- Emoji Skoru
- 22.585
- Puanlar
- 348
Estağfurullah, özüre ne gerekburayı ihmal ettim özür dilerim öncelikle bu süre zarfında annemlere 1 haftalık bir misafirlik yaptım haliyle diyet falan kalmadı +2kiloyla geri döndüm. 1 haftadır kirli keto yaptım yani ister istemez kaçamaklarım oldu ama o 2 kiloyu verdim. şimdi başlangıç kiloma döndüğüm için sanki hiç kilo vermemiş gibi hissediyorum. bugünden itibaren tertemiz keto yapacağım bugünüm çok güzeldi. sanırım benim eksik bir yanımda pek su içmemem ondan yerimde sayıyorum. gerçekten keto diğer diyetlere benzemiyor. içine girdikçe öğreniyorsun. 1 haftadır hiç şekerli şey yemedim bu bile benim gibi tatlı bağımlısı biri için süper bir şey mola verdim diyelim asla bırakmadım zayıflamadan gitmicem. bu arada siz nasılsınız iyi misiniz?
Ben beslenmeme ve günlük sporuma aynen devam ediyorum.
ilk öğünden iki saat sonra 40-45 dk dönüşümlü bölgesel egzersiz, ikinci öğünden bir iki saat sonra da 40-45 dk orta tempolu yürüyüş yapıyorum. Haftanın bir günü de tam dinlenme. Bazen de bir günü sadece yürüyüş yapıyorum. Kendime vakit ayırmak beni mutlu ediyor, bedenen ve ruhen de karşılığını alıyorum. Çok şükür, bin şükür.