- 31 Aralık 2015
- 440
- 351
- 103
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #3.581
Zor cnm ya peki ilac falan kullaniyomusunuzCok sagol canimcim. Gercekten artik bayilacak gibi oluyorum. Hic uyumazmi bi cocuk hep mi mizirdanir. Kiyamiyorum sancisi oluyor agliyor bende onunla agliyorum cok yiprandim
Yaaa kıyamam çok üzüldüm kuzum kolik bebek diyorlar mama mı veriyorsun anne sütü mü mama veriyorsan gaz yapmayı önleyen biberonlarla ver dicektim ama ne fayda eder bilmiyorumCok sagol canimcim. Gercekten artik bayilacak gibi oluyorum. Hic uyumazmi bi cocuk hep mi mizirdanir. Kiyamiyorum sancisi oluyor agliyor bende onunla agliyorum cok yiprandim
Benim oglum da elini emiyo cnmKızlar nasılsınız?Bizim kızdada dil emme başladı sakız çiğner gibi bu durumda olan var mı.Salyalar akmaya başladı 3 ay olmamıza 5gün kaldı normal mi acaba
Benim kızımın da uzun zamandır damak kaşıntısı var. Diliyle şak şuk ses çıkartıyor ve salyaları kıyafetlerini ıslatmaya başladı bazen önlük takıyorum. Diş çıkarma vakitleri yaklaşıyor artık.Kızlar nasılsınız?Bizim kızdada dil emme başladı sakız çiğner gibi bu durumda olan var mı.Salyalar akmaya başladı 3 ay olmamıza 5gün kaldı normal mi acaba
Tabii. Nurse harveys surup iciyor hergun eh iste biraz rahatlatti ama yine siddetli sancisiZor cnm ya peki ilac falan kullaniyomusunuz
Yok canim anne sutu sadece ama boyle iste benim minigim. Gazini ve gegirmesini duyan sok oluyo oyle sesli gurultuluki inanamiyorlar. Yavrum nasil aci cekiyor kimbilirYaaa kıyamam çok üzüldüm kuzum kolik bebek diyorlar mama mı veriyorsun anne sütü mü mama veriyorsan gaz yapmayı önleyen biberonlarla ver dicektim ama ne fayda eder bilmiyorumumarım düzelir sabret kuzum genelde 3. aydan sonra düzelir diyolar
Canım benim kızım da çok ıkınırdı sab simplex bize iyi gelmişti ama yine de sancısı oldu. Sıcak havlu sarmakla, masaj yapmakla ve acı elma yağıyla ovmakla geçti günlerimiz. Şimdi kızım 87 günlük ve 1 haftadır gaz damlasını kullanmıyorum kendi kendine çıkartıyor. Biraz daha dişini sık canım geçecek bugünler az kaldıYok canim anne sutu sadece ama boyle iste benim minigim. Gazini ve gegirmesini duyan sok oluyo oyle sesli gurultuluki inanamiyorlar. Yavrum nasil aci cekiyor kimbilir
Aynıyız biz de yalnız her kaka yapışında üstü başı batıyor benim kelebeğimin. Paçalarından ve belinden çıkıyor o denli çok yapıyor tek seferde. Sizde de durum böyle mi?Peki kızlar kaka durumunuz nedir?Bizde günde 1 bazen 2 ve sulu kıvamda gazı maşallah büyük adam gibi çıkarıyor kaka yaparken gazla birlikte çıkıyor sizlerde de böylemi
Bizde de oyle cnm durumPeki kızlar kaka durumunuz nedir?Bizde günde 1 bazen 2 ve sulu kıvamda gazı maşallah büyük adam gibi çıkarıyor kaka yaparken gazla birlikte çıkıyor sizlerde de böylemi
Aynı canım sürekli zıbın değişiyor bu yüZden maşallahCanım benim kızım da çok ıkınırdı sab simplex bize iyi gelmişti ama yine de sancısı oldu. Sıcak havlu sarmakla, masaj yapmakla ve acı elma yağıyla ovmakla geçti günlerimiz. Şimdi kızım 87 günlük ve 1 haftadır gaz damlasını kullanmıyorum kendi kendine çıkartıyor. Biraz daha dişini sık canım geçecek bugünler az kaldı
Aynıyız biz de yalnız her kaka yapışında üstü başı batıyor benim kelebeğimin. Paçalarından ve belinden çıkıyor o denli çok yapıyor tek seferde. Sizde de durum böyle mi?
Anladım canım içim rahatladı :) diyordum bir sıkıntı mı var acaba bu denli çok kaka olmasında.Aynı canım sürekli zıbın değişiyor bu yüZden maşallah
Benim kiz 4- 5 defa yapiyor kakasini canim. Ve aynen seninki gibi gazla beraber yapiyorPeki kızlar kaka durumunuz nedir?Bizde günde 1 bazen 2 ve sulu kıvamda gazı maşallah büyük adam gibi çıkarıyor kaka yaparken gazla birlikte çıkıyor sizlerde de böylemi
Yok canim anne sutu sadece ama boyle iste benim minigim. Gazini ve gegirmesini duyan sok oluyo oyle sesli gurultuluki inanamiyorlar. Yavrum nasil aci cekiyor kimbilir
Ben henüz almadım kanguru. Kangurunuzun marksı ne canım?Kızlar kanguru kullanıyormusumuz siz? Ben korkuyorum oturtmaya :/
Bende almadım henüz kuzum ama cok yoruluyorum kız sürekli kucakta gezmek istiyo ve kollarım kopuyor almayı düşünüyorum ama oturtmaya korkuyorumBen henüz almadım kanguru. Kangurunuzun marksı ne canım?
Doktorlar öyle bir şey yok diyor canım. Zaten 4.ayda yavaş yavaş oturma alıştırmasına başlanıyor. Bir de tam oturuyorlar mı kanguruda?Bende almadım henüz kuzum ama cok yoruluyorum kız sürekli kucakta gezmek istiyo ve kollarım kopuyor almayı düşünüyorum ama oturtmaya korkuyorumeskiler iye batması derler bilir misin anannem öyle der hep o yüzden bi tırsıyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?