- Konu Sahibi antidepresif
-
- #18.441
günaydın kızcelerr
ablacım nasılsın
ben iyiyim ablam sen nasılsın
bu sabah kahvaltı yapabildiğim için çoook mutluyumyanıma da kraker ve sarı leblebi aldım bulantıya karsı:26:
günaydınn kızlar yine nerdesinizzzz :))
esracım baş ağrın içn geçmiş olsun canım bende de var o başağrısı sık sık geliyorlar malesef.. cicilerin de alyansın da hayırlı olsun güle güle kullan. Bir de benim eşim bir kıyak yapsaydı bana iyi oolacaktı akışverişe gidelim gidelim diyorumm götürmüyor ben de fena bozuluyorummtaytla gezecem sokakta görecek o zaman anyayı konyayı.
ooooohhh afiyet olsun bal şeker olsun tatlım
saolasn ablacm gözüm acıldı doyunca
günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim galiba baş ağrım var biraz dün eşimle gezdik biraz dünden beri geçmedi dün bana ciciler aldık fazla bişey yoktu hamilelik için bende bi tisort bi kaç tane de hem hamilelikte hemde sonrasında giyebilecegm salaş türden elbise aldım bi de eşim bi kıyak yaptı ve alyansımı yeniledik diğeri parmagimi sıkıyodu o yüzden hiç takmiyordum eşim biraz bozuluyordu galiba takmayinca :))
günaydın kızlar..................
günaydınn kızlar yine nerdesinizzzz :))
esracım baş ağrın içn geçmiş olsun canım bende de var o başağrısı sık sık geliyorlar malesef.. cicilerin de alyansın da hayırlı olsun güle güle kullan. Bir de benim eşim bir kıyak yapsaydı bana iyi oolacaktı akışverişe gidelim gidelim diyorumm götürmüyor ben de fena bozuluyorummtaytla gezecem sokakta görecek o zaman anyayı konyayı.
günaydın kızcelerr
günaydın tatlım
günaydın kızlarrrrrrrrr...
biz geldik... nasılsınız bakalım...
benim dün öğleden sonra netim gitti sizinle olamadım ama geçmişi pek okuyamadım.. neler yaptınız bakalım?
esracım,baş ağrısı bende de oluyo bende onu soracaktım sizlere,sanırım çogumuzda var,benim daha çok akşama doğru oluyo..
aldığın cicileri de güle güle kullan canım... bende bir türlü bulamadım,1 tane hamile pantolonum var onu giyiyorum,birde bol bi pantolonum var çok sıkmıyo ama onun kemer kısmına düğmesinden ambalaj lastiği geçirdim düğmesi açık o şekilde giyiyorum çok rahat oluyo
didoşum biz de bi türlü çıkamıyoruz alışverişe,eşimin işinden dolayı... ama haftaya pazartesi benim doğum günüm,eşim ne hediye istiyosun diye soruyo,ben de tabiki hamile kıyafeti dedim,
kayınvalidem ve annem de alır şimdi....
Kızlar Merhaba Nasılsınız
Ben maalesef kendimi iyi hissetmiyorum. Buhranım hayatımı etkiler hale geldi.
Bir süredir girmiyordum. Ve lütfen bana kızmayın, bir süre daha buradan uzak kalmak istiyorum. Çünkü kadınlar kulübüne girmek iyileşmeyen yaramı kaşıyıp tekrar kanatmak gibi acı veriyor bana. Zaten topikteki konuşmalara çok uzak ve yabancı kaldım. Maalesef hamile değilken hamiş ve bebiş muhabbeti yapılmıyor. Elim yeri geliyor başka topiklere de kayıyor. Yüreğim kaldırmıyor, en azından bu ay ve bu kadar çok doğum haberleri alırken Zaten iş yerimi biliyosunuz sürekli hamilelik etrafında dönüyo muhabbet. İş yerinden maalesef kaçamıyorum. Acımı içime atarak rol yapıyorum bu konuda hep. Şu an bile gözyaşım bekliyo orda...
