Aralikk anneleriii !

Kizlar ben tesadufen buldum ve cok isime yaradi belki sizlerinde isine yarar diye yazayim dedim. Numimed ilac emzigi diye birsey var bildiginiz emzik ama arkasinda haznesi var oraya ilacini bitki cayini vs koyuyorsunuz bebis emzik emerken onuda icmis oluyor. Ben kizima ilac icirirken cok zorlaniyordum hep kafasini ceviriyordu dokuluyordu boguluyordu falan. Bu cok isime yaradi

Reactions: Rup
Cok sagol canimcim. Gercekten artik bayilacak gibi oluyorum. Hic uyumazmi bi cocuk hep mi mizirdanir. Kiyamiyorum sancisi oluyor agliyor bende onunla agliyorum cok yiprandim
Yaaa kıyamam çok üzüldüm kuzum kolik bebek diyorlar mama mı veriyorsun anne sütü mü mama veriyorsan gaz yapmayı önleyen biberonlarla ver dicektim ama ne fayda eder bilmiyorum umarım düzelir sabret kuzum genelde 3. aydan sonra düzelir diyolar

Kızlar nasılsınız?Bizim kızdada dil emme başladı sakız çiğner gibi bu durumda olan var mı.Salyalar akmaya başladı 3 ay olmamıza 5gün kaldı normal mi acaba

Kızlar nasılsınız?Bizim kızdada dil emme başladı sakız çiğner gibi bu durumda olan var mı.Salyalar akmaya başladı 3 ay olmamıza 5gün kaldı normal mi acaba
Benim kızımın da uzun zamandır damak kaşıntısı var. Diliyle şak şuk ses çıkartıyor ve salyaları kıyafetlerini ıslatmaya başladı bazen önlük takıyorum. Diş çıkarma vakitleri yaklaşıyor artık.

Yok canim anne sutu sadece ama boyle iste benim minigim. Gazini ve gegirmesini duyan sok oluyo oyle sesli gurultuluki inanamiyorlar. Yavrum nasil aci cekiyor kimbilir

Peki kızlar kaka durumunuz nedir?Bizde günde 1 bazen 2 ve sulu kıvamda gazı maşallah büyük adam gibi çıkarıyor kaka yaparken gazla birlikte çıkıyor sizlerde de böylemi

Yok canim anne sutu sadece ama boyle iste benim minigim. Gazini ve gegirmesini duyan sok oluyo oyle sesli gurultuluki inanamiyorlar. Yavrum nasil aci cekiyor kimbilir
Canım benim kızım da çok ıkınırdı sab simplex bize iyi gelmişti ama yine de sancısı oldu. Sıcak havlu sarmakla, masaj yapmakla ve acı elma yağıyla ovmakla geçti günlerimiz. Şimdi kızım 87 günlük ve 1 haftadır gaz damlasını kullanmıyorum kendi kendine çıkartıyor. Biraz daha dişini sık canım geçecek bugünler az kaldı

Peki kızlar kaka durumunuz nedir?Bizde günde 1 bazen 2 ve sulu kıvamda gazı maşallah büyük adam gibi çıkarıyor kaka yaparken gazla birlikte çıkıyor sizlerde de böylemi
Aynıyız biz de yalnız her kaka yapışında üstü başı batıyor benim kelebeğimin. Paçalarından ve belinden çıkıyor o denli çok yapıyor tek seferde. Sizde de durum böyle mi?

Aynı canım sürekli zıbın değişiyor bu yüZden maşallah

Benim kız bazen çok zorlanarak kasılarak bezden beze yapıyor tek seferde hepsini yapamıyor bazende yüksek sesle fokur fokur pat küt cıvık yapıyor aşıdan sonra kıvam hep cıvık buara :/

Ben henüz almadım kanguru. Kangurunuzun marksı ne canım?
Bende almadım henüz kuzum ama cok yoruluyorum kız sürekli kucakta gezmek istiyo ve kollarım kopuyor almayı düşünüyorum ama oturtmaya korkuyorum eskiler iye batması derler bilir misin anannem öyle der hep o yüzden bi tırsıyorum :/

Doktorlar öyle bir şey yok diyor canım. Zaten 4.ayda yavaş yavaş oturma alıştırmasına başlanıyor. Bir de tam oturuyorlar mı kanguruda?
Ben momfortbabyde karar kılacak gibiyim.

Reactions: Rup
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…