- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
Iyi bari sordugun iyi olmuş cnm. Canim çok istiyo yiyorum sonra bide vicdan azabı oluyordu :)Afiyet olsun :) bugun doktorumla bu konuyu konustuk boyle arastirip arastirip geliyor bir cok hamile soruyorlar sosis cigkofte yemek yasak mi diye dedi sonra hergun yeme zaten kilo yapar sagliklimi degil ama arada bir yedin ye tabiki nolcak dedi normal insan gibi dusun kendini hamile degil de rutin ne yapiyorsan hepsini yap dedi. Kisitlama kendini dedi ama sagligini dusunmek senin elindeyani hicbiraey olmaz cnm doktorum haftada bir ye dedi nolcak cocuklar icinde saglikli deil ama seviyorlar biz de aileler olarak yediriyoruz dedi mesela salam sosis icin de bisey oluyor mu olmuyor dedi sıkınti yok cnm :)
Kacinci haftadasin cnm gerci benim hiç olmadi diyebilirim sadece istahsizlik vardı ilk haftalar şimdi oda geçti. Inşallah geciririsin kısa zamanda o dönemiAfiyet olsun can kan olsun insallah... ben sanki bi daha hic guzelce yemek yiyemeyecekmisim gibi geliyor istahsizlik bulanti ve kusmalar yuzunden. Keske benimde canim birsey istese keskee... su bile iskence elma bile
Aynen Cnm benimde esim agzimdan cikani hemen alip getiriyo sagolaun o yuzden bende cok istemedigim surece soylemiyorum malum hepsi kilo yapici seyler oliyo genelde bende kilolu oldugum icin zaten ekstra dikkat etmeye çalışıyorumBu tarz seylerin pek zarari olmuyo bende cok yiyorum valla ne yapim cnm istiyo esim sagolsun hemen aliyo ne desem bide aksi gibi cok lezzetli oluyo tadi
11. Haftadayim canim. Insallah gecer artik herseyden nefret eder oldum su bile iskence. Iyi dileklerin icin tesekkur ederimKacinci haftadasin cnm gerci benim hiç olmadi diyebilirim sadece istahsizlik vardı ilk haftalar şimdi oda geçti. Inşallah geciririsin kısa zamanda o dönemi
Rup merhaba. 12. Haftana girişini merakla bekliyordum. Geçmemesi beni korkuttu. Hiç mı azda olsada mı azalma yok. Napıcaz biz benimde 12. Haftaya az kaldı.Ya kizlar benim bulantim gecmedi 12. Hafta oldum ama yok yani o tiksinmeler bulantilar bitmedi bitenler kacinci haftada bitti biraz morale ihtiyacim var gecmicek mi yaa
Ben daha bi çöp bile almadim ya
Ne bilim şu tehlikeli dönem bitse öyle başlayacam ufak ufak diyorum. Ama hafta sonu intellegender testi yapacam, ondan sonra heralde dayanamam cinsiyete göre birşeyler almaya başlarım
Valla bende kiloluyum o kadar yiyorum daha almadimAynen Cnm benimde esim agzimdan cikani hemen alip getiriyo sagolaun o yuzden bende cok istemedigim surece soylemiyorum malum hepsi kilo yapici seyler oliyo genelde bende kilolu oldugum icin zaten ekstra dikkat etmeye çalışıyorum
Inşallah almayız ilk 4 ay almadan geçse güzel olur .Valla bende kiloluyum o kadar yiyorum daha almadim
Aynen ya seninle gunumuz ayni sanirimInşallah almayız ilk 4 ay almadan geçse güzel olur .
Senin en son bat neydiInşallah almayız ilk 4 ay almadan geçse güzel olur .
Evet aynı görünüyor 7 mart ti cnmSenin en son bat neydi
Tabiki artık her gidişinde girersin ultrason a ve tahminimce artık boy fln da söylemeye başlar bende cuma günü gidecegim ve ikili test yapılacak.Ya kizlar ben persembe doktora gidicem sizce beni ultrasyona girdirirmi bebegim kac boyunda kilosu kac cok merak ediyorum
Canim aynen gecmedi ya bende gececek diye bekledim sabirla ama yani benimki gecmedi diye sizde umutsuz olup o psikolojiye girmeyin belki gecer sizinki, kimseyi etkilemek istemem Allah hepimize sabir versin sabredicez mecbur canimRup merhaba. 12. Haftana girişini merakla bekliyordum. Geçmemesi beni korkuttu. Hiç mı azda olsada mı azalma yok. Napıcaz biz benimde 12. Haftaya az kaldı.
Canim niye almasin ki ultrasona? Alirlar zaten ikili tarama falan oluyor ya bakiyorlar ense kalinligina falanYa kizlar ben persembe doktora gidicem sizce beni ultrasyona girdirirmi bebegim kac boyunda kilosu kac cok merak ediyorum
Canim benim yalniz degilsin umuyoruz ki bir kac haftaya acilcak o istahlarimiz, bir arkadasim beynini buna ikna et etki beynin bunu bir komut olarak algilasin ve o bulantilarla basetsin dedi, kivranmak yerine gecicek gecicek de icinden surekli dedi bi deneyelim bakalim :)Benimde morale ihtiyacim var arkadasim ayniyiz
6 martti benimEvet aynı görünüyor 7 mart ti cnm
İns ya kafayi yiycem meraktanCanim niye almasin ki ultrasona? Alirlar zaten ikili tarama falan oluyor ya bakiyorlar ense kalinligina falan
İns bende ikili test icin gidicem persembe cuma sonuc alicam rabbim hakkimizda hayirlisini. VersinTabiki artık her gidişinde girersin ultrason a ve tahminimce artık boy fln da söylemeye başlar bende cuma günü gidecegim ve ikili test yapılacak.
Canım endişelenme birşey olmaz kendini pozitife alıştır rabbim seni zorda koymaz inanİns bende ikili test icin gidicem persembe cuma sonuc alicam rabbim hakkimizda hayirlisini. Versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?