- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
Yok canim gece su icmiyorum. Benim icin su bile icmek iskence. Gunde 500ml zorla ancak. Diyorumya hayat cok zorlasti ama bi dogsun her tarafini gidiklayacam onun bana cektirdigi herseyin ocunu operek koklayarak alicam i sallahCanim ben onun sebebini soyle buldum; gece burnun tikaniyordu agzimdan nefes aldigim icin gece su icmek zorundaydim istemeye istemeye derken bos mideye su icip uyudugumdan sabah ogurmeyle uyandigimi farkettim suyu biraktim zaten ne zaman su icsem midemden ogurtu geliyo belki senin de oyledir diye soyluyorum. Su icmeyi yemek disinda yapmayin yani biliyorum su sagliktir ama suan bizim icin zorlayici biseye donusuyor.
Aldigim vitamin ilacinin decavitin icinde demir de var cnm b vitaminleri c vitamini d vitamini calsiyum birsuru sey var. c vitamini bende hep gaz yapmistir sanirim c den oturu de olabilir ama gebeligimin basindan beri de var.. valla ilerleyen donemlerde daha da zorlayacak cnm simdiden kramp giriyor kasilip kaliyorum olmadik yerlerde bazan.. sagol cnm Allah hepimizin yardimcisi olsun herkeste farkli sikayetler 9 ay dayanacagiz artikgaz sorunuda zorluyordur seni canım. allah yardımcın olsun demir ilacına başladın mı
Doktorum basinin ucunda kraker tut demisti kalkmadan bir iki tane yut mideni tutsun sonra yavas yavas kalk dedi ama... bende ise yariyor.. bir dene derim yine de belki farkli sonuc alirsin.. farkli sonuclar icjn birazda farkli seyler denemek lazim insallah ise yarar sende de.. kan sekerini kontrol ettiriyormusun bi de eczanelerde satiliyor cihazlar var ben aldimsabah aksam aclik tokluk olcuyorum. dusmesi asiri bulanti yapabiliyor.. oyuzden yatmadan bir iki saat once kuru kayisi yada kuru incir yiyorum bir tane muhakkak sabah bulantilarim azaldi sekerimi de dengeledim boylece.. dikkat edin kendinizeBen uykudan öğürmeyle uyaniyorum istisnasiz her sabah. Oyle kalkayim oturayim kuru birseyler yiyeyim hayal benim icin...psikolojik oldugunu sanmiyorum bu hormonlarla ve bunyeyle ilgili birsey. Cekmeyen bilemez bunu. Rabbim hepimize saglikla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Canim bugun ki bulantimi dindiren seyi soyluyorum; ekmek mekmek artik ne yiyorsan yemek onun yanina yapacagin: "naneli limonata buz gibi suyla, "Yok canim gece su icmiyorum. Benim icin su bile icmek iskence. Gunde 500ml zorla ancak. Diyorumya hayat cok zorlasti ama bi dogsun her tarafini gidiklayacam onun bana cektirdigi herseyin ocunu operek koklayarak alicam i sallah
Canim su en az 2 litre ic diyorlar bebisin gelisimi ve senin sagligin icin cok gerekliymis bunu doktoruna soyle canim muhakkak kusturuyorsa da ilac yazsin bir cozum.bulsun sanaYok canim gece su icmiyorum. Benim icin su bile icmek iskence. Gunde 500ml zorla ancak. Diyorumya hayat cok zorlasti ama bi dogsun her tarafini gidiklayacam onun bana cektirdigi herseyin ocunu operek koklayarak alicam i sallah
Cnm kacta yedin en son?Canim bugun ki bulantimi dindiren seyi soyluyorum; ekmek mekmek artik ne yiyorsan yemek onun yanina yapacagin: "naneli limonata buz gibi suyla, "
simdi bulantim geri geldi o yuzden hemen uyumak icin attim kendimi yataga ki iyice artmasin dozuyani en azindan erteliyor gibi bulantiyi aman iste paylasiyorum ki belki sizlere daha iyi gelir fikir olsun.
Tatlim 18:30 gibi yedim 21:00 gibi uyudum korkumdan :)[/QUOTE]Cnm kacta yedin en son?
