- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
Benimde 30 aralık allahım bize yardım etsin ve tüm annelerimize ben cok korkuyorm nasıl dogurcam diye kızlarbende nasip olursa 30 aralıkta doğum yapıcam :)
Ben 9+5günlük hamileyim ve bu zmana kadar hep alttan muayene hiç bir sıkıntı da yaşamadım kalp atışlarını bile alttan muayeneyle dinledikBence git belki görür dıştan. Göremezse de hazır değilim haftaya geleyim dersin.
Bi arkadaş vajinal usg sonrası ani gelişen bi kanamayla düşük yaptı. Çok mecburi değilse hiç gerek duymamBen 9+5günlük hamileyim ve bu zmana kadar hep alttan muayene hiç bir sıkıntı da yaşamadım kalp atışlarını bile alttan muayeneyle dinledik
Canim onun vaginal ultrasonla alakasi yoktur baska sorunu vardir o yuzden olmuştur düşük, avrupada birçok ulkede sadece vaginal ultrason kullanılıyor. Daha ileri teknoloji, boşuna inanmayin böyle şeylere.Bi arkadaş vajinal usg sonrası ani gelişen bi kanamayla düşük yaptı. Çok mecburi değilse hiç gerek duymam
Yok canım ondan oldu ısınma başlattı kese sıcakken yapılmaması gerekmiş Dr doğruladıCanim onun vaginal ultrasonla alakasi yoktur baska sorunu vardir o yuzden olmuştur düşük, avrupada birçok ulkede sadece vaginal ultrason kullanılıyor. Daha ileri teknoloji, boşuna inanmayin böyle şeylere.
Cok gecmis olsun cnm ben ve bebegim cok iyiyiz rabbime sukur haftaya persembe ikili tarama testi yapcaz benimde pazartesi 12 haftam doluyo 5 haftalikken bu nasil gcer diyodum ama gcti bileGünaydın kızlar bayadır yazamadım 10. Haftaya girdik bizde düşük tehlikesinden dolayı yatıyorum 1 haftadır. Pazar günü kahve rengi lekelenmeden dolayı acile gittim annemde olduğum için ve pazar günü olduğu için kendi doktoruma gitmem imkansızdı. Gittiğim anlattığım gibi düşük başlamış diyip beni benden aldılar.. Muayna ederkende sürekli azarladılar gitmez olaydım.. Apar topar bursaya geri döndüm ertesi günü hemen kendi doktoruma gittim doktorum herşeyin normal göründüğünü leklenmenin (lekelenme demiyimde kahve rengi akınıntının) normak olmadığını söyledi hemen kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırdı progestan kullanmaya başladım p.tesi tekrar kontrolüm var Baya uzun yazdım Sizde durumlar nasıl :)
Ohhhh cok sukur cnm benim rabb senide ewladinida korusunKızlar geldim doktrdan 5 haftalkmış bebişimm çok şükürr allahhıma
Sağol canım Allah kimseye yaşatmasın hele öyle ebelerle doktorlarla hiç karşılaştırmasın... Geçiyo gerçekten Bizde 10. Haftadayız ultrasonda 3-4 gün daha ilerdeyiz gerçi Çok sabırsızlanıyorummmCok gecmis olsun cnm ben ve bebegim cok iyiyiz rabbime sukur haftaya persembe ikili tarama testi yapcaz benimde pazartesi 12 haftam doluyo 5 haftalikken bu nasil gcer diyodum ama gcti bile
Aaa cok3 enteresan hiç duymadım böyle bisey, çok garipmis.Yok canım ondan oldu ısınma başlattı kese sıcakken yapılmaması gerekmiş Dr doğruladı
Kalbni ferah tutu cnm rabbim buyuk ona sigin yeter oyle doktor ebeler cok sen kndi doktorundan vazgecmeSağol canım Allah kimseye yaşatmasın hele öyle ebelerle doktorlarla hiç karşılaştırmasın... Geçiyo gerçekten Bizde 10. Haftadayız ultrasonda 3-4 gün daha ilerdeyiz gerçi Çok sabırsızlanıyorummm
Hareket olmali cnm bem hergun ewde yuruyus yapiyorum bi saat daha hic kilo almadim bebegim kac kilo ne kadar oldu bilmiyorum daha gidip bu ay ultrasyona girersem sorucam2 kilo vermiştim 1.5 kilo geri aldım 3. Ay bitene kadar 3 kilo alıcam heralde Kilo konusunda çok takıntılıyım bi diyetisyenle devam etmeyi düşünüyorum aslında ama çokta emin olamadım
Benimde kardesim bu vajinal muayeneden oldu kadin dussun diye cok oynamis olmus yarin gl alalim demis ama olmemis on gun sonra dustuAaa cok3 enteresan hiç duymadım böyle bisey, çok garipmis.
Aynen öyle kendi doktorumla devam edicemKalbni ferah tutu cnm rabbim buyuk ona sigin yeter oyle doktor ebeler cok sen kndi doktorundan vazgecme
Benim düşük riskim olduğu için şuanda çok hareket etmemem gerekiyo İnşallah 4. Aydan sonra bi sıkıntı kalmazsa yürüyüşe başlıcamHareket olmali cnm bem hergun ewde yuruyus yapiyorum bi saat daha hic kilo almadim bebegim kac kilo ne kadar oldu bilmiyorum daha gidip bu ay ultrasyona girersem sorucam
Günaydın kızlar bayadır yazamadım 10. Haftaya girdik bizde düşük tehlikesinden dolayı yatıyorum 1 haftadır. Pazar günü kahve rengi lekelenmeden dolayı acile gittim annemde olduğum için ve pazar günü olduğu için kendi doktoruma gitmem imkansızdı. Gittiğim anlattığım gibi düşük başlamış diyip beni benden aldılar.. Muayna ederkende sürekli azarladılar gitmez olaydım.. Apar topar bursaya geri döndüm ertesi günü hemen kendi doktoruma gittim doktorum herşeyin normal göründüğünü leklenmenin (lekelenme demiyimde kahve rengi akınıntının) normak olmadığını söyledi hemen kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırdı progestan kullanmaya başladım p.tesi tekrar kontrolüm var Baya uzun yazdım Sizde durumlar nasıl :)
İns cnm kalmaz sikinti yapma bizede demin bi misafir gldi nazari degmis bi agri saplandi okuya okuya kendime gldim yeminleBenim düşük riskim olduğu için şuanda çok hareket etmemem gerekiyo İnşallah 4. Aydan sonra bi sıkıntı kalmazsa yürüyüşe başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?