorarım artık. Remziye'yi benim kızları kızdırmak için taktım bebişe şakacıktan:)) Yoksa kız olursa adı Zeynep Sıla olacak kepkesin inşallah.
adınla yaşasın canım çok güzelmiş ismi bayıldım
Beğenmene sevindim canım:) Ben de sevdim doğrusu. Öyle uçuk isimler istemiyorum ben. Anlamları belli bile değil. Adeti beklemen iyi oldu bence de. Çok heyecanlı yaa:)) İki gün nasıl geçer. İnşallah güzel haberler alırız. Evet benim kız azıcık nazlı olacak sanırım. Olsun sağlıkla doğsunlar da biz herbirşeye razıyım.
Bu arada kabızlık için size acı biber kızartması ya da bol bol ayran öneriyorum. 1 lt lik aranı iki saatte için, tuvalette kalmazsanız paranız iade:)))
günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim galiba baş ağrım var biraz dün eşimle gezdik biraz dünden beri geçmedi dün bana ciciler aldık fazla bişey yoktu hamilelik için bende bi tisort bi kaç tane de hem hamilelikte hemde sonrasında giyebilecegm salaş türden elbise aldım bi de eşim bi kıyak yaptı ve alyansımı yeniledik diğeri parmagimi sıkıyodu o yüzden hiç takmiyordum eşim biraz bozuluyordu galiba takmayinca :))
gülü güle güzel günlerde kullan canım ...............
günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim galiba baş ağrım var biraz dün eşimle gezdik biraz dünden beri geçmedi dün bana ciciler aldık fazla bişey yoktu hamilelik için bende bi tisort bi kaç tane de hem hamilelikte hemde sonrasında giyebilecegm salaş türden elbise aldım bi de eşim bi kıyak yaptı ve alyansımı yeniledik diğeri parmagimi sıkıyodu o yüzden hiç takmiyordum eşim biraz bozuluyordu galiba takmayinca :))
herkese günaydın
hepinizi kocaman öpüyorum
günaydın hülya abla dün gezmişsin çocuklarınla iyi yapmışsın hava da güzeldi eminim orda da güzeldir.
çok güzeldi hava canım
ama alıcak bişey bulamadık bizde yemek yedik gezdik geldik
iyi yapmışsınız ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?