- 27 Nisan 2016
- 869
- 1.608
- 63
- 40
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
çok geçmiş olsun geçen bende çok kötü grip oldum boğazım çok şişmişti. sarmısak çiğniyerek yuttum ve uyudum hemen. sabaha hiç bişeyim kalmamıştı. banada doktor bi arkadaş söylemişti bunuCanim ben de grip oldum kafami kaldiramaz oldum resmen yaa bebis içerde duruyo sanki hic hamiş degilmisim gibi yaa :))
çok geçmiş olsun geçen bende çok kötü grip oldum boğazım çok şişmişti. sarmısak çiğniyerek yuttum ve uyudum hemen. sabaha hiç bişeyim kalmamıştı. banada doktor bi arkadaş söylemişti bunu
Hos geldin cnm aramizaMerhaba ;
Rabbim nasip ederse bende 2016 Aralık annesi olacağımhepimize bebişlerimize kavuşmayı nasip eder inşallah . Genel durumum mide bulantılarım fena halde her sabah annesine kendini hatırlatıyor meleğim her kustuğumda çok şükür diyorum
HoşbulduuuukHos geldin cnm aramiza
ama tam emin olmamakla beraber folik asit kilo aldırıyomuş diye duydum onu da ilk üç ay kullanmak zorundayızz yaMerhabalarr :) İlk üç ay kilo almamak gerekiyomus ama bnde kilolu hamile kaldım ve alıyomusum gibi geliyo pantolonlarıma giremiyorum
ben kaynanamla yaşasam on kilo eririm yaglı hıcbisey yapmaz da yaptrmaz da hep ot ne et ne mkarna hıcbisey yok tuhaf kadın :)Bende ondan kilo aldim zaten :)
Hayırlı olsun. Allah hayırla sağlıkla yavruna kavuştursun. Rabbim hepimizin bebeklerini bağışlasin bizlere.Merhaba iyi aksamlar
Yeni katildim araniza bende 6 haftalik hamileyim. 7 yil once evlendim ve ayni yil icinde anne oldum 1,5 yil suren bi yasam savasimiz oldu oglusumla ve sonuc olarak bebegimi kaybettim. Tam 5 yil sonra tekrar hamile kaldim cok sukur hamdolsun ve tek tupluyum. 5 yil ailemin cevrwmdekilerin bana doktora git artik bi problem var sende diyen sozleri ve bakislari arasinda kalmistim bi kere 3 yil once gittim doktora ve problemimin olnadigini solemisti bir dahada gitmdim rabbime sigindim oldurmazi olduran bir tek rabbim. Veren rabbimin sani ne yuce cok mutluyum. Allah cocuk istwyen herkese evlat nasip etsin insallahh)
Bizimki aksine hep et hep etben kaynanamla yaşasam on kilo eririm yaglı hıcbisey yapmaz da yaptrmaz da hep ot ne et ne mkarna hıcbisey yok tuhaf kadın :)
Helal olsun cnmhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...-dunyaya-gelmesi-icin-tefriciye-duasi.925098/ kızlar böyle bir dua başlattık. katılmak isterseniz özelden mesaj atın ya da beni etiketleyin. konu sahibi E Esrakarakaya sayfanda link paylaştım hakkını helal et.
Ya bu tarz insanlara sinir oluyorum namaz kiliyolar kuran okuyolar herseyin allahtan gldigini rabbim nasip ederse cocuk olucagini bilmiyolar benim cevremdekilerde oyleydi bakkalciya kadar sormuslardi tanimam etmem allaha sukur hamileyim ve ilk cocugum gozun aydin cnm rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsinMerhaba iyi aksamlar
Yeni katildim araniza bende 6 haftalik hamileyim. 7 yil once evlendim ve ayni yil icinde anne oldum 1,5 yil suren bi yasam savasimiz oldu oglusumla ve sonuc olarak bebegimi kaybettim. Tam 5 yil sonra tekrar hamile kaldim cok sukur hamdolsun ve tek tupluyum. 5 yil ailemin cevrwmdekilerin bana doktora git artik bi problem var sende diyen sozleri ve bakislari arasinda kalmistim bi kere 3 yil once gittim doktora ve problemimin olnadigini solemisti bir dahada gitmdim rabbime sigindim oldurmazi olduran bir tek rabbim. Veren rabbimin sani ne yuce cok mutluyum. Allah cocuk istwyen herkese evlat nasip etsin insallahh)
Ahhh o heycan ve merak bendede var bian once ogrensem keskeBu aradaaa cinsiyeti ogrenmek ve alisveris yapmak istiyorrummm. Ilk ogrendigim gunden beri bebek alisveris sitelerine bakiyorum. Ilk bebek olunca anneler boyle oluyor sanirim
Bende kilolu hamile kaldim bizim dikkat etmemiz lazim ama nasil insan yiyo yaMerhaba
Insallah bende aralik annesi olacagim:) 9. Haftadayiz. Zerre kadar mide bulantim yok. Bol bol siskinlik varzaten kilolu hamile kaldim. Insallah kilo almam:)
Hos geldin cnm amin insSelamlar bende allahım izin verirse aralık annesi olacağım hamileliğimin 9. Haftasındayım hepimizin evladına rabbim sağlıklı doğum nasip etsin inşallah hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?