- 19 Ocak 2016
- 1.387
- 1.389
- 83
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
Doktor bana 3 haftada bir muayene ol Allah korusun bebek karnında ölürse zehirlemesin diye dediselam kızlar 7 haftalık hamileyim,fazla ağrı ve kahverengi lekelerimden dolayı progestan vermişt,ilk kan testlerim yapıldı sorun yok,muayene için 25 nisanda gitmiştim kalp atışını duyduk ama bir sonraki muayeneyi 1 temmuza attı doktor,sizce de fazla değil mi?
1.5 kilo alabilirsin dedi doktorum ama bende aynı sürekli midem kazınıyo yiyorum şiştim şimdidenAlmamak mümkün değil ki hep midem bulanıyor ve kazınıp duruyor sürekli ekmek kraker gibi şeyler ağzıma atmam gerekiyor yoksa çok yemekten değil. Bi şekilde değişiyor alışkanlığın ne bileyim ben kilolu Değilim ama kaçınılmaz şekilde alıyorum çünkü midem aşırı ksxınıyor
Ay canim evett tam ayniyiz hem de benim de 23 mart :)) valla saglikli olsun da tek cift farketmez allahim gönlümüze göre versin ya cok farklı hissediyorum nasil anne olcam ben :))Ve şuan bana 5+2 diyorlar cuma günüde kese 1 cm idi
Ay canim evett tam ayniyiz hem de benim de 23 mart :)) valla saglikli olsun da tek cift farketmez allahim gönlümüze göre versin ya cok farklı hissediyorum nasil anne olcam ben :))
Olur canim olur paylasalim gittigimiz zamanlar ayy :))Aynen canım sağlıkla kucağımıza alalımda tek çift farketmez :)
Doktor sonuclarimizi birbirimizle paylasal hep olur mu
Cok gecmis olsun cnm bnim kalbini frrah tut bi sikinti olmaz allahin izniyle dikkat et kendinide cok yorma cnim benim firsat buldugundada doktora git istersen kalbin ferah olur bende yarin gitcem allahin izniyleSelam E Esrakarakaya dün çok yoğun bi gün geçirdim okulda nöbetçiydim 9 ders kat inip çıktım ders anlattım yol gittim. Görümcem doğum yaptı Oray'a gittim okuldan sonra. Gece eve döndüm bütün gece nefes darlığı yaşadım ki hayatta yaşamamış olduğum bir şey. Saat 2-3 gibi sızıp uyumuşum. Bu sabah kalktığımdan beri de deli gibi kusuyorum sırf su ve asit çıkarıyorum ama midem dışarı atma şeklinde hep. Acaba bebekte bi sorun mu var diye çok korkuyorum. Anlayacağın hem çok kötüyüm fiziken hem canım çok sıkkın. Umarım sizler iyisinizdir
Canim ben de grip oldum kafami kaldiramaz oldum resmen yaa bebis içerde duruyo sanki hic hamiş degilmisim gibi yaa :))Mrb kizlar bugun nasilsiniz ?
Canim cok geçmiş olsun dinlen rapor falan al gecmezse de doktora bi görün istersenSelam E Esrakarakaya dün çok yoğun bi gün geçirdim okulda nöbetçiydim 9 ders kat inip çıktım ders anlattım yol gittim. Görümcem doğum yaptı Oray'a gittim okuldan sonra. Gece eve döndüm bütün gece nefes darlığı yaşadım ki hayatta yaşamamış olduğum bir şey. Saat 2-3 gibi sızıp uyumuşum. Bu sabah kalktığımdan beri de deli gibi kusuyorum sırf su ve asit çıkarıyorum ama midem dışarı atma şeklinde hep. Acaba bebekte bi sorun mu var diye çok korkuyorum. Anlayacağın hem çok kötüyüm fiziken hem canım çok sıkkın. Umarım sizler iyisinizdir
Canım çok çok sağol. Gittim doktora Bebek iyi ams hamilelik bi çok hastalık çıkaracak sanırım bünyemde, hafif bi nefes darlığı başlangıcı. Röntgene giremediğim için astım ilacına başladı bakalım ilerlemez umarım. İnşallah bebeğin de sen de iyisinizdir canımCok gecmis olsun cnm bnim kalbini frrah tut bi sikinti olmaz allahin izniyle dikkat et kendinide cok yorma cnim benim firsat buldugundada doktora git istersen kalbin ferah olur bende yarin gitcem allahin izniyle
Göründüm canım nefeste problem saptandı bakalım ilaçla durdurmaya çalışacaklar. Hakkımızda hayırlısı.. Çok teşekkür ederimCanim cok geçmiş olsun dinlen rapor falan al gecmezse de doktora bi görün istersen
Biraz daha gecsin allahin izniyle hissedicez ins gecmis oldun cnnCanim ben de grip oldum kafami kaldiramaz oldum resmen yaa bebis içerde duruyo sanki hic hamiş degilmisim gibi yaa :))
Sagol cnm tipta muayene oldum jinekolok bolumunde bugunde kan sonucumu gebelik polikinligine gostericem tatlimE Esrakarakaya Canım gözünaydın. Nerede muayene oldun?
BENDE ÖLE GÖZÜKÜYOR 30 ARALIK RABBİM NASİP EDERSEbende nasip olursa 30 aralıkta doğum yapıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?