Ama burası . Ne olur kaçıyo diye ayıplamayın beni, hepinizi ayrı ayrı çoook çook seviyorum, hepinizin yeri farklı ve özel benim için. Ama bi süre uzak kalmak bana iyi gelicek. Zaten önümüzdeki hafta 10 günlük bir eğitim seminerine katılıcam, şehir dışında. Ortamdan da, şehirden de uzaklaşmış olucam. Kafamı boşaltmam adına bana iyi geliceğini umut ediyorum.
Döndüğümde umarım benim de size vericek güzel haberlerim olur, her ne kadar bu ay da umutsuz olsam da.
Kendinize çok dikkat edin, Allahım size ve bebişlerinize sağlık ve mutluluk versin.
Burda olamasam da, dualarım sizinle.
Hakkınızı helal edin
Kızlar Merhaba Nasılsınız…
Ben maalesef kendimi iyi hissetmiyorum. Buhranım hayatımı etkiler hale geldi.
Bir süredir girmiyordum. Ve lütfen bana kızmayın, bir süre daha buradan uzak kalmak istiyorum. Çünkü kadınlar kulübüne girmek iyileşmeyen yaramı kaşıyıp tekrar kanatmak gibi acı veriyor bana. Zaten topikteki konuşmalara çok uzak ve yabancı kaldım. Maalesef hamile değilken hamiş ve bebiş muhabbeti yapılmıyor. Elim yeri geliyor başka topiklere de kayıyor. Yüreğim kaldırmıyor, en azından bu ay ve bu kadar çok doğum haberleri alırken… Zaten iş yerimi biliyosunuz sürekli hamilelik etrafında dönüyo muhabbet. İş yerinden maalesef kaçamıyorum. Acımı içime atarak rol yapıyorum bu konuda hep. Şu an bile gözyaşım bekliyo orda...
Ama burası…. Ne olur kaçıyo diye ayıplamayın beni, hepinizi ayrı ayrı çoook çook seviyorum, hepinizin yeri farklı ve özel benim için. Ama bi süre uzak kalmak bana iyi gelicek. Zaten önümüzdeki hafta 10 günlük bir eğitim seminerine katılıcam, şehir dışında. Ortamdan da, şehirden de uzaklaşmış olucam. Kafamı boşaltmam adına bana iyi geliceğini umut ediyorum.
Döndüğümde umarım benim de size vericek güzel haberlerim olur, her ne kadar bu ay da umutsuz olsam da.
Kendinize çok dikkat edin, Allahım size ve bebişlerinize sağlık ve mutluluk versin.
Burda olamasam da, dualarım sizinle.
Hakkınızı helal edin…
fulya nerde kaldı kiii:44::44::44:
canım o söylemişti sabahtan işleri varmış geç gelcekmiş
sağol canımmm benim koca tayt giymeme izin veriyor ama üzerine kalçalarımı kapatack bişey giydiğim zaman bu aralar iyice değişti makyaj yapmami sevmeyen adam dün çıkarken makyaj yaptırdı bana biraz bak kendine diyo çok savsakladım kendimi galiba şikayet etmeye başladı :))günaydınn kızlar yine nerdesinizzzz :))
sağol tatlım doğum günün şimdiden kutlu olsun bende dün hamile pantolonlarına baktım ama beğenmedim eşim de bunlar ne tipsiz şeyler deyince iyice soğudum ben bu yazı tayt tunik ve elbiseyle geçircem galiba :)günaydın kızlarrrrrrrrr...
biz geldik... nasılsınız bakalım...
benim dün öğleden sonra netim gitti sizinle olamadım ama geçmişi pek okuyamadım.. neler yaptınız bakalım?
esracım,baş ağrısı bende de oluyo bende onu soracaktım sizlere,sanırım çogumuzda var,benim daha çok akşama doğru oluyo..
aldığın cicileri de güle güle kullan canım... bende bir türlü bulamadım,1 tane hamile pantolonum var onu giyiyorum,birde bol bi pantolonum var çok sıkmıyo ama onun kemer kısmına düğmesinden ambalaj lastiği geçirdim düğmesi açık o şekilde giyiyorum çok rahat oluyo
didoşum biz de bi türlü çıkamıyoruz alışverişe,eşimin işinden dolayı... ama haftaya pazartesi benim doğum günüm,eşim ne hediye istiyosun diye soruyo,ben de tabiki hamile kıyafeti dedim,
kayınvalidem ve annem de alır şimdi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?