- 13 Nisan 2016
- 907
- 653
- 53
- 37
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
Biliyorum cnm ama yinede kotu bisey söylenir korkusu var hepimizde olduğu gbi :) hepimiz inşallah güzel haberler veririz birbirimizeİnşallah herşey dilediğin gibi olur,burada da bizim ile paylaşırsın müjdeli haberleri.
İkili testte dikkat edilen şeyler ense kalınlığı,burun kemiğinin oluş olup olmadığı ve kann testi.Ense kalınlığı ve burun kemiğinin büyüklüğü ultrason ile ölçülüyor.Kan testinden sonra risk analizi yapılıyor.Riskli sonuç çıkması illada 100% sorun var demek değildir.En azından uzmanlar öyle söylüyorlar :)
Ne sıklıkta yemek yiyorsun?öğlen ile akşam arası ne kadar süre aç kalıyorsun?Çok acıkıldığında bulantılar artıyormuş.sık sık azar azar yenmeliymişHahaha vallahi artık iştahlarımız açılsada beslesek yavrularımızı rahat rahat yaa benim bulantım akşama tavan yapıyo gündüz azaldı ama akşam iptalim
görmedin mi canımBen de tutmuycam ac kaldigimiz zaman dilimi cok ve ben bebegimi ac birakmak istemiyorum bu arada gozun aydin cnm ins bende gorebilirim bebegimi
Gözün aydınn canım çok sevindimkızlar biraz önce doktorum aradı herşeyin normal olduğunu söylediii..rahatladımmm
Canım valla öğlen iş yerinde yediğim için (evden ekmek ve zeytin götürüyorum başka bişey yiyemıyorum) akşama kadar bisküvi falan idare ediyorum akşam yemeğine oturduğum anda en sevdiğim yemek bile olsa yok yani iştah gelmiyor bir lokma yiyemiyorumNe sıklıkta yemek yiyorsun?öğlen ile akşam arası ne kadar süre aç kalıyorsun?Çok acıkıldığında bulantılar artıyormuş.sık sık azar azar yenmeliymiş
Meyve filan yemeye çalışsan aslında daha iyi olmaz mııCanım valla öğlen iş yerinde yediğim için (evden ekmek ve zeytin götürüyorum başka bişey yiyemıyorum) akşama kadar bisküvi falan idare ediyorum akşam yemeğine oturduğum anda en sevdiğim yemek bile olsa yok yani iştah gelmiyor bir lokma yiyemiyoruminşallah hemen geçer midemi boş bırakmamak için yediğim bisküvi krakerler de mide bulandırıyor artık
Yiyorum tatlim ama iste cok bir faydasi olmuyor bulantiyi erteliyor bir daha basliyor hemen arkasindan hemde yanmayla birlikte cigerimden bogazima yaniyorum. Rennie Duo surup iciyorum yanmaya karsi yatmadan once yemekten 2 saat sonra diye onu bekleyene kadar yaniyorumMeyve filan yemeye çalışsan aslında daha iyi olmaz mıı
13. Haftayı bitirmek üzereyim ama hiç bi azalma yok. Umarım sizin farklı olur[/QUOTE
Allah kolaylık versin. Bir an önce bitsin istiyor insan. Bulantı çok zor gerçekten. 12. Haftada geçecek diye hep kendimi avuttum. Şimdi azalma bile olmaması biraz hayal kırıklığı oluyor. İnşallah en kısa sürede hepimiz atlatırız.
