- 10 Nisan 2015
- 860
- 469
- 33
- 39
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
Ooo baya erken döllenme veya ikiz olabilirKızlar merhaba benm bugun adetmn geckmesnin 6 günü kan testi yaptrdım 13260 die bir sonuc yazıo çok değilmi sizce lütfen cevaplayn
Ben daha bi çöp bile almadim yaKizlar bebeginize hic kiyafet aldiniz mi ben dayanamiyorum birazcik aldim :)
Oo 28 nisan ise şüpheli ilişki , nerdeyse 1 ay geçmiş bu durumda 6 haftalik falan oluyo. Bu durumda aslinda olabilecek bir değer. Mutlaka çok çabuk git doktora, bu durumda kalp atışlarını bile duyabilirsin , ama tabi bi doktora görün bunlar benim tahminlerimCanım erken döllenmemi diosun 20 nisanda refl olmştm 28 nısanda şüpheli ilişki
Canm yarın gidiccem yalnz bişi sorcam 4 hafta olmuomı neden 6 dedn ;( 1 ay geçmiş oluo ama kesin gebeym demi o konuda hem fikirzOo 28 nisan ise şüpheli ilişki , nerdeyse 1 ay geçmiş bu durumda 6 haftalik falan oluyo. Bu durumda aslinda olabilecek bir değer. Mutlaka çok çabuk git doktora, bu durumda kalp atışlarını bile duyabilirsin , ama tabi bi doktora görün bunlar benim tahminlerim
saol canım inşallah diğerleri de iyi çıkarBosuna üzmüşsün kendını arkadaşım.ben ikili testi yaptımayı hiç düşünmüyorum.Rabbimden gelen hersey kabulüm.Gozün aydın olsun seninde ...
Bende sen gibi düşünüyorum canım hiçbirşey almadım 8. aya kadar da bir şey almayı düşünmüyorum açıkcasıYok cnm ben 6 7. Aya kadar hicbirsey almayi dusunmuyorum
Simdiden alistirmak istemiyorum kendimi sonradan bir terslik olursa diye Allah korusun da.
Hem cinsiyeti de kesin olacak o donem hem de dogum stresi gibi cesitli dusuncwlerden arinmami dikkatimin dagilmasini saglar diye son3 aylik donemin basina sakliyorum
yok artık yanlış ölçmüşlerdir 1360 olmasın oKızlar merhaba benm bugun adetmn geckmesnin 6 günü kan testi yaptrdım 13260 die bir sonuc yazıo çok değilmi sizce lütfen cevaplayn
yalnız adeti üstüne görmek diye bir şey var öyle olduysa o ayrı canımyok artık yanlış ölçmüşlerdir 1360 olmasın o
tamam canım anladım bende 11+4 gittim nt 0,6 çıktı boyu da 48mm cıkmıştıEvet Can'ım bugün kontrol günümde oda yapıldı
Valla ben aliyorum allahtan gelen hersey kabulum ilk gebeligim ve bunun her ayini guzel gecirmek istiyorumYok cnm ben 6 7. Aya kadar hicbirsey almayi dusunmuyorum
Simdiden alistirmak istemiyorum kendimi sonradan bir terslik olursa diye Allah korusun da.
Hem cinsiyeti de kesin olacak o donem hem de dogum stresi gibi cesitli dusuncwlerden arinmami dikkatimin dagilmasini saglar diye son3 aylik donemin basina sakliyorum
ikiz gbelikte olabilir sen bi doktora git iki gun sonrada bidaha kan verKızlar merhaba benm bugun adetmn geckmesnin 6 günü kan testi yaptrdım 13260 die bir sonuc yazıo çok değilmi sizce lütfen cevaplayn
Valla bn ilk aydan basladim ortak renkler almaya :)Ben kızıma hamileyken cinsiyetini öğrendiğimde iki takım pembişli kıyafet almıştım.çok hevesliydim sabrettim cinsiyetini öğrenene kadar
Sen al canim ben kendi adima konustum... nebileim suan cinsiyetini ogrenip de 6. Ayda farkli cinsiyet oldugunu ogrenen de var. Allahtan gelen benim de kabulum de erkenden almak kendi adima mantikli gelmiyor allah korusun dusurdun olu dogdu pembis pembis aldin son an erkek dedi dr. hani akla getirmeyelim de ozaman ne olacak o esyalar? Ben boyle dusunuyorum. Allahtan gelenle ilgili degil yani dusuncem canim.. oyuzden tehlikeli donem gecene,(27.hafta) , dogumu kesinlesene kadar almayi dogru bulmiyorum kendi adima yani.. Ayrica son 3 ay stresimi azaltmama da yardimci.olacagini dusunuyorum son aylarda yapilacak alisverisin..Valla ben aliyorum allahtan gelen hersey kabulum ilk gebeligim ve bunun her ayini guzel gecirmek istiyorum
Valla oyle bi ihtimal olursa etrafimdaki hamilelere veririm son aylarda agirlascaz sicak geliyo ve ben zaten cok disari cikamiyorum ciktimdada halletmek daha mantikli ve ben bi anda herseye yuklenmek istemiyorum iyi gunlerimde gezip begenmek istiyorumSen al canim ben kendi adima konustum... nebileim suan cinsiyetini ogrenip de 6. Ayda farkli cinsiyet oldugunu ogrenen de var. Allahtan gelen benim de kabulum de erkenden almak kendi adima mantikli gelmiyor allah korusun dusurdun olu dogdu pembis pembis aldin son an erkek dedi dr. hani akla getirmeyelim de ozaman ne olacak o esyalar? Ben boyle dusunuyorum. Allahtan gelenle ilgili degil yani dusuncem canim.. oyuzden tehlikeli donem gecene,(27.hafta) , dogumu kesinlesene kadar almayi dogru bulmiyorum kendi adima yani.. Ayrica son 3 ay stresimi azaltmama da yardimci.olacagini dusunuyorum son aylarda yapilacak alisverisin..
Herkesin kendi fikri sonucta canim sen nasil rahat edeceksen oyle al. bu da benim fikrim valla son anda cok kilo aliniyor hareket de olur bana mecburi hem boylece 6. 7. aydan bahsediyorum 3 koca ay var yavas yavas alirimValla oyle bi ihtimal olursa etrafimdaki hamilelere veririm son aylarda agirlascaz sicak geliyo ve ben zaten cok disari cikamiyorum ciktimdada halletmek daha mantikli ve ben bi anda herseye yuklenmek istemiyorum iyi gunlerimde gezip begenmek istiyorum
Tatlim durumuna gir ordan yap hakkindadanya kızlar ben bu hamile günlüğü imzasını ekleyemiyorum
Allah yardimcin olsun cnmHerkesin kendi fikri sonucta canim sen nasil rahat edeceksen oyle al. bu da benim fikrim valla son anda cok kilo aliniyor hareket de olur bana mecburi hem boylece 6. 7. aydan bahsediyorum 3 koca ay var yavas yavas alirimsuan icin en son dusunecegim sey sanirim esya... hele bir bebis olmasi gereken yere gelsin de asagida duruyordu enson dun de tas dusurdum sanirim cts randevu alabildim doktora oyuzden..
Canm bilmıorm ki 13260 yazıoyalnız adeti üstüne görmek diye bir şey var öyle olduysa o ayrı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?