Aralikk anneleriii !

Yok canim gece su icmiyorum. Benim icin su bile icmek iskence. Gunde 500ml zorla ancak. Diyorumya hayat cok zorlasti ama bi dogsun her tarafini gidiklayacam onun bana cektirdigi herseyin ocunu operek koklayarak alicam i sallah

Reactions: Rup
gaz sorunuda zorluyordur seni canım. allah yardımcın olsun demir ilacına başladın mı
Aldigim vitamin ilacinin decavitin icinde demir de var cnm b vitaminleri c vitamini d vitamini calsiyum birsuru sey var. c vitamini bende hep gaz yapmistir sanirim c den oturu de olabilir ama gebeligimin basindan beri de var.. valla ilerleyen donemlerde daha da zorlayacak cnm simdiden kramp giriyor kasilip kaliyorum olmadik yerlerde bazan.. sagol cnm Allah hepimizin yardimcisi olsun herkeste farkli sikayetler 9 ay dayanacagiz artik

Doktorum basinin ucunda kraker tut demisti kalkmadan bir iki tane yut mideni tutsun sonra yavas yavas kalk dedi ama... bende ise yariyor.. bir dene derim yine de belki farkli sonuc alirsin.. farkli sonuclar icjn birazda farkli seyler denemek lazim insallah ise yarar sende de.. kan sekerini kontrol ettiriyormusun bi de eczanelerde satiliyor cihazlar var ben aldimsabah aksam aclik tokluk olcuyorum. dusmesi asiri bulanti yapabiliyor.. oyuzden yatmadan bir iki saat once kuru kayisi yada kuru incir yiyorum bir tane muhakkak sabah bulantilarim azaldi sekerimi de dengeledim boylece.. dikkat edin kendinize

Yok canim gece su icmiyorum. Benim icin su bile icmek iskence. Gunde 500ml zorla ancak. Diyorumya hayat cok zorlasti ama bi dogsun her tarafini gidiklayacam onun bana cektirdigi herseyin ocunu operek koklayarak alicam i sallah
Canim bugun ki bulantimi dindiren seyi soyluyorum; ekmek mekmek artik ne yiyorsan yemek onun yanina yapacagin: "naneli limonata buz gibi suyla, "
simdi bulantim geri geldi o yuzden hemen uyumak icin attim kendimi yataga ki iyice artmasin dozu yani en azindan erteliyor gibi bulantiyi aman iste paylasiyorum ki belki sizlere daha iyi gelir fikir olsun.

Canim su en az 2 litre ic diyorlar bebisin gelisimi ve senin sagligin icin cok gerekliymis bunu doktoruna soyle canim muhakkak kusturuyorsa da ilac yazsin bir cozum.bulsun sana gerci az kaldi bulantin gecince ve sicaklarda herturlu bol.bol tuketme ihtiyaci duyacaksin ama
Cnm kacta yedin en son?

Cnm kacta yedin en son?[/QUOTE]
Tatlim 18:30 gibi yedim 21:00 gibi uyudum korkumdan :)

Benimde 1 ay sürdü birden kesildi sonra hatta bi boşluğa düştüm bişeymi oldu bebeğime birden gitti böyle dedim ama 1 hafta sonra yeniden geldi ama eskisi gibi değil önceden yiyemeden sürekli çıkarıyordum şimdi %80 azaldı sağlıklı olsun benimle olsunda hepsini çekmeye razıyım dedim o geçtiği 1 haftaki korkuyla

günaydın kızlar ben bugün iyiyim bulantı yok ishal henüz yok elevit yapıo sanırım onun kanaatine vardım sizler nasılsınız??hareket hisseden var mı??

Cnm kacta yedin en son?
Tatlim 18:30 gibi yedim 21:00 gibi uyudum korkumdan :)[/QUOTE]
2 3 saatte bir atistir diorlar yaa ondan sonrdum sekerin dusuyor olabilir cnm asiri bulanti ellerde ayaklarda titreme ya da gucsuzluk hissi yapiyor genelde ben ogunleri normal 2 saatte bir de hafif azar azar bisey atistirarak kontrole aldim. Nebileim bir muz ya da 10tane lebebi ya da bir galeta gibi belki sende de ise yarar

Tatlim 18:30 gibi yedim 21:00 gibi uyudum korkumdan :)
2 3 saatte bir atistir diorlar yaa ondan sonrdum sekerin dusuyor olabilir cnm asiri bulanti ellerde ayaklarda titreme ya da gucsuzluk hissi yapiyor genelde ben ogunleri normal 2 saatte bir de hafif azar azar bisey atistirarak kontrole aldim. Nebileim bir muz ya da 10tane lebebi ya da bir galeta gibi belki sende de ise yarar [/QUOTE]
Dogru diyorsun kuzum oglen oyle yapmaya calisiyorumda aksam mide yanmasi basliyo ondan atistirmadan uyuyum diyorum yanma gecse yapcam ama

11+5 oldu bugun . Bilemiyorum nezaman rahatliycam nevyapicam gercekten artık bilemiyorum
Seninle aynı gidiyoruz bende bugūn 11+6 ve inan çok sıkıntı çektim iç huzursuzluk bunalim bulantı aşırı halsizlik ve sıkıldıkca ağlıyordum halaada öyle ama yavaşta olsa geçecek buna inan.ben inaniyorum

Bende su içemiyordum baştan beri.yeni yeni başladım bol su içmeye

Aminn canim

Bende ac kaldigimda midemin bulandigini hisediyorum.onun disinda hep halsizim ve uyku halindeyim.ve sol yanim cok agriyor.
aynı sorunları bende yaşamıştım mide bulantısı için tuzlu çubuk beyaz leblebi çubuğu sabah kalkar kalkmaz ye ve kendini acıktırma benimde sol yanım ağrıyordu şimde batıyor artık

Çok şükür benim de kesildi kızlar bulantilarim

Inşallah geçecek bende inanıyorum. Ama kısa sürede geçerse çok iyi olur. Buhün yine bulantıy
Inanmak istiyorum. Bugün yine cook bulantım var. Yarın kısmetse 12+0 olacak. Bi ümit bekliyorum.

Inşallah geçecek bende inanıyorum. Ama kısa sürede geçerse çok iyi olur. Buhün yine bulantıy

Inanmak istiyorum. Bugün yine cook bulantım var. Yarın kısmetse 12+0 olacak. Bi ümit bekliyorum.
Kusma varmı sende.
Tabii būnyeden būnyeye fark eder kiminde 10.haftada biter kiminde 14.hafta
Bekle azalmaya başlayacaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…