Aralikk anneleriii !

Rica ederim ama e vitamini kadar faydalsi yok bak aylardir diyorum hamilelikten beri.. kasim anneleri de umursamadi pek insanlara sirf gpgus icin verilen ilaclar daha cazip ve inandirici geliyor cunku ama sonra emzirirken hep yara oldu gogusleri suan buyuk cogunlugu e vitamini suruyor ve memnunlar evicap kapsul al 400 mg igneyle paatlat ve icindeki yagi uclarina sur acik bekle yumusacik yapacak sertlesen hasar gormus uclar bir hafta kullan her gun sur gece yatmadan kalkan varsa gogus kalkani tak oyle yat sabaha kadar emsin yoksa acikta birak 30dakka hem dogal hem de e vitamini hasar gormus cildin onaricisidir vitaminin ozelligi bu nasil avotamini gozlere c vitamini bagisikliga vucut direncine iyi geliyorsa e vitamini de bunaiyi geliyor buarada bana bunu kadindogum doktorlarim.onerdi 3 tane degistirdim 3ude bunu onerdi (1.yi gebzede cok uzak diye degiatiedim aslinda memnundum biraz ters mizacli olsada iyi bir doktordu.2.yi yakinda ama hastane sabah 8aksam 5 calisiyordu muayenesine gidiyordum.3. Zaten beni dogurttu zeynepkamil eski bashekimiydi )

Reactions: Rup
Çok mantıklı kuzum zaten eskiden beri gözaltıma sürerdim çok yumuşatırdı en güzeli en doğalı öyle kremlere de para vermeye gerek yok boş yere dediğin gibi.. çok sağol kuzucum

Amaan aman bendede öyle durumlar bayılcam artık bıktım akraba ziyaretlerinden kıyaslanmalardan, eleştirilmeden, birisi a dese sinirim zıplıyor ve artık tahammülüm kalmadı benimde kızımı alıp gidesim var. Uyku problemi başladı bide iki dakka dalıyo sonra meme istiyo emziği fırlatıyor artık beğenmiyor bende sinir küpüyüm artık kimsenin sesine bile tahammülüm yok napcaz böyle bu sinirle bilmiyorum çok doluyum yaa

Evinden herkesi gönder kafan rahat olsun kuzum. Bir krize bakar

Yaaaa bana daha kimse gelmedi zaten tek baktim hep annemde yoktu yanimda hic misafir gelmeyr baslayinca actim agzimi yundum gozumu moduna girmekten korkuyorum...

Keşke kuzum ama işte eşimle kriz çıkıyor sonrada aileme iyi davran diye başlıyo bırbır bırbır
Lohusa olduğunu öyle her şeyi çekemeyeceğini söyle stresin sütle bağıntısı olduğunu anlat hatta internetten okut lohusa ne demektir. Ben öyle yapmıştım gerçi etkisi 1 hafta sürdü sürmedi ama kafam rahat etmişti. Şimdi de tartışmalarımızda seni görmek istemiyorum bebeğime odaklanmak istiyorum sütümü etkileme ben emzirmek istiyorum diyorum hemen tartışmayı bitirip gönlümü almaya çalışıyor ama cidden etkileniyorum.

Diyorum kuzum diyorum ama esimin ailesi cok baski yapiyor cok gereksiz uzattilar baydilar o da bisey diyemiyor artik ben artik kim kirilirsa kirilsin lafimi cekmicem yeter yani dedigin gibi kuzum lohusayiz surda sut veriyoruz yani :) biktirdilar ya daha 1 aylik olmadi bebegim yuh ya... hergun gelin opun bende izliyim oldu

Valla söyle geç azarla kuzum ama eşinin yanında yap. Dün gece kızım sancılanınca bir şey demeye zamanım olmadı ama bu akşam eşim gelince alttan alttan vericem lafları kvye:)

Valla söyle geç azarla kuzum ama eşinin yanında yap. Dün gece kızım sancılanınca bir şey demeye zamanım olmadı ama bu akşam eşim gelince alttan alttan vericem lafları kvye:)
Ahahah valla bende artik acik acik soylicem kiriliyorsa gelmesinler sevmesinler beni zaten sevmiyorlar hic sevmesinler isime gelir :) bulmuslar naif gelini yeter ama cocugum soz konusu olunca bende susamiycam artik :)

Ahahah valla bende artik acik acik soylicem kiriliyorsa gelmesinler sevmesinler beni zaten sevmiyorlar hic sevmesinler isime gelir :) bulmuslar naif gelini yeter ama cocugum soz konusu olunca bende susamiycam artik :)
Bunlara cadaloz görgüsüz gelin lazımmış o zaman değerli olurduk ama kumaşımızda yok ne yazıkki. Phyarın gidiyorlar yine kızımla başbaşayım kv geldiğinde benim miniğim huysuzlanıyor ben gerilince hissediyor herhalde :)

Aynen öyle kuzucum ahahah çocuk hissediyor işte anneyi üzeni ay valla bir rahat bıraksalar artık hepimizi zaten lohusalık zor :) iyi bari en azından yeni yıla kızınla girceksiniz

Aynen öyle kuzucum ahahah çocuk hissediyor işte anneyi üzeni ay valla bir rahat bıraksalar artık hepimizi zaten lohusalık zor :) iyi bari en azından yeni yıla kızınla girceksiniz
Aynen kuzum çok hisli benim miniğim. kızımı öpe koklaya giricem yeni yıla. Hepimiz çok şanslıyız bebeklerimizle giriyoruz 2017ye:)
kp de olunca odada tıkılıyorum kendi evimde tutsağım resmen. O da sıkılıyor yazık yavrum

Al bendende o kadar odaya kapanmaktan bıktık vallahi Allah yardımcımız olsun vallahi zorlaştırıyorlar iyice.. umarım 2017 hepimiz için çok güzel olsun miniklerimizin doğumgünlerini gülerek kutlayalım inşallah

Odadan çıkıp evde olması gereken gibi dolaşmaya başladığınızda ikiniz de çok rahatlayacaksınız canım ayyy inşallah kuzucum sağlıkla huzurla mutlulukla geçsin 2017 yılı ve tüm ömürleri

Kizlar sizde terleme durumlari nasil. ya ben artik her gece 6posta kiyafet degisnekten biktim. hayatim boyubca terlemedigim kadar terliyorum. sirilsiklam uyaniyorum. bide sinuzit var bas agrim basliyor ondan sonra gecmiyor.

Kizlar sizde terleme durumlari nasil. ya ben artik her gece 6posta kiyafet degisnekten biktim. hayatim boyubca terlemedigim kadar terliyorum. sirilsiklam uyaniyorum. bide sinuzit var bas agrim basliyor ondan sonra gecmiyor.
Aynı bende öyle bide terim kötü kokuyor içtiğim süt yapıcı çaylardan sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…