Selam hamişler ve tatlı bebişleri Bugün kontrolümüzü yaptırdık bebişim çok iyidi çok heycanlandımmm Kalp atışları normal yeri iyi kolları oluşmaya başlamış Bide oynatıyodu aayyy ben bi heycan bi heycan2li tarama testi yaptırmak istemediğimi söyledim doktoruma yaptırmak istemiyorum korkutsunlar istemiyorum Allahın izniyle herşey yolunda gider inşallah Sizler naptınız bu arada oruç tutmak istediğimi söyledim doktoruma tutma dedi sizler me düşünüyosunuz??[/Q
benim doktorumda tam vitamin alacağı zamanlar tutma dedi kesinlikle hemde ben ikili tarama testi yaptırdım hepsinide yaptırcam çok pinpirikliyim zaten aman öldümü kalp atışımı durdu bebeğime bişey oldu mu ki büyüyomu ki, çok pimpirikliyim o yüzden bütün hamileliğimi yaptırsaydım diye keşke diye geçirmek istemedim herkesin fikri farkı tabiki
canım burun kemiği oluşmuş demişti muayenede ama yazmayı unuttu sanırım[/Q
olabilir canım
2 3 saatte bir atistir diorlar yaa ondan sonrdum sekerin dusuyor olabilir cnm asiri bulanti ellerde ayaklarda titreme ya da gucsuzluk hissi yapiyor genelde ben ogunleri normal 2 saatte bir de hafif azar azar bisey atistirarak kontrole aldim. Nebileim bir muz ya da 10tane lebebi ya da bir galeta gibi belki sende de ise yararTatlim 18:30 gibi yedim 21:00 gibi uyudum korkumdan :)
Seninle aynı gidiyoruz bende bugūn 11+6 ve inan çok sıkıntı çektim iç huzursuzluk bunalim bulantı aşırı halsizlik ve sıkıldıkca ağlıyordum halaada öyle ama yavaşta olsa geçecek buna inan.ben inaniyorum11+5 oldu bugun . Bilemiyorum nezaman rahatliycam nevyapicam gercekten artık bilemiyorum
Bende su içemiyordum baştan beri.yeni yeni başladım bol su içmeyeCanim ben onun sebebini soyle buldum; gece burnun tikaniyordu agzimdan nefes aldigim icin gece su icmek zorundaydim istemeye istemeye derken bos mideye su icip uyudugumdan sabah ogurmeyle uyandigimi farkettim suyu biraktim zaten ne zaman su icsem midemden ogurtu geliyo belki senin de oyledir diye soyluyorum. Su icmeyi yemek disinda yapmayin yani biliyorum su sagliktir ama suan bizim icin zorlayici biseye donusuyor.
Aminn canimCanim benim suan kendimle konusuyorum sanki inan bende ayniyim istahsizlik, bulanti , tiksinme bunlar benide bitirdi. Sana tek tavsiyem zorlama kendini bisey yemek icin meyve yiyebiliyorsan meyve ye yiyemiyorsan kraker, cok kriz gecirirsen patates tutuyor zorlada olsa ye. Allah sabir versin bende ayniyim bi gecsin hemen yazicam size gecti diye ki insallah hepimizin hemen gecer beklemeden
aynı sorunları bende yaşamıştım mide bulantısı için tuzlu çubuk beyaz leblebi çubuğu sabah kalkar kalkmaz ye ve kendini acıktırma benimde sol yanım ağrıyordu şimde batıyor artıkBende ac kaldigimda midemin bulandigini hisediyorum.onun disinda hep halsizim ve uyku halindeyim.ve sol yanim cok agriyor.
Çok şükür benim de kesildi kızlar bulantilarim
Seninle aynı gidiyoruz bende bugūn 11+6 ve inan çok sıkıntı çektim iç huzursuzluk bunalim bulantı aşırı halsizlik ve sıkıldıkca ağlıyordum halaada öyle ama yavaşta olsa geçecek buna inan.ben inaniyorum
Inanmak istiyorum. Bugün yine cook bulantım var. Yarın kısmetse 12+0 olacak. Bi ümit bekliyorum.Seninle aynı gidiyoruz bende bugūn 11+6 ve inan çok sıkıntı çektim iç huzursuzluk bunalim bulantı aşırı halsizlik ve sıkıldıkca ağlıyordum halaada öyle ama yavaşta olsa geçecek buna inan.ben inaniyorum
Kusma varmı sende.Inşallah geçecek bende inanıyorum. Ama kısa sürede geçerse çok iyi olur. Buhün yine bulantıy
Inanmak istiyorum. Bugün yine cook bulantım var. Yarın kısmetse 12+0 olacak. Bi ümit bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?