- 12 Nisan 2016
- 22
- 23
- 3
- 44
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
Ben de senin gibiydim hareketlerime basladim 5 kilo almistim yarim kilosunu verdim bile harekete baslayinca umarim senin de oyle olur ve sabit olmasi gereken kilolrla devam ederiz normal kiloluysan 3 kilo normal cnm 3 ay sonunda. endise etme hareketsiz halinle bu kadar aldiysan hareket etmeye baslayinca cok kilo almadan ideal gebelik kilosu ile tamamlarsinBenim düşük riskim olduğu için şuanda çok hareket etmemem gerekiyo İnşallah 4. Aydan sonra bi sıkıntı kalmazsa yürüyüşe başlıcam
Sana yazilan yas riski diyen cok olmustu. Bu tip yorumlari gorup endise etme canim... Yas risk sinirida 1:350mi oyle birseydi yanlis hatirlamiorsamki seninki gayet iyiydi.. birbirimizi de yanlis yonlendirip burda gereksiz strese sokuyoruz. Oyuzden sen sonuclari degil de iste kim ne zaman ne testi yaptirmis biri bir sorunu doktoruyla nasil cozmus, sonuclari hakkinda doktoru ne degerlwndirmede bulunmus, diger hamisler bakim krem ne kullaniyor gibi kesin sonuclu konulara takil canim ben oyle yapiyorumkızlar biraz önce doktorum aradı herşeyin normal olduğunu söylediii..rahatladımmm
Aynen cnm benim de aksamlari artiyor eger benim.gibi cikartamayip bastirmak icin bir seyler yeme ihtiyaci duyan varsa en kilo alimina musait saat dilimi bastirmak icin bir avuc sari leblebiyi yavas yavas yiyorum iyi geliyor kilo da aldirmiyor bilginiz olsun ekmekten hamur isinden daha iyi.. sen anladigim kadari ile yiyemiyorsun bulantin oldukca ama bir iki adet dene bakalim sen de nasil etki yapacakHahaha vallahi artık iştahlarımız açılsada beslesek yavrularımızı rahat rahat yaa benim bulantım akşama tavan yapıyo gündüz azaldı ama akşam iptalim
Aynen canim biliyorum tesekkur ederim tavsiye icin ama ben leblebiyede dayanamiyorum artik tatlim gazimi cok artiriyor bu seferde gaz yuzunden bulanti basliyor :) ben boyle nazli olcagimi bilmiyordum ne bulantiymis arkadas hepimizi cildirtti :)Aynen cnm benim de aksamlari artiyor eger benim.gibi cikartamayip bastirmak icin bir seyler yeme ihtiyaci duyan varsa en kilo alimina musait saat dilimi bastirmak icin bir avuc sari leblebiyi yavas yavas yiyorum iyi geliyor kilo da aldirmiyor bilginiz olsun ekmekten hamur isinden daha iyi.. sen anladigim kadari ile yiyemiyorsun bulantin oldukca ama bir iki adet dene bakalim sen de nasil etki yapacak
Gaz evet o bende de sorun oyuzden az tuketiyorum ama gaz yapmayip mide tutacak yagsiz ne var bir arastirmak lazimAynen canim biliyorum tesekkur ederim tavsiye icin ama ben leblebiyede dayanamiyorum artik tatlim gazimi cok artiriyor bu seferde gaz yuzunden bulanti basliyor :) ben boyle nazli olcagimi bilmiyordum ne bulantiymis arkadas hepimizi cildirtti :)
Aynen iste cok secenek yok canim dedigin gibi galeta falan olabilir heralde denemek lazimGaz evet o bende de sorun oyuzden az tuketiyorum ama gaz yapmayip mide tutacak yagsiz ne var bir arastirmak lazimGaleta tarzi birseyler belki bir tane bilemedim
