- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
İns ya ins bizim akraba ewliligi aklim karisiyo bu yuzdenCanım endişelenme birşey olmaz kendini pozitife alıştır rabbim seni zorda koymaz inan
Nrmal guzelim sikinti yapma uyku hali cok olur acikma kusma falan hepsi dogal seylerArkadaslar 9.haftaya girdim bnde.kalcam velim cok agriyor.ve sik acikmaya basladim.uyku halinde hep var.nornalmi
Olsun canım sonuçta sen olumlu düşün gerisini Allah'a bırak. Can veren o herşeye razıyız. Bizede yaz gidince merak ederiz güzel haberleriniİns ya ins bizim akraba ewliligi aklim karisiyo bu yuzden
Yok cnm bunyeye gore degisiyor. Ben de keske tiksinmwm olsa da yemesem diorum suan yazilanlari okuyunca.. 13+3 gunumdeyim en basindan beri bulanti sarsinti mide kavrulmasi acikma yasiyorum.. Birde kabizlik ustune binince ek bir agirlik oluyor o yediklerin..tir carpmis derler yaa oyle hissediorum gun boyu serswm gibiyim.. cok hareket etmissem yigilcak gibi oluyorum bazan.. normalde de saat 9gibi uykum gelmeye basliyor 10 gibi tv karsiainda uyukluorum gucum de yok hicbirseye..Bunyeye gore degisiyor iste canim normal endise etmeArkadaslar 9.haftaya girdim bnde.kalcam velim cok agriyor.ve sik acikmaya basladim.uyku halinde hep var.nornalmi
Canim intellegender cinsiyet testi die gecio, internetten alabiliyosun, 100 lira civarinda fiyati. 10 haftalik olduktan sonra kullanabiliyosun,%85 doğru olduğunu söylüyor testbu bahsettiğin testi ilk kez duydum nedir?
Ben de yiyorum sık sık hem deKizlar ya benim canim cig kofte istedi şu etsiz olanlardan yedim ve ayda 1 böyle cnm çekecek galiba en son 1 ay önce yemistim ama öyle 2 3 değil baya yedim sıkıntı olur mu acaba sizce .. ama çok güzel geldi
13. Haftayı bitirmek üzereyim ama hiç bi azalma yok. Umarım sizin farklı olurRup merhaba. 12. Haftana girişini merakla bekliyordum. Geçmemesi beni korkuttu. Hiç mı azda olsada mı azalma yok. Napıcaz biz benimde 12. Haftaya az kaldı.
Muhtemelen cuma sonuc alirim haber veririm guzelimOlsun canım sonuçta sen olumlu düşün gerisini Allah'a bırak. Can veren o herşeye razıyız. Bizede yaz gidince merak ederiz güzel haberlerini
Cnm ense kalınlığı güzel ama yaş riski çıkmış sanırım anladığım bu kadar yaş riski ne demek oluyo onuda bilmiyorum kac yasindasinkızlar ikili tarama sonucum çıktı doktorumun 4 ten sonra arayıp bilgi vereceğini söyledi normal mi değil mi diye.Sonuçlarımda şöyle
Serbest Beta-hCG 36.9 ng/mL
PAPP-A 3.48 mIU/mL
Eki Görüntüle 1839750
sonuçların çok iyi bi yaş riski oda herkesde öyle çıkıyor çok genç olman lazım ona göre yaş riskin bile iyi maşkızlar ikili tarama sonucum çıktı doktorumun 4 ten sonra arayıp bilgi vereceğini söyledi normal mi değil mi diye.Sonuçlarımda şöyle
PAPP-A 3.48 mIU/mL
Eki Görüntüle 1839750
yalnız anlamadığın nasal bone bilinmiyor yazmışlar ya görmediler de mi yazmadılar onu anlamadım bisonuçların çok iyi bi yaş riski oda herkesde öyle çıkıyor çok genç olman lazım ona göre yaş riskin bile iyi maş
Canım gayet güzel çıkmış sonuçların benimkiyle hemen hemen aynı. Benim yaş riski 1:792 çıkmıştı. Nasal bone mevcut çıkmış bende. Cuma günü ben 2 kadın doğumcuya, abim 3 tane ayrı kadın doğumcuya göstermişti hepsi sonucun çok iyi dedi. Benim biraz problemim vardı cuma günü onun için 2-3 dr gitmiştim. Bence iyi ama nasal bone ne? Niye bilinmiyor yazılmış o kafa karıştırıcı. Doktorun en iyi bilgiyi vericektir canım.kızlar ikili tarama sonucum çıktı doktorumun 4 ten sonra arayıp bilgi vereceğini söyledi normal mi değil mi diye.Sonuçlarımda şöyle
PAPP-A 3.48 mIU/mL
Eki Görüntüle 1839750
nasal bone burun kemiği sanırım onun gözüküyor olması gerekiyor Allah korusun down sendromlu bebeklerde gözükmüyormuş diye biliyorum ama testleri normal muhtemelen orayı doldurmayı unuttularCanım gayet güzel çıkmış sonuçların benimkiyle hemen hemen aynı. Benim yaş riski 1:792 çıkmıştı. Nasal bone mevcut çıkmış bende. Cuma günü ben 2 kadın doğumcuya, abim 3 tane ayrı kadın doğumcuya göstermişti hepsi sonucun çok iyi dedi. Benim biraz problemim vardı cuma günü onun için 2-3 dr gitmiştim. Bence iyi ama nasal bone ne? Niye bilinmiyor yazılmış o kafa karıştırıcı. Doktorun en iyi bilgiyi vericektir canım.
canım 28 yaşındayımCnm ense kalınlığı güzel ama yaş riski çıkmış sanırım anladığım bu kadar yaş riski ne demek oluyo onuda bilmiyorum kac yasindasin
canım burun kemiği oluşmuş demişti muayenede ama yazmayı unuttu sanırımnasal bone burun kemiği sanırım onun gözüküyor olması gerekiyor Allah korusun down sendromlu bebeklerde gözükmüyormuş diye biliyorum ama testleri normal muhtemelen orayı doldurmayı unuttular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?