- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
Maşallah,Allah sağ salim sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin.Allah zor olan hiç bir şeyi kullarına mecbur etmemiştir.Anne adayısınız,hamilesiniz tüm gün boyunca aç susuz kalmanız hiç doğru birşey değil.Sevaptan çok günah kazanırsınız.Hamile birinin oruç tutması kadar saçma birşey olamaz bence.Selam hamişler ve tatlı bebişleri Bugün kontrolümüzü yaptırdık bebişim çok iyidi çok heycanlandımmm Kalp atışları normal yeri iyi kolları oluşmaya başlamış Bide oynatıyodu aayyy ben bi heycan bi heycan2li tarama testi yaptırmak istemediğimi söyledim doktoruma yaptırmak istemiyorum korkutsunlar istemiyorum Allahın izniyle herşey yolunda gider inşallah Sizler naptınız bu arada oruç tutmak istediğimi söyledim doktoruma tutma dedi sizler me düşünüyosunuz??
Katiliyorum canim simdi biz bir can daha tasiyoruz ve her saniye yedigin ictigin onu etkiliyor, ikili tarama zaten %100 dogru sonuc vermiyor genelde doktor israr ederse yaptirmak daha mantikli israr etmezse yaptirip kafa bulandirmaya cok gerek yok gibi hayırlısıyla Allah hepimize sağlıkla yavrularımızı versinMaşallah,Allah sağ salim sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin.Allah zor olan hiç bir şeyi kullarına mecbur etmemiştir.Anne adayısınız,hamilesiniz tüm gün boyunca aç susuz kalmanız hiç doğru birşey değil.Sevaptan çok günah kazanırsınız.Hamile birinin oruç tutması kadar saçma birşey olamaz bence.
Arkadaşlar ikili tarama testi belli riskleri anlayabilmek adına yapılıyor.Uzmanlar yaş ile risklerin doğru orantılı olduğunu söylüyor.Yaşım 36,ister istemez insan endişe ediyor.Benimde önümüzdeki cumartesi günü randevum var ve ikili tarama testi yapılacak.İnşallah herşey güzel geçer,sonuçlarda güzel gelir.Katiliyorum canim simdi biz bir can daha tasiyoruz ve her saniye yedigin ictigin onu etkiliyor, ikili tarama zaten %100 dogru sonuc vermiyor genelde doktor israr ederse yaptirmak daha mantikli israr etmezse yaptirip kafa bulandirmaya cok gerek yok gibi hayırlısıyla Allah hepimize sağlıkla yavrularımızı versin
Tabi tedbir amaçlı yapılması gerekiyor yaşa oranla, Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı doğumlar versinArkadaşlar ikili tarama testi belli riskleri anlayabilmek adına yapılıyor.Uzmanlar yaş ile risklerin doğru orantılı olduğunu söylüyor.Yaşım 36,ister istemez insan endişe ediyor.Benimde önümüzdeki cumartesi günü randevum var ve ikili tarama testi yapılacak.İnşallah herşey güzel geçer,sonuçlarda güzel gelir.
Ense kalınlığı ultrasonda ekrandan bakılıyor ölçülüyor korkulcak birşey yok tatlım :)Selam kızlar geçen hafta kontrole gittim doktorum 15 gün sonra gel ense ölçüm testi yapalım dedi acaba nası yapılıyo bi zararı var mı ne yapayım bilemedim
Bende çok zorlanmazsam tutarım diye dülünüyodum ama doktor öyle diyince bende tutmam zaten su meselesi çok zorlar çok sıcak havaaalarMaşallah,Allah sağ salim sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin.Allah zor olan hiç bir şeyi kullarına mecbur etmemiştir.Anne adayısınız,hamilesiniz tüm gün boyunca aç susuz kalmanız hiç doğru birşey değil.Sevaptan çok günah kazanırsınız.Hamile birinin oruç tutması kadar saçma birşey olamaz bence.
Amin cümlemize inşallahTabi tedbir amaçlı yapılması gerekiyor yaşa oranla, Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı doğumlar versin
Amiin canım hayırlısıyla alalım kucağımıza hareket ettiğini görünce daha bi heves geldiKatiliyorum canim simdi biz bir can daha tasiyoruz ve her saniye yedigin ictigin onu etkiliyor, ikili tarama zaten %100 dogru sonuc vermiyor genelde doktor israr ederse yaptirmak daha mantikli israr etmezse yaptirip kafa bulandirmaya cok gerek yok gibi hayırlısıyla Allah hepimize sağlıkla yavrularımızı versin
Benim yasimda 31 ve ilk bebeğim olucak kismetse cuma da ikili test yapılacak bakalım merak ediyorum doğrusu inşallah sorun cikmazArkadaşlar ikili tarama testi belli riskleri anlayabilmek adına yapılıyor.Uzmanlar yaş ile risklerin doğru orantılı olduğunu söylüyor.Yaşım 36,ister istemez insan endişe ediyor.Benimde önümüzdeki cumartesi günü randevum var ve ikili tarama testi yapılacak.İnşallah herşey güzel geçer,sonuçlarda güzel gelir.
Ben de tutmuycam ac kaldigimiz zaman dilimi cok ve ben bebegimi ac birakmak istemiyorum bu arada gozun aydin cnm ins bende gorebilirim bebegimiSelam hamişler ve tatlı bebişleri Bugün kontrolümüzü yaptırdık bebişim çok iyidi çok heycanlandımmm Kalp atışları normal yeri iyi kolları oluşmaya başlamış Bide oynatıyodu aayyy ben bi heycan bi heycan2li tarama testi yaptırmak istemediğimi söyledim doktoruma yaptırmak istemiyorum korkutsunlar istemiyorum Allahın izniyle herşey yolunda gider inşallah Sizler naptınız bu arada oruç tutmak istediğimi söyledim doktoruma tutma dedi sizler me düşünüyosunuz??
İnşallah herşey dilediğin gibi olur,burada da bizim ile paylaşırsın müjdeli haberleri.Benim yasimda 31 ve ilk bebeğim olucak kismetse cuma da ikili test yapılacak bakalım merak ediyorum doğrusu inşallah sorun cikmaz
Öyle miEnse kalınlığı ultrasonda ekrandan bakılıyor ölçülüyor korkulcak birşey yok tatlım :)
aynen benimde cuma günü ölçüldü kanda verdim sonuç 10 gün sonra tabiÖyle mibende endişelendim ne olduğunu bilmediğimden teşekkür ederim
Rica ederim canım benim güzel haberlerimizi paylaşmak dileğiyleÖyle mibende endişelendim ne olduğunu bilmediğimden teşekkür ederim
hadi gözün aydın canım bende sonuç bekliyorum 10 gün sonra demişlerdi 1 haftası kaldı bakalımkızlar biraz önce doktorum aradı herşeyin normal olduğunu söylediii..rahatladımmm
3 aydan sonra rahatlar diyolar. Bende çok aşırı bulantı yok ama çok değişik oluyo bende :) acıkıyorum sanki hiçbişe yememiş gibi sonra iki lokma attımmı ağzıma midem bulanıyo bırakıyorum iki dakka sonra tekrar acıkıyorum. Sanırım benim oruçlar da gidiciYa kızlar bu bulantılar nolcak valla yine bi iştahsızlık yine bir kokulardan tiksinme, ay ay içim şişti bulantıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?