Bu yaş riski nedir benim ki 1.853Sana yazilan yas riski diyen cok olmustu. Bu tip yorumlari gorup endise etme canim... Yas risk sinirida 1:350mi oyle birseydi yanlis hatirlamiorsamki seninki gayet iyiydi.. birbirimizi de yanlis yonlendirip burda gereksiz strese sokuyoruz. Oyuzden sen sonuclari degil de iste kim ne zaman ne testi yaptirmis biri bir sorunu doktoruyla nasil cozmus, sonuclari hakkinda doktoru ne degerlwndirmede bulunmus, diger hamisler bakim krem ne kullaniyor gibi kesin sonuclu konulara takil canim ben oyle yapiyorumHerkes icin gecerli bu dediklerim. Gereksiz stres yuklemeyelim bunyelere bu hassas donemlerimizde.. cok sevindim buarada guzel sonuclar almana insallah saglikla da dogurursun canim :)
Yok ya sadece 8 haftalikken jinekolok gordu kalp atisi var sikinti yok dedi bu kadar bi daha gormedim gebe bolumundeki doktorda cok kucuk bakamam bn neyine bakiyim bi ay sonra gel ikili tarama yapicaz dedi hic bi halt anlamadimgörmedin mi canım
Yine bulantiyla ugrasiyoruz:-((((Guzel anneler bugun nasilsiniz
canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinSana yazilan yas riski diyen cok olmustu. Bu tip yorumlari gorup endise etme canim... Yas risk sinirida 1:350mi oyle birseydi yanlis hatirlamiorsamki seninki gayet iyiydi.. birbirimizi de yanlis yonlendirip burda gereksiz strese sokuyoruz. Oyuzden sen sonuclari degil de iste kim ne zaman ne testi yaptirmis biri bir sorunu doktoruyla nasil cozmus, sonuclari hakkinda doktoru ne degerlwndirmede bulunmus, diger hamisler bakim krem ne kullaniyor gibi kesin sonuclu konulara takil canim ben oyle yapiyorumHerkes icin gecerli bu dediklerim. Gereksiz stres yuklemeyelim bunyelere bu hassas donemlerimizde.. cok sevindim buarada guzel sonuclar almana insallah saglikla da dogurursun canim :)
Bulantıları hiç bitmeyenleriz kuzucum geçmiyor bişey yiyemiyoruz yine :)Guzel anneler bugun nasilsiniz
Bende yok allaha sukur bitti bulantiYine bulantiyla ugrasiyoruz:-((((
ikili tarama testini yaparken ultrasonda iyice kontrol edecek Doktor.Bebeğini çok daha net görmen lazım.bu ikili tarama testi 11 ile 14. haftalar arasında yapılıyor.13. haftadasın artık bebek görüntüsünü göreceksin.o uzaylı tipinden bebeğe Döndü :) ense kalınlığına,burun kemiğine falan bakacaklar.Yok ya sadece 8 haftalikken jinekolok gordu kalp atisi var sikinti yok dedi bu kadar bi daha gormedim gebe bolumundeki doktorda cok kucuk bakamam bn neyine bakiyim bi ay sonra gel ikili tarama yapicaz dedi hic bi halt anlamadim
Doktoruna soyledin mi bu bulantilariniBulantıları hiç bitmeyenleriz kuzucum geçmiyor bişey yiyemiyoruz yine :)
Ahhhh ins cnm ya ins bi goreyim cok heycanliyim aslinsa bende yaptirmazdim 2 li taramayi ama esim falan yaptir dedi rabbim buyuk ins bi sikintimiz olmaz yasim 19 cok risk yok diyolar ama bilmiyorumikili tarama testini yaparken ultrasonda iyice kontrol edecek Doktor.Bebeğini çok daha net görmen lazım.bu ikili tarama testi 11 ile 14. haftalar arasında yapılıyor.13. haftadasın artık bebek görüntüsünü göreceksin.o uzaylı tipinden bebeğe Döndü :) ense kalınlığına,burun kemiğine falan bakacaklar.
inşallah tün sonuçlar güzel çıkar
Söyledim tatlım "geçicektir sabret yiyemediğini yeme yiyebildiğini ye normal hepsi dayan azcık" dediDoktoruna soyledin mi bu bulantilarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?