Aralikk anneleriii !

Doktor bana 3 haftada bir muayene ol Allah korusun bebek karnında ölürse zehirlemesin diye dedi

1.5 kilo alabilirsin dedi doktorum ama bende aynı sürekli midem kazınıyo yiyorum şiştim şimdiden

Ay canim evett tam ayniyiz hem de benim de 23 mart :)) valla saglikli olsun da tek cift farketmez allahim gönlümüze göre versin ya cok farklı hissediyorum nasil anne olcam ben :))

Aynen canım sağlıkla kucağımıza alalımda tek çift farketmez :)
Doktor sonuclarimizi birbirimizle paylasal hep olur mu

hamile olduğumu öğrendiğim günden beri karnım büyüyor :)
iştahım yok ve az yediğim halde..Allahım o mide kazıntısı nedir ve iştahsızlık nasıl bir çelişkidir
bir garip hallerdeyim
acaba bu göbek psikolojik mi

Bulantı kusma yok bende fakat bazı yiyeceklerden buz gibi soğudum. Normalde Bayıla bayıla yediğim pek çok yemeğe tiksinti başladı.. Kuru ve hafif şeyler yiyebiliyorum.Hep halsizim yorgunum kızlar.. ( ve şiş hissetme olayı bende de mevcut) Siz kendinizi nasıl hissediyorsunuz?

Merhaba kizlar bugun doktora gittim bebegimin kalp atisini dinledik 6 tup kan verdim sonucu yarin alicam o kadar guzel bi duyguyduki o ekrana bakmak bi an kalbim cikicakmis gibi hissettim :)

Selam E Esrakarakaya dün çok yoğun bi gün geçirdim okulda nöbetçiydim 9 ders kat inip çıktım ders anlattım yol gittim. Görümcem doğum yaptı Oray'a gittim okuldan sonra. Gece eve döndüm bütün gece nefes darlığı yaşadım ki hayatta yaşamamış olduğum bir şey. Saat 2-3 gibi sızıp uyumuşum. Bu sabah kalktığımdan beri de deli gibi kusuyorum sırf su ve asit çıkarıyorum ama midem dışarı atma şeklinde hep. Acaba bebekte bi sorun mu var diye çok korkuyorum. Anlayacağın hem çok kötüyüm fiziken hem canım çok sıkkın. Umarım sizler iyisinizdir

Cok gecmis olsun cnm bnim kalbini frrah tut bi sikinti olmaz allahin izniyle dikkat et kendinide cok yorma cnim benim firsat buldugundada doktora git istersen kalbin ferah olur bende yarin gitcem allahin izniyle

Canim cok geçmiş olsun dinlen rapor falan al gecmezse de doktora bi görün istersen

Cok gecmis olsun cnm bnim kalbini frrah tut bi sikinti olmaz allahin izniyle dikkat et kendinide cok yorma cnim benim firsat buldugundada doktora git istersen kalbin ferah olur bende yarin gitcem allahin izniyle
Canım çok çok sağol. Gittim doktora Bebek iyi ams hamilelik bi çok hastalık çıkaracak sanırım bünyemde, hafif bi nefes darlığı başlangıcı. Röntgene giremediğim için astım ilacına başladı bakalım ilerlemez umarım. İnşallah bebeğin de sen de iyisinizdir canım

Sagol cnm biz iyiyiz elhamdullilah sen iyi ol gebelik bazi insanda bir cok problem hastalik getiriyo ama ins gecer sen moralini yuksek tut tatlim bebegin her halini hisseder bunu unutma bol bol dinlen doktora git sikca gecer ins allahin izniyle dua et sen bi annesin nede olsa dualarin kabul olur ben hepimize ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…