- 4 Mart 2016
- 970
- 922
- 23
- 28
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
Bende yok lif acisindan zengin gidalar ye taze meyve sebze kepekli ekmekler gibi bol sivi ic duzenli yuruyus yap duzelir insMeraba kızlar hamileligimin 12.haftasindayım cok fazla kabızlık sorunum var sizede oluyomu??
Hos geldin cnm aramiza benim bu konuda bi bilgim yok umarim arkadaslar yardimci olurMerhabalar arkadaşlar.Ben de kısmet Aralıkta ikinciye annelik heyecanını yaşayacağım.çok heyecanlıyım tekrardan.o kadar heyecanlıyım ki sanki daha önce annelik heyecanını tatmamış gibi:)
ISTANBUL çekmeköyde otururum ve hastane seçimi yapamadım.ümraniye devlet hastanelerden gidelim,etrafında orda doğum yapanlar var mı.mesela. Doğum girerken muayene eden dr mu doğum yaptırıyor(sezeryan için)yoksa kim denk gelirse mi?
Bilgisi olan varsa sevindim.
Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Cok sewindim cnm senin adina bende haftaya persembe gidicem hayirlisi bakalimkızlar ben bugün gittim doktora herşey normal gözüküyor.52.1 mm yiz...Hareketlerini gördüm usg bu hafta..kıpır kıpırdı..2 li tarama testi yapıldı.ense kalınlığı 1.4mm çıktı kan verdim bide oda 1 hafta sonra çıkacakmış hayırlısı bakalım inş normal gelir sonuçlar...onun dışında folik asiti bıraktırıp demir ve vitamin ilacına geçti doktorum..
benim dr prof ağzından laf almak için mahvoluyorum ben sormazsam hiçbirşey demiyor ne güzel size bilgiler vermiş sığcak sığmıcak falan diye dr mu değiştirsem acaba bana bir şey söylemiyorHem de nasil 5 gunde bir oldugecen asiri kabizliktan ve gazdan bebis net gozukemedi ultrasonda hem de bebisi son kez butun olarak gorebilecegimiz ultrasonummus uzulduk.. bundan sonra boyu buyudugu icin cihaza sigmayacak dedi doktor yani basi ve govdeyi gorucez bacaklari tam gormeyecegiz bacakla govdeye bakarsak bas tam cikmicak dedi.. boydan fotografi da bulanik cikti hali ile.. Napalim.. valla en az 3 litre su iciyorum sebze tuketmeye basladim aburcuburlari azalttim ama gene kabiz gene kabiz :S
tam kaç hafta da gittinkızlar ben bugün gittim doktora herşey normal gözüküyor.52.1 mm yiz...Hareketlerini gördüm usg bu hafta..kıpır kıpırdı..2 li tarama testi yapıldı.ense kalınlığı 1.4mm çıktı kan verdim bide oda 1 hafta sonra çıkacakmış hayırlısı bakalım inş normal gelir sonuçlar...onun dışında folik asiti bıraktırıp demir ve vitamin ilacına geçti doktorum..
Aslinda canim cok bilgi vermiyor benimki de ama bu kez net goremedik diye son butun goruntusuydu tuh dedi biz de neden sorunca cihaza sigmaz diye acikladi boyle denk gelmesi gerekiyor sanirim birsey diyebilmesi icinbenim dr prof ağzından laf almak için mahvoluyorum ben sormazsam hiçbirşey demiyor ne güzel size bilgiler vermiş sığcak sığmıcak falan diye dr mu değiştirsem acaba bana bir şey söylemiyor
bugün 11+6 gün canımtam kaç hafta da gittin
ben panikliyorum işte hemen sormaya başlıyorum ama istiyorum ki o şu haftada şöyle olacak böyle olacak desin dünyanın parasını veriyoruz hiçbirşey demiyor strese giriyorum iciAslinda canim cok bilgi vermiyor benimki de ama bu kez net goremedik diye son butun goruntusuydu tuh dedi biz de neden sorunca cihaza sigmaz diye acikladi boyle denk gelmesi gerekiyor sanirim birsey diyebilmesi icinacaba konussak mi dr.larimizla biraz aciklama yapin ayrinti verin bize diye bilemedim ben de.. Prof diyorsun bi de. daha cok bilgi vermesi gerekir halbuki cok soru sormayalim diye mi bisey anlatmiyorlar anlamiyorum ben de
ikili taramaya gittiğin tarih mi canım 11+6 bugün mübugün 11+6 gün canım
Ben kullaniyorum. Nemlenditici gbi bisekızlar çatlak kreminede şimdi mi başlamak gerek acaba ne kullanıcaksınız bir fikriniz var mı??
Aynen canım o dertler bende de devam, cidden bende keyifle yemek yemeyi özledim, ama en azından ilk 3 aylık süreçte kilo almamak lazım, böylece onu başarmış oluyoruz diye polyannacilik yapim
Ay bi bebislerimizi hissedelim de o zaman esas heyecan olacak diye düşünüyorum
Ama ilk hamilelikte 18-20.haftalar arası ilk kez hissedilebiliyormus, bekle babam bekle yani
Senin de ilk hamilelik mi?
ikili test sonucumu şükürler olsun ağlaya sızlana ne olacak ne gidecek diye diye aldım. Allahıma şükürler olsun herşey normal çıktı hepinizin ikili testten hayırlı haberler almanızı diliyorum ama ikili test bekleme sürcinde çok ağladım bişey olur diye sanırım üzüntüden akıntım kesildi karnımın sol tarafında da batma ya da ağrı var bir şey olur mu diye onu kafa ma taktım anlayacağınız bitmiyor sıkıntı
Oyy aman aman maşallah ne güzelmişyok canım benim 3. hamileliğim olacak Allahın izniyle.12 ve 10 yaslarında ıkı yakışıklım var.Ama bu hamılelik bambaşka beni oldukça fazla zorlayacak gibi.bugun 11 . haftama gırdım sanki hafif hafif seğirmeler hıssedıyorum gıbı oldum bugun :))
Yok cnm ben 6 7. Aya kadar hicbirsey almayi dusunmuyorumKizlar bebeginize hic kiyafet aldiniz mi ben dayanamiyorum birazcik aldim :)
Ben kızıma hamileyken cinsiyetini öğrendiğimde iki takım pembişli kıyafet almıştım.çok hevesliydim sabrettim cinsiyetini öğrenene kadarKizlar bebeginize hic kiyafet aldiniz mi ben dayanamiyorum birazcik aldim :)
Evet Can'ım bugün kontrol günümde oda yapıldıikili taramaya gittiğin tarih mi canım 11+6 bugün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?