- 19 Ocak 2016
- 1.387
- 1.389
- 83
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
O
O zaman hic bekleme git cnm nolur nolmaz senin degerin kac cikti kanda
Normal cnm sabah miden bulaninca tuzlu kraker yeyarına için randevu aldım yarın gidicem inşallah
bugün çok berbat uyandım ilk defa bu kadar midem bulandı geçmesini beklerken işede geç kaldım işe öylece geldim ama hala devam ediyo bu kadar bulantı normalmidir ya
Gunaydin cnm ne guzel cozumu bulmussun ins midesi bulanan arkadaslarda dener gecerGünaydın hanımlar kaç gündür sabah 5 6 gibi bulantıyla uyanıyordum öğlene kadar kusmamak için kıvranıyordum.öğlen bulantım azalıyordu. Sabah bulantıları bütün gece mide aç kaldığı için oluyormuş. Birkaç gecedir sahur yapar gibi yemek yemeye başladım özellikle yumurta peynir yoğurt süt kefir zeytin gibi protein ağırlıklı
Yiyorum ekmek yemiyorum karbonhidrat mümkün olduğunca yemiyorum çünkü kan şekerini ani yükseltip ani düşürdüğü için çok çabuk acıktırıyor.bunu yaptığımdan beri sabahları rahat uyanıyorum
Bence deneyin ilk gece 2 haşlanmış yumurta ve bol yoğurt yedim ertesi sabah kalktığımda hiçbirşey yoktu bir anda kesildiGunaydin cnm ne guzel cozumu bulmussun ins midesi bulanan arkadaslarda dener gecer
Ya kizlar valla ben de cok korkuyorum alttan muayene olmaya az daha beklesem mi ki 6. Haftada mi gitsem muayeneye sizce ay doktordan doktora da degisiyomus
Benim allaha sukur yok migde bulantisiBence deneyin ilk gece 2 haşlanmış yumurta ve bol yoğurt yedim ertesi sabah kalktığımda hiçbirşey yoktu bir anda kesildi
Ewet bunu bende duydum beyaz ekmek hem iyi degil hemdr cok kilo alimina sebep bebek degil biz aliyoruz kilo bu sekildeArkadaşlar, gebelikte tam buğday ekmeğini mutlaka tüketmek gerekiyor. Doktorlar mutlaka yenmesi gerektiğini söylüyor ama tam buğday, tam tahıllı ekmek gibi. Beyaz undan yapılan ekmeği tüketmemeye özen gösterin.
Normal cnm sabah miden bulaninca tuzlu kraker ye
Bende var hersey bi bulanti azya kızlar ben kendimi hamile gibi hissedemiyorum siz nasıl hissediyosunuz bende bulantı falanda yok hiç bişey yok
Ne demek cnmöyle yapıcam sağol canım :)
Hem de çok çok fazla. Ben 3 hafta sonraya randevu verdi diye kızarken senin doktor ne yapmış öyleselam kızlar 7 haftalık hamileyim,fazla ağrı ve kahverengi lekelerimden dolayı progestan vermişt,ilk kan testlerim yapıldı sorun yok,muayene için 25 nisanda gitmiştim kalp atışını duyduk ama bir sonraki muayeneyi 1 temmuza attı doktor,sizce de fazla değil mi?
Çok fazla. E ona mecbur musunuz ki? Sen iki haftada bir başka doktora git sırf rutin kontrol için herhangi bir kadın doğumcu da olabilir. Yani ben olsam böyle yapardımselam kızlar 7 haftalık hamileyim,fazla ağrı ve kahverengi lekelerimden dolayı progestan vermişt,ilk kan testlerim yapıldı sorun yok,muayene için 25 nisanda gitmiştim kalp atışını duyduk ama bir sonraki muayeneyi 1 temmuza attı doktor,sizce de fazla değil mi?
Canım aşağı yukarı aynıyız galiba ben son adet tarihim 23 marttı 25 nisan da beta hcg 3735 di bir daha yaptırmadım ama şuan 25000 i bulmuştur çünkü nerdeyse her gün 2 katı artıyordu bebek göremedik ama tek kesem var şimdilik tek yumurta ikiziyse bilemicem tabiiiiKızlar bugün doktora gittim deger 17304 cikti normal mi bu gorunemedim doktora sadece sonuc aldim internet üzerinden. Bide en fazla 4 -5 haftaligim ben. İkiz falan olabilir mi bu değerlerle :)
Ve şuan bana 5+2 diyorlar cuma günüde kese 1 cm idiCanım aşağı yukarı aynıyız galiba ben son adet tarihim 23 marttı 25 nisan da beta hcg 3735 di bir daha yaptırmadım ama şuan 25000 i bulmuştur çünkü nerdeyse her gün 2 katı artıyordu bebek göremedik ama tek kesem var şimdilik tek yumurta ikiziyse bilemicem tabiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?