Aralikk anneleriii !

Kuzum bu cok normalmis gogusumuz bebegin ihtiyacini anlar ve ona gore eskisi gibi degil ihtiyac kadar sut uretirmis :) bununla ilgili guzel bir yazi ve gorsel buldum :)
Benim göğüsler kendi kafasına göre takılıyor o zaman desene en başından beri tek göğüs en fazla 20cc çıkarıyor. Çocuğum saatlerce hatta günlerce çekmesine rağmen bir anlayamadılar ihtiyacımızın daha fazla olduğunu

Reactions: Rup
Canım benim oğlum da feci gazlı. Kıvranıyor sürekli. Bazen sabaha kadar uyuyamıyor. Biz bitkisel hyper flatuben i kullandık. Hiçbir işe yaramadı. Bıraktım. Bir de Biogaia diye bir damla kullanıyoruz. Bağırsak düzenleyici ve gazın daha erken bitmesini sağlıyormuş. Ama anlık çözüm için bir şey olsa iyi olur. İşe yararsa paylaşırsan sevinirim. Gerçi herkeste farklı ilaç etkili oluyormuş.

Ben de gaz için sap simlex veriyorum.kendim her yemektensonra kimyon yutuyorum ve rezene içiyorum sonuç genede gazı oluyor. Dün 1.ay kontrolümüz vardı kalça ult. Çekildi a2 tip çıktı çift bez takacağız 2 ay üç aylık olduğunda tekrar çekilcek inşallah geçer

Canım ben de rezene içiyordum bıraktım artık. Bir işe yaramıyor gibi geliyor.bezdim artık. Sabredecegiz mecbur. Bu arada a2 tip ne bilmiyorum. Umarım ciddi bir durum değildir ve geçer hemen.

A2 tipte kalça çıkığı riski varmış. Değerlerin 60 olması gerekiyorken bizim bir taraf 54-58 diğer taraf 58-58 bazı çocuklar gelişimini 3.ayda tamamlayabiliyormuş. Önlem olarak çift bez bağlıyoruzki kalça kemikleri uygun açıya gelsinmiş.

Bugün 2 ay kontrolümüz ve aşılarımız yapıldı iki bacak bir kol.Ayrıca rota virus aşısı yaptırdım kızlar..Kilomuz gayet iyi atopik dermatitimiz mevcut.yuzunde hafif kızarıklıklar oluyo.Sarılık sadece gözlerde kaldı.kalça usg iyi çıktı şukur.Bu gece nöbet var ateş olur die ..Bizde durum boyle

Anladım canım. Umarım düzelir biran önce. Rabbim sağlık versin hepimizin bebişlerine.

Ates var mi peki kuzu asilardan dolayi? Bizimde yaklasiyor asi zamanimiz :/ gecmis olsun canimm

Anladim kuzum insallah cikmamistir kiyamam ya gecmis olsun bakalim bu asi zamanlari biraz zor diyolar :/ gececek tabi sabirla bekliycez
Canim hiç ilaca gerek olmadı ateş olmadı şükür ..Artık ateş yapmıyor dedikleri doğruymuş laboratuvarlarda daha iyi hazırlanıyormuş artık öyle söylemişlerdi.Yinede bilemiyorsun ne yapacağını tabi.Sorunsuz atlattık dünü bugünde bişi olmaz Ümit ediyorum 48 saat dendi çünkü.Darısı size inşallah sorunsuz sıhhatli

Ayyy maşallahh kuzu cok sevindim iyi bari miniklerimiz yorulmasın, kıyamam çok geçmiş olsun kuzum hadi inşallah darısı diğer bebişlere

Kızlar bizde parmak emme başladı sizdede var mı? Gece eldiven sökülmüş başparmak ağızda yakalıyorum bide gece kaç saat uyuyo sizin minnoşlar?

Kızlar bizde parmak emme başladı sizdede var mı? Gece eldiven sökülmüş başparmak ağızda yakalıyorum bide gece kaç saat uyuyo sizin minnoşlar?
Benim kızım da elini emiyor sonra parmağa geçiyor:) hatta bazen emzirmeye çalıştığımda bile elini çekmiyor ağzından daha bir tatlı geliyor kendi elleri şimdi ellerini tanımaya çalışıyorlar canım takma eldivenleri bebiş özgür olsun benim kızım gece 4-5 saat uyumaya başladı sonra kalkıp emiyor bir 10-15 dk sonra yarım saat bazen 1 saat daha uyuyup uyanıyor artık uyumuyor.

Kızlar benim oğlan elleri bağlanmadan uyumuyor.elleri kundaklanmadığında 15 dak uyuyor sonra 2-3 dak bir uyanmaya başlıyor ellerinin hareketinden ellerinide çok bağlamak istemiyorum siz nasıl ysptınız?

Hah iyi ozaman normal yani :) aynen kuzum doğru ellerini açıyorum artık dediğin gibi 4/5 saat bizdede öyle olmaya başladı uyandırmıyım o ağlayana kadar emzirmek için uyandırmıyım diyorum

Canim bendede anlik bir cozum yok masajlar falan yapiyorum ama yok olmuyor o cocuk o aciyi mutlaka cekip agliyor. ama nurse harveys colex iyi geldi kizima ki ilk denedigim birsey oldugu icin 6doz yerine 3doz kullaniyorum ona ragmen eskisi kadar ikinmadan aglamadan yapiyor sanki kakasini gazini.

Canim bendede anlik bir cozum yok masajlar falan yapiyorum ama yok olmuyor o cocuk o aciyi mutlaka cekip agliyor. ama nurse harveys colex iyi geldi kizima ki ilk denedigim birsey oldugu icin 6doz yerine 3doz kullaniyorum ona ragmen eskisi kadar ikinmadan aglamadan yapiyor sanki kakasini gazini.

Valla canim benim kizin kac saat uyuyacagina gazi karar veriyor :) gazi yoksa 4saati buluyor ama gazi varsa 1ssat yatarsa sukrediyirum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…