Aralikk anneleriii !

Arkadaslar 9.haftaya girdim bnde.kalcam velim cok agriyor.ve sik acikmaya basladim.uyku halinde hep var.nornalmi
Yok cnm bunyeye gore degisiyor. Ben de keske tiksinmwm olsa da yemesem diorum suan yazilanlari okuyunca.. 13+3 gunumdeyim en basindan beri bulanti sarsinti mide kavrulmasi acikma yasiyorum.. Birde kabizlik ustune binince ek bir agirlik oluyor o yediklerin..tir carpmis derler yaa oyle hissediorum gun boyu serswm gibiyim.. cok hareket etmissem yigilcak gibi oluyorum bazan.. normalde de saat 9gibi uykum gelmeye basliyor 10 gibi tv karsiainda uyukluorum gucum de yok hicbirseye..Bunyeye gore degisiyor iste canim normal endise etme

bu bahsettiğin testi ilk kez duydum nedir?
Canim intellegender cinsiyet testi die gecio, internetten alabiliyosun, 100 lira civarinda fiyati. 10 haftalik olduktan sonra kullanabiliyosun,%85 doğru olduğunu söylüyor test ben yaptım erkek çıktı. Hayırlısı bakalım

kızlar ikili tarama sonucum çıktı doktorumun 4 ten sonra arayıp bilgi vereceğini söyledi normal mi değil mi diye.Sonuçlarımda şöyle

Serbest Beta-hCG 36.9 ng/mL
PAPP-A 3.48 mIU/mL

kızlar ikili tarama sonucum çıktı doktorumun 4 ten sonra arayıp bilgi vereceğini söyledi normal mi değil mi diye.Sonuçlarımda şöyle

PAPP-A 3.48 mIU/mL

Eki Görüntüle 1839750
Cnm ense kalınlığı güzel ama yaş riski çıkmış sanırım anladığım bu kadar yaş riski ne demek oluyo onuda bilmiyorum kac yasindasin

PAPP-A 3.48 mIU/mL

Eki Görüntüle 1839750
sonuçların çok iyi bi yaş riski oda herkesde öyle çıkıyor çok genç olman lazım ona göre yaş riskin bile iyi maş

PAPP-A 3.48 mIU/mL

Eki Görüntüle 1839750
Canım gayet güzel çıkmış sonuçların benimkiyle hemen hemen aynı. Benim yaş riski 1:792 çıkmıştı. Nasal bone mevcut çıkmış bende. Cuma günü ben 2 kadın doğumcuya, abim 3 tane ayrı kadın doğumcuya göstermişti hepsi sonucun çok iyi dedi. Benim biraz problemim vardı cuma günü onun için 2-3 dr gitmiştim. Bence iyi ama nasal bone ne? Niye bilinmiyor yazılmış o kafa karıştırıcı. Doktorun en iyi bilgiyi vericektir canım.

nasal bone burun kemiği sanırım onun gözüküyor olması gerekiyor Allah korusun down sendromlu bebeklerde gözükmüyormuş diye biliyorum ama testleri normal muhtemelen orayı doldurmayı unuttular

Selam hamişler ve tatlı bebişleri Bugün kontrolümüzü yaptırdık bebişim çok iyidi çok heycanlandımmm Kalp atışları normal yeri iyi kolları oluşmaya başlamış Bide oynatıyodu aayyy ben bi heycan bi heycan 2li tarama testi yaptırmak istemediğimi söyledim doktoruma yaptırmak istemiyorum korkutsunlar istemiyorum Allahın izniyle herşey yolunda gider inşallah Sizler naptınız bu arada oruç tutmak istediğimi söyledim doktoruma tutma dedi sizler me düşünüyosunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…