Aralikk anneleriii !

Biliyorum cnm ama yinede kotu bisey söylenir korkusu var hepimizde olduğu gbi :) hepimiz inşallah güzel haberler veririz birbirimize

Hahaha vallahi artık iştahlarımız açılsada beslesek yavrularımızı rahat rahat yaa benim bulantım akşama tavan yapıyo gündüz azaldı ama akşam iptalim
Ne sıklıkta yemek yiyorsun?öğlen ile akşam arası ne kadar süre aç kalıyorsun?Çok acıkıldığında bulantılar artıyormuş.sık sık azar azar yenmeliymiş

Ne sıklıkta yemek yiyorsun?öğlen ile akşam arası ne kadar süre aç kalıyorsun?Çok acıkıldığında bulantılar artıyormuş.sık sık azar azar yenmeliymiş
Canım valla öğlen iş yerinde yediğim için (evden ekmek ve zeytin götürüyorum başka bişey yiyemıyorum) akşama kadar bisküvi falan idare ediyorum akşam yemeğine oturduğum anda en sevdiğim yemek bile olsa yok yani iştah gelmiyor bir lokma yiyemiyorum inşallah hemen geçer midemi boş bırakmamak için yediğim bisküvi krakerler de mide bulandırıyor artık

Meyve filan yemeye çalışsan aslında daha iyi olmaz mıı

Meyve filan yemeye çalışsan aslında daha iyi olmaz mıı
Yiyorum tatlim ama iste cok bir faydasi olmuyor bulantiyi erteliyor bir daha basliyor hemen arkasindan hemde yanmayla birlikte cigerimden bogazima yaniyorum. Rennie Duo surup iciyorum yanmaya karsi yatmadan once yemekten 2 saat sonra diye onu bekleyene kadar yaniyorum

Reactions: Rup
Ayy bi bitse şu bulantılar doktorum hep sabrett sabret diyo ama bazen çok bunalıyorum bu durumdan az kaldıı sabredicezz mecbur

Reactions: Rup
Ya kizlar birsey soracagim sizlere. Benim son adet tarihime gore 11. Haftaya girdim ama doktor bana ben 7haftalikken gittigimde kese 5 haftalik demisti yani arada 2haftalik gec dollenme varmis. Simdi ben neye gore bebegin haftasini takip edecegim. Dogru olan suan 11haftalikmi 9haftalikmi

Canim kesenin tarihi onemli diye biliyorum ultrason cihazinda goruntulenen tarih neyse o diye tahmin ediyorum. Yani adet tarihini unutma tabi not et ama benim anladigim kesenin zamani onemli, yine doktora gittiginde danisirsin bunun icin kafani doldurma canini sikma

Ya zaten ben doktorun dedigi tarihi baz aliyordum ama bugun okudugum bi yazida bebegin gelisimi ne olursa olsun doktor dogumu 40hafta olarak aliyormus bunun hesabinida son adet tarihine gore belirliyormus o yuzden adet tarihine gore hafta tesbiti dogru tesbitmis. Off ne bileyim kafam karisti. Doktorumada birsey soramiyorum agzindan zorla laf cikiyor once bebekle ilgili onemli seyleri sorabiliyorum bunlara sira gelmeden muayene bitiyor malum devlet hastanesi

Ay maşallah canım bebişine.
Ben oruç tutmak bir yana 2 saat yemek yemesem kımıldayamayacak şekilde halsizlik çekiyorum.dr unu dinle bencede.
2 li test içinse ben sadece merakımda yaptırmak istiyorum çünkü takıntılı bir tipim öğrenmem gereken bişeyi öğrenmem lazım.ama ben rabbime tevekkül ediyorum.dua ediyorum hep sağlıklı sıhhatli aklı başında olsun diye.kısmet...

Hangi devlet hastanesine gidiyorsunuz? Ben bi kere ümraniye ye gittim dr un cihazı çok eski kötü görüntülüydü.orada gittiğim dr hastayla muhattap olmuyor hemşiresi soruyor ona söylüyor. Sinir oldum bi daha gidemedim

Biz tayinden dolayi malatyadayiz.doktorunda sucu yok kapisinin onunde izdiham var adamin kim bilir gunde kac kisiye cevap veriyor

Anladim canim yakin zamanda gidicek olsam sorarim doktora ama aklimda olsun gittigimde sorayim, cok onemseme simdilik sonucta dogum zamani yaklasirken hersey belli olur tarihin falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…