Yass riski de yok degerleri iyi amniyosenteze gerek yok sonuclarindaCnm ense kalınlığı güzel ama yaş riski çıkmış sanırım anladığım bu kadar yaş riski ne demek oluyo onuda bilmiyorum kac yasindasin
Ayy bi bitse şu bulantılar doktorum hep sabrett sabret diyo ama bazen çok bunalıyorum bu durumdan az kaldıı sabredicezz mecburYiyorum tatlim ama iste cok bir faydasi olmuyor bulantiyi erteliyor bir daha basliyor hemen arkasindan hemde yanmayla birlikte cigerimden bogazima yaniyorum. Rennie Duo surup iciyorum yanmaya karsi yatmadan once yemekten 2 saat sonra diye onu bekleyene kadar yaniyorum
Aynen canım benimAyy bi bitse şu bulantılar doktorum hep sabrett sabret diyo ama bazen çok bunalıyorum bu durumdan az kaldıı sabredicezz mecbur
Canim kesenin tarihi onemli diye biliyorum ultrason cihazinda goruntulenen tarih neyse o diye tahmin ediyorum. Yani adet tarihini unutma tabi not et ama benim anladigim kesenin zamani onemli, yine doktora gittiginde danisirsin bunun icin kafani doldurma canini sikmaYa kizlar birsey soracagim sizlere. Benim son adet tarihime gore 11. Haftaya girdim ama doktor bana ben 7haftalikken gittigimde kese 5 haftalik demisti yani arada 2haftalik gec dollenme varmis. Simdi ben neye gore bebegin haftasini takip edecegim. Dogru olan suan 11haftalikmi 9haftalikmi
Ya zaten ben doktorun dedigi tarihi baz aliyordum ama bugun okudugum bi yazida bebegin gelisimi ne olursa olsun doktor dogumu 40hafta olarak aliyormus bunun hesabinida son adet tarihine gore belirliyormus o yuzden adet tarihine gore hafta tesbiti dogru tesbitmis. Off ne bileyim kafam karisti. Doktorumada birsey soramiyorum agzindan zorla laf cikiyor once bebekle ilgili onemli seyleri sorabiliyorum bunlara sira gelmeden muayene bitiyor malum devlet hastanesiCanim kesenin tarihi onemli diye biliyorum ultrason cihazinda goruntulenen tarih neyse o diye tahmin ediyorum. Yani adet tarihini unutma tabi not et ama benim anladigim kesenin zamani onemli, yine doktora gittiginde danisirsin bunun icin kafani doldurma canini sikma
Ay maşallah canım bebişine.Selam hamişler ve tatlı bebişleri Bugün kontrolümüzü yaptırdık bebişim çok iyidi çok heycanlandımmm Kalp atışları normal yeri iyi kolları oluşmaya başlamış Bide oynatıyodu aayyy ben bi heycan bi heycan2li tarama testi yaptırmak istemediğimi söyledim doktoruma yaptırmak istemiyorum korkutsunlar istemiyorum Allahın izniyle herşey yolunda gider inşallah Sizler naptınız bu arada oruç tutmak istediğimi söyledim doktoruma tutma dedi sizler me düşünüyosunuz??
Ya zaten ben doktorun dedigi tarihi baz aliyordum ama bugun okudugum bi yazida bebegin gelisimi ne olursa olsun doktor dogumu 40hafta olarak aliyormus bunun hesabinida son adet tarihine gore belirliyormus o yuzden adet tarihine gore hafta tesbiti dogru tesbitmis. Off ne bileyim kafam karisti. Doktorumada birsey soramiyorum agzindan zorla laf cikiyor once bebekle ilgili onemli seyleri sorabiliyorum bunlara sira gelmeden muayene bitiyor malum devlet hastanesi
Biz tayinden dolayi malatyadayiz.doktorunda sucu yok kapisinin onunde izdiham var adamin kim bilir gunde kac kisiye cevap veriyorHangi devlet hastanesine gidiyorsunuz? Ben bi kere ümraniye ye gittim dr un cihazı çok eski kötü görüntülüydü.orada gittiğim dr hastayla muhattap olmuyor hemşiresi soruyor ona söylüyor. Sinir oldum bi daha gidemedim
Anladim canim yakin zamanda gidicek olsam sorarim doktora ama aklimda olsun gittigimde sorayim, cok onemseme simdilik sonucta dogum zamani yaklasirken hersey belli olur tarihin falanYa zaten ben doktorun dedigi tarihi baz aliyordum ama bugun okudugum bi yazida bebegin gelisimi ne olursa olsun doktor dogumu 40hafta olarak aliyormus bunun hesabinida son adet tarihine gore belirliyormus o yuzden adet tarihine gore hafta tesbiti dogru tesbitmis. Off ne bileyim kafam karisti. Doktorumada birsey soramiyorum agzindan zorla laf cikiyor once bebekle ilgili onemli seyleri sorabiliyorum bunlara sira gelmeden muayene bitiyor malum devlet hastanesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?