Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım yirim ben o remziye hatunu haberin ola
yat dinlen canım kalkma hiç yerinden dikkat et kendine
ama haberin olsun annesi kızın biraz nazlı olcak canım
bu arada ben test yapmadım BATı bekliycem

adınla yaşasın canım çok güzelmiş ismi bayıldım

kızlar sabahtan beri izmirdeyim işim vardı ticaret odasında onu hallettim
sonra hazır dükkandan kaçmışken kızım ve oğlumla felekten bi gün çalalım dedik
allah nerelere gittik gezdik ooohhhhhh ama biraz yorulduk şimdi evdeyim

adınla yaşasın canım çok güzelmiş ismi bayıldım

Beğenmene sevindim canım:) Ben de sevdim doğrusu. Öyle uçuk isimler istemiyorum ben. Anlamları belli bile değil. Adeti beklemen iyi oldu bence de. Çok heyecanlı yaa:)) İki gün nasıl geçer. İnşallah güzel haberler alırız. Evet benim kız azıcık nazlı olacak sanırım. Olsun sağlıkla doğsunlar da biz herbirşeye razıyım.

Bu arada kabızlık için size acı biber kızartması ya da bol bol ayran öneriyorum. 1 lt lik aranı iki saatte için, tuvalette kalmazsanız paranız iade:)))

canım ben ayranı çok severim hergün içerim ama bir haftadır berbat durumdayım anlıycan
bende heyecanlıyım canım bakalım bekliyip görcez

günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim galiba baş ağrım var biraz dün eşimle gezdik biraz dünden beri geçmedi dün bana ciciler aldık fazla bişey yoktu hamilelik için bende bi tisort bi kaç tane de hem hamilelikte hemde sonrasında giyebilecegm salaş türden elbise aldım bi de eşim bi kıyak yaptı ve alyansımı yeniledik diğeri parmagimi sıkıyodu o yüzden hiç takmiyordum eşim biraz bozuluyordu galiba takmayinca :))

gülü güle güzel günlerde kullan canım ...............

günaydınn kızlar yine nerdesinizzzz :))

esracım baş ağrın içn geçmiş olsun canım bende de var o başağrısı sık sık geliyorlar malesef.. cicilerin de alyansın da hayırlı olsun güle güle kullan. Bir de benim eşim bir kıyak yapsaydı bana iyi oolacaktı akışverişe gidelim gidelim diyorumm götürmüyor ben de fena bozuluyorumm taytla gezecem sokakta görecek o zaman anyayı konyayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…