- 27 Nisan 2016
- 869
- 1.608
- 63
- 40
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
Ben yaptirdim cnm. Ama daha gorusmedim dr.umla yasim yuksek oldugu icin 33 yas riskim biraz var ama 1:500muydu 300muydu oyle bisey cokti digerlwri iyi gozukuyor ama dr.la konusmadik daha kendi yorumum.. esas 3lu test ve 22 hafta muhim Allah guzel sonuclar gormemizi nasip eder insallahhepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah rabbim bizlere bağışlasın yavrularımızı 2 li test yaptıran var mı aranızda
tatlım yaşa çok takılma bence önemli olan diğerleri bende 29 yaşındayım benimkide 1/658 cıktı trisomy 21 1/10000 nt de 1/10000 çıktı doktor gayet iyi dedi bence seninkide iyi ya bende 2 li testin daha önemli olduğunu duymuştum o iyi çıktımı geriside iyi çıkar demişlerdi sanki yine de belli olmaz tabikide ya bu hamilelikte 20. haftaya kadar rahat yok sanırım ben bide çok pinpirikliyim ilk çocugumuda kaybettim şimdi karnım batıyor hapşırınca bile acıyor eyvah diyorum yine mi bişy oldu her hafta ultrasona gir dese girerim o kadar yaniBen yaptirdim cnm. Ama daha gorusmedim dr.umla yasim yuksek oldugu icin 33 yas riskim biraz var ama 1:500muydu 300muydu oyle bisey cokti digerlwri iyi gozukuyor ama dr.la konusmadik daha kendi yorumum.. esas 3lu test ve 22 hafta muhim Allah guzel sonuclar gormemizi nasip eder insallah
Bende 19 yasindayim ve bende bu ikili testten korkuyorumBen yaptirdim cnm. Ama daha gorusmedim dr.umla yasim yuksek oldugu icin 33 yas riskim biraz var ama 1:500muydu 300muydu oyle bisey cokti digerlwri iyi gozukuyor ama dr.la konusmadik daha kendi yorumum.. esas 3lu test ve 22 hafta muhim Allah guzel sonuclar gormemizi nasip eder insallah
Sen korkma cnm yasından ötürü down sendromu riskin çoooooook çoooook düşük çıkacak inşallah diğer iki riskinde düşük çıkar da rahatlarsın biran önceBende 19 yasindayim ve bende bu ikili testten korkuyorum
O ağrı acımalar bende de var eğilip dogrulurken de oluyor... Ozaman saniyelik binoluyor diyorum ama hersey olacağına varır dıyıp dıkkatımı dağıtmaya çalışıyorum. Teste takılmadım yas orta rıske yakın duruyor amaz digerleri düşük riskli durduğu için doktorumu bile aramadım görüşünce konuşacağız nede olsa dıyetatlım yaşa çok takılma bence önemli olan diğerleri bende 29 yaşındayım benimkide 1/658 cıktı trisomy 21 1/10000 nt de 1/10000 çıktı doktor gayet iyi dedi bence seninkide iyi ya bende 2 li testin daha önemli olduğunu duymuştum o iyi çıktımı geriside iyi çıkar demişlerdi sanki yine de belli olmaz tabikide ya bu hamilelikte 20. haftaya kadar rahat yok sanırım ben bide çok pinpirikliyim ilk çocugumuda kaybettim şimdi karnım batıyor hapşırınca bile acıyor eyvah diyorum yine mi bişy oldu her hafta ultrasona gir dese girerim o kadar yani
ilk hamileliklerde 18. haftada başlıyormuşsun hissetmeyeAynen ama bugunlerde azda olsa hissedebilirmisiz hareketlerini
O ağrı acımalar bende de var eğilip dogrulurken de oluyor... Ozaman saniyelik binoluyor diyorum ama hersey olacağına varır dıyıp dıkkatımı dağıtmaya çalışıyorum. Teste takılmadım yas orta rıske yakın duruyor amaz digerleri düşük riskli durduğu için doktorumu bile aramadım görüşünce konuşacağız nede olsa dıyeben esas 22.haftadaki bebişin ttam sayımının yapılacağı andan korkuyorum. Inşallah hepimizden güzel haberler gelir ... Aynen Ondan sonra rahatlayabilecegiz sanırım :)
inşallah herbişeyimiz iyi çıkar
bende kiloluyum şimdiden 6 aylık gibi:) napalım ya sağlıklı bebeklerimiz olsundaYa ben zaten killoluyum hiç anlamıcam bebek büyüdümü büyümedimi çok moralim bozuluyor böle oldukça ilk gebelik ve bazı şeylerden yoksun olmak kötü ya ama o sağlıklı olsun ben o kilolerıda veririm
bende ilk 3 ay 1 kilo diye biliyorum 13. haftadayım 800 gr aldım ama zaten kiloluyum hiç almasam daha iyiAlmamak mümkün değil ki hep midem bulanıyor ve kazınıp duruyor sürekli ekmek kraker gibi şeyler ağzıma atmam gerekiyor yoksa çok yemekten değil. Bi şekilde değişiyor alışkanlığın ne bileyim ben kilolu Değilim ama kaçınılmaz şekilde alıyorum çünkü midem aşırı ksxınıyor
Kizlar bu algi cok yanlis kim dior 1 kilo diye okuyup okuyup strese sokuyoruz kendimizi cok kiloluysan az almak ya da hic almamk mumkun ancak normal kilodaysan 1_3 kilo hatta 4 diyenlerde var zayifsan 3_5 kilo almak normali cunku bunyeye gore degisiyor durumlar.. bulantisindan kusup kilo verenlerde var o da bunye meselesesi ama hangisi saglikli diorsaniz saydigim kilolar.. germeyin kendinizi sagdan soldan yanlis bilgilwrle.. bu degerler akademik ve guncel bilgiler.. ben de 5 kilo aldim aynen mide bulantisindan cikaramayipbende ilk 3 ay 1 kilo diye biliyorum 13. haftadayım 800 gr aldım ama zaten kiloluyum hiç almasam daha iyi
Imsallah guzel sonuclar gelir senden de Ben de basladim demirli vitamin ilaclarina kullandikca hafif kabizlil ve siyah diskilamana sebep olacak endiselenme cnmkızlar ben bugün gittim doktora herşey normal gözüküyor.2 li tarama testi yapıldı.ense kalınlığı 1.4mm çıktı kan verdim bide oda 1 hafta sonra çıkacakmış hayırlısı bakalım inş normal gelir sonuçlar...onun dışında folik asiti bıraktırıp demir ve vitamin ilacına geçti doktorum..
İns ya ins rabbim hepimizin bebegini korusunSen korkma cnm yasından ötürü down sendromu riskin çoooooook çoooook düşük çıkacak inşallah diğer iki riskinde düşük çıkar da rahatlarsın biran önce
Ewet ama onlar 12 haftada basliyo hareket etmeye nadirde olsa hareketliyse hissedersinilk hamileliklerde 18. haftada başlıyormuşsun hissetmeye
Hem de nasil 5 gunde bir olduMeraba kızlar hamileligimin 12.haftasindayım cok fazla kabızlık sorunum var sizede oluyomu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?