- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
Aminn canım cümlemiziOhhhh cok sukur cnm benim rabb senide ewladinida korusun
Olmaz guzelim asermissin ye doya doyaKizlar ya benim canim cig kofte istedi şu etsiz olanlardan yedim ve ayda 1 böyle cnm çekecek galiba en son 1 ay önce yemistim ama öyle 2 3 değil baya yedim sıkıntı olur mu acaba sizce .. ama çok güzel geldi
Teşekkür ederim cnm :) bazı şeyler zarari da olsa engel olamıyorum bazenOlmaz guzelim asermissin ye doya doya
Afiyet olsun :) bugun doktorumla bu konuyu konustuk boyle arastirip arastirip geliyor bir cok hamile soruyorlar sosis cigkofte yemek yasak mi diye dedi sonra hergun yeme zaten kilo yapar sagliklimi degil ama arada bir yedin ye tabiki nolcak dedi normal insan gibi dusun kendini hamile degil de rutin ne yapiyorsan hepsini yap dedi. Kisitlama kendini dedi ama sagligini dusunmek senin elindeKizlar ya benim canim cig kofte istedi şu etsiz olanlardan yedim ve ayda 1 böyle cnm çekecek galiba en son 1 ay önce yemistim ama öyle 2 3 değil baya yedim sıkıntı olur mu acaba sizce .. ama çok güzel geldi
Afiyet olsun can kan olsun insallah... ben sanki bi daha hic guzelce yemek yiyemeyecekmisim gibi geliyor istahsizlik bulanti ve kusmalar yuzunden. Keske benimde canim birsey istese keskee... su bile iskence elma bileKizlar ya benim canim cig kofte istedi şu etsiz olanlardan yedim ve ayda 1 böyle cnm çekecek galiba en son 1 ay önce yemistim ama öyle 2 3 değil baya yedim sıkıntı olur mu acaba sizce .. ama çok güzel geldi
Bu tarz seylerin pek zarari olmuyo bende cok yiyorum valla ne yapim cnm istiyo esim sagolsun hemen aliyo ne desem bide aksi gibi cok lezzetli oluyo tadiTeşekkür ederim cnm :) bazı şeyler zarari da olsa engel olamıyorum bazen
Benim bitti 13 gircez bazen bazilarinda 15 haftaya kadar surebilirmis bunlar dogal biraz daha sabret cnmYa kizlar benim bulantim gecmedi 12. Hafta oldum ama yok yani o tiksinmeler bulantilar bitmedi bitenler kacinci haftada bitti biraz morale ihtiyacim var gecmicek mi yaa
Insallah canim benim ya cok kotuyum yemek yemeyi cok ozledim ruyalarimda bir suru yemek yiyorum kalkinca tiksiniyorum seninde cok mu kotuydu bulantilarin?Benim bitti 13 gircez bazen bazilarinda 15 haftaya kadar surebilirmis bunlar dogal biraz daha sabret cnm
Ewet yemek yiyemiyodum ilac icemiyodum ama zorla tikiyodum agzima allaha sukur gecti yenice istahim acildi bi ton yemek yiyorum :) seninde boyle olucak sabret her guzel seyin bi zorlugu vardir buda gececek sonrada bas donmeleri basliyo hazirlikli ol :)Insallah canim benim ya cok kotuyum yemek yemeyi cok ozledim ruyalarimda bir suru yemek yiyorum kalkinca tiksiniyorum seninde cok mu kotuydu bulantilarin?
Yok yalniz cikmiyorum ewdeyim zaten oda cok olmuyo bazen belki sende olmaz bile ama ye birAz kus sonra yemeye calis halsizlik cok olur cunku bebeklerimiz nazli biraz bizde anneleri olarak cekicez o nazi ne yapalim :) onla konus seni duyar hisseder ben hep konusuyorumAy canim benim masallah sana hadi insallah bende sabredeyim cok saol :) istahimiz acilsinda, dikkat et bari yalniz cikma disari falan :)
Ay insallah seninde rahat hamileligin olur canim simdiden sonrasinda rahat edersin insallah, aynen konusmak iyi hissettiriyor bebisle :) simdiden anneligin zorlugunu anliyor insan Allah annelerimizden razi olsun ne zor buyutmusler haklarini odeyemezmisiz valla :) insallah bundan sonrasi rahat gecer saglikla kucagimiza aliriz miniklerimizi :)Yok yalniz cikmiyorum ewdeyim zaten oda cok olmuyo bazen belki sende olmaz bile ama ye birAz kus sonra yemeye calis halsizlik cok olur cunku bebeklerimiz nazli biraz bizde anneleri olarak cekicez o nazi ne yapalim :) onla konus seni duyar hisseder ben hep konusuyorum
Aminnn. İns dunyanin en zor meslegi annelik ve en guzel duygusu rabbim bizleri o meleklere layik gormus ve vermis bizimde onlari koruma kollama kendi canimizdan cok sevme zamanimiz unutma hamilelerin dualari kabul olurmus ben hep ya rabbim ewladim yusuf yuzlu peygamber efendimizin ahlakindan zekasindan hz. Hamzanin cesur yureginden nasip et kaderini guzellestir amin derim sende bol bol dua etAy insallah seninde rahat hamileligin olur canim simdiden sonrasinda rahat edersin insallah, aynen konusmak iyi hissettiriyor bebisle :) simdiden anneligin zorlugunu anliyor insan Allah annelerimizden razi olsun ne zor buyutmusler haklarini odeyemezmisiz valla :) insallah bundan sonrasi rahat gecer saglikla kucagimiza aliriz miniklerimizi :)
Aminn guzelim ben artik uyumaliyim yarin erken kalcaz bebegimle misafirlerimiz var sana iyi gcler rabbim ins kisa zamanda gecirir migde bulantilariniAynen canim benim ne guzel demissin bende edicem oyle, rabbim hepimize saglikla bebeklerimizi versin sihhatle bakabilelim minik yavrularimiza, hepimizi korusun Allah.Allah yüzümüzden neşemizi eksik etmesin :)
Tamam canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun sanada kolay gelsin iyi uykular Allah rahatlık versinAminn guzelim ben artik uyumaliyim yarin erken kalcaz bebegimle misafirlerimiz var sana iyi gcler rabbim ins kisa zamanda gecirir migde bulantilarini
Aminins cnm yarin gorusmek dilegiyle :)Tamam canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun sanada kolay gelsin iyi uykular Allah rahatlık versin
Benimde morale ihtiyacim var arkadasim ayniyizYa kizlar benim bulantim gecmedi 12. Hafta oldum ama yok yani o tiksinmeler bulantilar bitmedi bitenler kacinci haftada bitti biraz morale ihtiyacim var gecmicek mi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?