Aralikk anneleriii !

arkadaşlar doğum takvimi oluştura bilirmisiniz. sizlerin bilgilerinide takip etmek isterim. benden öncemi sonramı doğurcanızı bilmek isterim

hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah rabbim bizlere bağışlasın yavrularımızı 2 li test yaptıran var mı aranızda
Ben yaptirdim cnm. Ama daha gorusmedim dr.umla yasim yuksek oldugu icin 33 yas riskim biraz var ama 1:500muydu 300muydu oyle bisey cokti digerlwri iyi gozukuyor ama dr.la konusmadik daha kendi yorumum.. esas 3lu test ve 22 hafta muhim Allah guzel sonuclar gormemizi nasip eder insallah

tatlım yaşa çok takılma bence önemli olan diğerleri bende 29 yaşındayım benimkide 1/658 cıktı trisomy 21 1/10000 nt de 1/10000 çıktı doktor gayet iyi dedi bence seninkide iyi ya bende 2 li testin daha önemli olduğunu duymuştum o iyi çıktımı geriside iyi çıkar demişlerdi sanki yine de belli olmaz tabikide ya bu hamilelikte 20. haftaya kadar rahat yok sanırım ben bide çok pinpirikliyim ilk çocugumuda kaybettim şimdi karnım batıyor hapşırınca bile acıyor eyvah diyorum yine mi bişy oldu her hafta ultrasona gir dese girerim o kadar yani

Bende 19 yasindayim ve bende bu ikili testten korkuyorum

O ağrı acımalar bende de var eğilip dogrulurken de oluyor... Ozaman saniyelik binoluyor diyorum ama hersey olacağına varır dıyıp dıkkatımı dağıtmaya çalışıyorum. Teste takılmadım yas orta rıske yakın duruyor amaz digerleri düşük riskli durduğu için doktorumu bile aramadım görüşünce konuşacağız nede olsa dıye ben esas 22.haftadaki bebişin ttam sayımının yapılacağı andan korkuyorum. Inşallah hepimizden güzel haberler gelir ... Aynen Ondan sonra rahatlayabilecegiz sanırım :)

bende kiloluyum şimdiden 6 aylık gibi:) napalım ya sağlıklı bebeklerimiz olsunda

Merhabalar arkadaşlar.Ben de kısmet Aralıkta ikinciye annelik heyecanını yaşayacağım.çok heyecanlıyım tekrardan.o kadar heyecanlıyım ki sanki daha önce annelik heyecanını tatmamış gibi:)
ISTANBUL çekmeköyde otururum ve hastane seçimi yapamadım.ümraniye devlet hastanelerden gidelim,etrafında orda doğum yapanlar var mı.mesela. Doğum girerken muayene eden dr mu doğum yaptırıyor(sezeryan için)yoksa kim denk gelirse mi?
Bilgisi olan varsa sevindim.
Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

bende ilk 3 ay 1 kilo diye biliyorum 13. haftadayım 800 gr aldım ama zaten kiloluyum hiç almasam daha iyi

Selam kizlar bende kismetse aralık annesi olucam. . Bugünlerde kıpır kıpır biseyler hissediyorum ama bebis mi bilemedim daha erken herhalde bide kiloluyum ben daha gec hissedersin diyorlar kilolu olan varmı aramızda

bende ilk 3 ay 1 kilo diye biliyorum 13. haftadayım 800 gr aldım ama zaten kiloluyum hiç almasam daha iyi
Kizlar bu algi cok yanlis kim dior 1 kilo diye okuyup okuyup strese sokuyoruz kendimizi cok kiloluysan az almak ya da hic almamk mumkun ancak normal kilodaysan 1_3 kilo hatta 4 diyenlerde var zayifsan 3_5 kilo almak normali cunku bunyeye gore degisiyor durumlar.. bulantisindan kusup kilo verenlerde var o da bunye meselesesi ama hangisi saglikli diorsaniz saydigim kilolar.. germeyin kendinizi sagdan soldan yanlis bilgilwrle.. bu degerler akademik ve guncel bilgiler.. ben de 5 kilo aldim aynen mide bulantisindan cikaramayip
bastirmak icin de yedigim icin napalim hareket etmeye baslayabilirsem 2 kilo fazlam dengeli sekilde bebise gidecek duye dusunuyorum. Moral bozmak yok

kızlar ben bugün gittim doktora herşey normal gözüküyor.52.1 mm yiz...Hareketlerini gördüm usg bu hafta..kıpır kıpırdı..2 li tarama testi yapıldı.ense kalınlığı 1.4mm çıktı kan verdim bide oda 1 hafta sonra çıkacakmış hayırlısı bakalım inş normal gelir sonuçlar...onun dışında folik asiti bıraktırıp demir ve vitamin ilacına geçti doktorum..

Imsallah guzel sonuclar gelir senden de Ben de basladim demirli vitamin ilaclarina kullandikca hafif kabizlil ve siyah diskilamana sebep olacak endiselenme cnm

Meraba kızlar hamileligimin 12.haftasindayım cok fazla kabızlık sorunum var sizede oluyomu??
Hem de nasil 5 gunde bir oldu gecen asiri kabizliktan ve gazdan bebis net gozukemedi ultrasonda hem de bebisi son kez butun olarak gorebilecegimiz ultrasonummus uzulduk.. bundan sonra boyu buyudugu icin cihaza sigmayacak dedi doktor yani basi ve govdeyi gorucez bacaklari tam gormeyecegiz bacakla govdeye bakarsak bas tam cikmicak dedi.. boydan fotografi da bulanik cikti hali ile.. Napalim.. valla en az 3 litre su iciyorum sebze tuketmeye basladim aburcuburlari azalttim ama gene kabiz gene kabiz :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…