Aralikk anneleriii !

Canim ben de grip oldum kafami kaldiramaz oldum resmen yaa bebis içerde duruyo sanki hic hamiş degilmisim gibi yaa :))
çok geçmiş olsun geçen bende çok kötü grip oldum boğazım çok şişmişti. sarmısak çiğniyerek yuttum ve uyudum hemen. sabaha hiç bişeyim kalmamıştı. banada doktor bi arkadaş söylemişti bunu

Merhaba ;

Rabbim nasip ederse bende 2016 Aralık annesi olacağım hepimize bebişlerimize kavuşmayı nasip eder inşallah . Genel durumum mide bulantılarım fena halde her sabah annesine kendini hatırlatıyor meleğim her kustuğumda çok şükür diyorum

Benim de sabah kalktığımdan beri boğazım ağrıyor. Ne yapsam diye düşünüyordum. Geçmezse deneyeyim o zaman biraz zor olacak ama

Merhaba iyi aksamlar
Yeni katildim araniza bende 6 haftalik hamileyim. 7 yil once evlendim ve ayni yil icinde anne oldum 1,5 yil suren bi yasam savasimiz oldu oglusumla ve sonuc olarak bebegimi kaybettim. Tam 5 yil sonra tekrar hamile kaldim cok sukur hamdolsun ve tek tupluyum. 5 yil ailemin cevrwmdekilerin bana doktora git artik bi problem var sende diyen sozleri ve bakislari arasinda kalmistim bi kere 3 yil once gittim doktora ve problemimin olnadigini solemisti bir dahada gitmdim rabbime sigindim oldurmazi olduran bir tek rabbim. Veren rabbimin sani ne yuce cok mutluyum. Allah cocuk istwyen herkese evlat nasip etsin insallahh )

Selamlar bende allahım izin verirse aralık annesi olacağım hamileliğimin 9. Haftasındayım hepimizin evladına rabbim sağlıklı doğum nasip etsin inşallah hayırlı geceler

Merhaba
Insallah bende aralik annesi olacagim:) 9. Haftadayiz. Zerre kadar mide bulantim yok. Bol bol siskinlik var zaten kilolu hamile kaldim. Insallah kilo almam:)

Hayırlı olsun. Allah hayırla sağlıkla yavruna kavuştursun. Rabbim hepimizin bebeklerini bağışlasin bizlere.

Ya bu tarz insanlara sinir oluyorum namaz kiliyolar kuran okuyolar herseyin allahtan gldigini rabbim nasip ederse cocuk olucagini bilmiyolar benim cevremdekilerde oyleydi bakkalciya kadar sormuslardi tanimam etmem allaha sukur hamileyim ve ilk cocugum gozun aydin cnm rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Allah razi olsun canimm. Rabbim bizim icin en hayirlisi neyse onu verior. Yeterki rabbimize siginalimm. Bizden istenilen sadece allaha siginmak ) allah isteyen herkese nasip etsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…