Aralikk anneleriii !

Hos geldin cnm aramiza benim bu konuda bi bilgim yok umarim arkadaslar yardimci olur

Cok sewindim cnm senin adina bende haftaya persembe gidicem hayirlisi bakalim

benim dr prof ağzından laf almak için mahvoluyorum ben sormazsam hiçbirşey demiyor ne güzel size bilgiler vermiş sığcak sığmıcak falan diye dr mu değiştirsem acaba bana bir şey söylemiyor

tam kaç hafta da gittin

benim dr prof ağzından laf almak için mahvoluyorum ben sormazsam hiçbirşey demiyor ne güzel size bilgiler vermiş sığcak sığmıcak falan diye dr mu değiştirsem acaba bana bir şey söylemiyor
Aslinda canim cok bilgi vermiyor benimki de ama bu kez net goremedik diye son butun goruntusuydu tuh dedi biz de neden sorunca cihaza sigmaz diye acikladi boyle denk gelmesi gerekiyor sanirim birsey diyebilmesi icin acaba konussak mi dr.larimizla biraz aciklama yapin ayrinti verin bize diye bilemedim ben de.. Prof diyorsun bi de. daha cok bilgi vermesi gerekir halbuki cok soru sormayalim diye mi bisey anlatmiyorlar anlamiyorum ben de

bende kabızlık var bi bakıyosun 6 aylık hamile gibiyim psikolojik olarakta yoruyor bu durum gerçekten hemde müthiş baskı oluyor sonra bir bakıyosun karın dümdüz
zaten azıcıkta göbek vardı dersek birazcık çıktı

benim asıl merak ettiğim iç karın dış karın olayı

ben panikliyorum işte hemen sormaya başlıyorum ama istiyorum ki o şu haftada şöyle olacak böyle olacak desin dünyanın parasını veriyoruz hiçbirşey demiyor strese giriyorum ici

yok canım benim 3. hamileliğim olacak Allahın izniyle.12 ve 10 yaslarında ıkı yakışıklım var.Ama bu hamılelik bambaşka beni oldukça fazla zorlayacak gibi.bugun 11 . haftama gırdım sanki hafif hafif seğirmeler hıssedıyorum gıbı oldum bugun :))

Bosuna üzmüşsün kendını arkadaşım.ben ikili testi yaptımayı hiç düşünmüyorum.Rabbimden gelen hersey kabulüm.Gozün aydın olsun seninde ...

Oyy aman aman maşallah ne güzelmiş
Benim daha ilk , hareketleri hissetmek için can atıyorum, benim de 9+6 ,4 aylik gibi bi karnim var ama tek hissettigim gaz

Kizlar bebeginize hic kiyafet aldiniz mi ben dayanamiyorum birazcik aldim :)
Yok cnm ben 6 7. Aya kadar hicbirsey almayi dusunmuyorum
Simdiden alistirmak istemiyorum kendimi sonradan bir terslik olursa diye Allah korusun da.
Hem cinsiyeti de kesin olacak o donem hem de dogum stresi gibi cesitli dusuncwlerden arinmami dikkatimin dagilmasini saglar diye son3 aylik donemin basina sakliyorum

Kızlar merhaba benm bugun adetmn geckmesnin 6 günü kan testi yaptrdım 13260 die bir sonuc yazıo çok değilmi sizce lütfen cevaplayn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…