Aralikk anneleriii !

Iyi bari sordugun iyi olmuş cnm. Canim çok istiyo yiyorum sonra bide vicdan azabı oluyordu :)

Afiyet olsun can kan olsun insallah... ben sanki bi daha hic guzelce yemek yiyemeyecekmisim gibi geliyor istahsizlik bulanti ve kusmalar yuzunden. Keske benimde canim birsey istese keskee... su bile iskence elma bile
Kacinci haftadasin cnm gerci benim hiç olmadi diyebilirim sadece istahsizlik vardı ilk haftalar şimdi oda geçti. Inşallah geciririsin kısa zamanda o dönemi

Bu tarz seylerin pek zarari olmuyo bende cok yiyorum valla ne yapim cnm istiyo esim sagolsun hemen aliyo ne desem bide aksi gibi cok lezzetli oluyo tadi
Aynen Cnm benimde esim agzimdan cikani hemen alip getiriyo sagolaun o yuzden bende cok istemedigim surece soylemiyorum malum hepsi kilo yapici seyler oliyo genelde bende kilolu oldugum icin zaten ekstra dikkat etmeye çalışıyorum

Ya kizlar benim bulantim gecmedi 12. Hafta oldum ama yok yani o tiksinmeler bulantilar bitmedi bitenler kacinci haftada bitti biraz morale ihtiyacim var gecmicek mi yaa
Rup merhaba. 12. Haftana girişini merakla bekliyordum. Geçmemesi beni korkuttu. Hiç mı azda olsada mı azalma yok. Napıcaz biz benimde 12. Haftaya az kaldı.

Reactions: Rup
Ben daha bi çöp bile almadim ya
Ne bilim şu tehlikeli dönem bitse öyle başlayacam ufak ufak diyorum. Ama hafta sonu intellegender testi yapacam, ondan sonra heralde dayanamam cinsiyete göre birşeyler almaya başlarım

bu bahsettiğin testi ilk kez duydum nedir?

Rup merhaba. 12. Haftana girişini merakla bekliyordum. Geçmemesi beni korkuttu. Hiç mı azda olsada mı azalma yok. Napıcaz biz benimde 12. Haftaya az kaldı.
Canim aynen gecmedi ya bende gececek diye bekledim sabirla ama yani benimki gecmedi diye sizde umutsuz olup o psikolojiye girmeyin belki gecer sizinki, kimseyi etkilemek istemem Allah hepimize sabir versin sabredicez mecbur canim

Benimde morale ihtiyacim var arkadasim ayniyiz
Canim benim yalniz degilsin umuyoruz ki bir kac haftaya acilcak o istahlarimiz, bir arkadasim beynini buna ikna et etki beynin bunu bir komut olarak algilasin ve o bulantilarla basetsin dedi, kivranmak yerine gecicek gecicek de icinden surekli dedi bi deneyelim bakalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…