- 4 Mart 2016
- 970
- 922
- 23
- 28
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
Him ilac vermek istememis demekki demin bi. Yazi yazdim oku umarim faydasi olurSöyledim tatlım "geçicektir sabret yiyemediğini yeme yiyebildiğini ye normal hepsi dayan azcık" dedi
Canımm teşekkür ederiz ellerine sağlık, hadi hayırlısıyla sabrediyoruz bakalım :)Canlarim bende bi kitap var bulantilar icin oneri vermis simdi onu yazicam sabah yataktan yavasca kalkin ve biraz oturun. İlk isiniz kahvalti yapmadan kuru tost veye tuzlu kraker yiyin gunde en az 6 ogun yeyiz azaz migdenin bos kalmasina firsat vermeyin bos migde her zaman daha cok bulanirmis hos olmayan kokulardan uzak durun cay kahve meyve suyu ve sut icmeyin migde bulantilarinin en buyuk sebebi psikoloji. Bunu unutmayin guzel dusunun
Aynen ilaç sakıncalı dedi sadece yanma için şurup vericem onu da yanmadan kullanma dedi :) neyse artık boş mideyle oturmamaya çalışıcaz demekki :)Him ilac vermek istememis demekki demin bi. Yazi yazdim oku umarim faydasi olur
Ne demek umarim bi faydasi olur hepinize cnmCanımm teşekkür ederiz ellerine sağlık, hadi hayırlısıyla sabrediyoruz bakalım :)
Bend . Folik asit bitti sadece demir ilaci kullaniyorum agrim ck oluyo doktora soyluycem ilac verirse almiycam cok ilac zararliAynen ilaç sakıncalı dedi sadece yanma için şurup vericem onu da yanmadan kullanma dedi :) neyse artık boş mideyle oturmamaya çalışıcaz demekki :)
Aynen vitamin verdi bana mesela sadece onu ic dedi vinalacimmunitum vitamin yani hepsi var dedi icinde, baska ilac vermedi zaten bende cok sevmem ilac ama bulantiyi kesen bisey olsa ne guzel olurdu :)Bend . Folik asit bitti sadece demir ilaci kullaniyorum agrim ck oluyo doktora soyluycem ilac verirse almiycam cok ilac zararli
daha çok küçüksün allahın izniyle hiç bir sorun çıkmaz inşallah.Ahhhh ins cnm ya ins bi goreyim cok heycanliyim aslinsa bende yaptirmazdim 2 li taramayi ama esim falan yaptir dedi rabbim buyuk ins bi sikintimiz olmaz yasim 19 cok risk yok diyolar ama bilmiyorum
kızlar ya cumadan itibaren elevit ve gynoferona başlamıştım.eleviti gün aşırı al dedi doktorum..yani cuma pazar ve bugün aldım cuma ve pazar bişi yoktu ama bugün ishal oldum feci...çok rahatsız ediyo.Doktorumu aradım oda vücudun alışacağını ama çok su kaybı olmaya devam ederse bilgi vermemi söyledi.Böyle bi durum yaşayan oldumu aranızda??Biraz öncede internetten baktım.Elevit domuz katkısı içeriyormuşş. Niçin böyle olan bir ilaç yazıyorlar anlamadım.Bakalım ben onu içmek istiyormuyum..??
Odagecer. Canim sabret biraz senin bebegin cok nazli sanirim :)Aynen vitamin verdi bana mesela sadece onu ic dedi vinalacimmunitum vitamin yani hepsi var dedi icinde, baska ilac vermedi zaten bende cok sevmem ilac ama bulantiyi kesen bisey olsa ne guzel olurdu :)
Aynen ya insanin olur olmadik seyler geliyo aklinadaha çok küçüksün allahın izniyle hiç bir sorun çıkmaz inşallah.
yapılan araştırmalar ve istatistiklere göre hiç Doktor kontrolüne gidilmese ve hatta doğumda Doktor olmasa bile yüzde 90 ihtimalle sağlıklı çocuklar doğuracağımız ortaya çıkmaktadır.Doktor kontrolüne giderek ve çeşitli testleri yaptırarak bu yüzde 10 luk azınlığa girip girilmediği araştırılıyor.Genel olarak içimizin rahat olması lazım ama kolay mı değil tabi ki
Doktoruna sordun mu cnmYa benim midem sanki patlayacak gibi agriyor gaz ağrısı desem değil çünkü kabızlık sorunum yok bu ne ya patlıcan sanki kusuyorum hala devam ediyor agri
Biraz yogurda yada sicak suya limon sik iyi gelir cnm ben ishal olunca hemen oyle yapiyorum biraz rahatlatiyokızlar ya cumadan itibaren elevit ve gynoferona başlamıştım.eleviti gün aşırı al dedi doktorum..yani cuma pazar ve bugün aldım cuma ve pazar bişi yoktu ama bugün ishal oldum feci...çok rahatsız ediyo.Doktorumu aradım oda vücudun alışacağını ama çok su kaybı olmaya devam ederse bilgi vermemi söyledi.Böyle bi durum yaşayan oldumu aranızda??Biraz öncede internetten baktım.Elevit domuz katkısı içeriyormuşş. Niçin böyle olan bir ilaç yazıyorlar anlamadım.Bakalım ben onu içmek istiyormuyum..??
Valla aynen nazli baya bana da naz yaptiriyor herseyeOdagecer. Canim sabret biraz senin bebegin cok nazli sanirim :)
Olsun olsun bizimkiler hep yasit olucak ay keske birbirimize yakin olsaydik yaValla aynen nazli baya bana da naz yaptiriyor herseye
Ben de decavit kullanıyorum 2 haftadırdoktor bana da decavit verdi. ama henüz almadım. zaten mide bulantım var ilk hamileliğimden hatırlıyorum elevitt hem kabız hem de bulantıyı tetikliyordu.
var mı bi sıkıntı yani yan etkisiBen de decavit kullanıyorum 2 haftadır
Yas riski senin yas grubunda downsendromu görülme oranı. Aslında cok da etkili bir deger değil düşününce. yani senin kanına ya da ultrasonuna bakılarak verilmiyor bu sonuc.. Yasın baz alınarak görülme oranını giriyorlar Seninkide 853kişiden birinde gozukuyormus ki çok sık görülmediğini gösteriyor bu cnm güzel çıkmış.. Dr. Un daha doğru bilgiyi verecektirBu yaş riski nedir benim ki 1.853
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?