Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kız kocişinin taklidini yapıyımı kız didoş ne bu halll doğru alışverişe

günaydın kızlar..................

günaydın kızcelerr

günaydın tatlım

günaydın kızlarrrrrrrrr...
biz geldik... nasılsınız bakalım...
benim dün öğleden sonra netim gitti sizinle olamadım ama geçmişi pek okuyamadım.. neler yaptınız bakalım?
esracım,baş ağrısı bende de oluyo bende onu soracaktım sizlere,sanırım çogumuzda var,benim daha çok akşama doğru oluyo..
aldığın cicileri de güle güle kullan canım... bende bir türlü bulamadım,1 tane hamile pantolonum var onu giyiyorum,birde bol bi pantolonum var çok sıkmıyo ama onun kemer kısmına düğmesinden ambalaj lastiği geçirdim düğmesi açık o şekilde giyiyorum çok rahat oluyo

didoşum biz de bi türlü çıkamıyoruz alışverişe,eşimin işinden dolayı... ama haftaya pazartesi benim doğum günüm,eşim ne hediye istiyosun diye soruyo,ben de tabiki hamile kıyafeti dedim,
kayınvalidem ve annem de alır şimdi....

günaydın canım şimdiden doğum günün kutlu olsun canım

Kızlar Merhaba Nasılsınız…
Ben maalesef kendimi iyi hissetmiyorum. Buhranım hayatımı etkiler hale geldi.
Bir süredir girmiyordum. Ve lütfen bana kızmayın, bir süre daha buradan uzak kalmak istiyorum. Çünkü kadınlar kulübüne girmek iyileşmeyen yaramı kaşıyıp tekrar kanatmak gibi acı veriyor bana. Zaten topikteki konuşmalara çok uzak ve yabancı kaldım. Maalesef hamile değilken hamiş ve bebiş muhabbeti yapılmıyor. Elim yeri geliyor başka topiklere de kayıyor. Yüreğim kaldırmıyor, en azından bu ay ve bu kadar çok doğum haberleri alırken… Zaten iş yerimi biliyosunuz sürekli hamilelik etrafında dönüyo muhabbet. İş yerinden maalesef kaçamıyorum. Acımı içime atarak rol yapıyorum bu konuda hep. Şu an bile gözyaşım bekliyo orda...
Ama burası…. Ne olur kaçıyo diye ayıplamayın beni, hepinizi ayrı ayrı çoook çook seviyorum, hepinizin yeri farklı ve özel benim için. Ama bi süre uzak kalmak bana iyi gelicek. Zaten önümüzdeki hafta 10 günlük bir eğitim seminerine katılıcam, şehir dışında. Ortamdan da, şehirden de uzaklaşmış olucam. Kafamı boşaltmam adına bana iyi geliceğini umut ediyorum.
Döndüğümde umarım benim de size vericek güzel haberlerim olur, her ne kadar bu ay da umutsuz olsam da.
Kendinize çok dikkat edin, Allahım size ve bebişlerinize sağlık ve mutluluk versin.
Burda olamasam da, dualarım sizinle.
Hakkınızı helal edin…

canım yapma böyle ama sen böyle yapınca inan bizler daha çok üzülüyoruz
hem bak ikimiz aynı kaderi paylaşıyoruz ama napalım rabbim ol demeden olmuyo işte
bizler ne kadar çabalasakta faydası yok bekliycez kurban oluyım üzme kendini bak zaten göz yaşım ucunda duruyo
yeminle tutamam kendimi şimdi başlarım ağlamaya

canım sana tek diyeceğim şey kendini nasıl iyi mutlu hissedeceksen öyle yap..ama biz senin muhabbetini samimiyetini arkadaşlığını çoook seviyoruz ve herzaman bizimle olmanı isterizkendine dikkat et canım

sağol canımmm benim koca tayt giymeme izin veriyor ama üzerine kalçalarımı kapatack bişey giydiğim zaman bu aralar iyice değişti makyaj yapmami sevmeyen adam dün çıkarken makyaj yaptırdı bana biraz bak kendine diyo çok savsakladım kendimi galiba şikayet etmeye başladı :))
sağol tatlım doğum günün şimdiden kutlu olsun bende dün hamile pantolonlarına baktım ama beğenmedim eşim de bunlar ne tipsiz şeyler deyince iyice soğudum ben bu yazı tayt tunik ve elbiseyle geçircem galiba :)

günaydın kızlar kendimi pek iyi hissetmediğim için içimden yazmakta gelmiyor hayat enerjim çok düşük
size bişey sorucam gebelikte dış temizletilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…