Aralıkta anne olacaklar aranıza bende geldim.

bence iyi düşün doktorun bir anormallik görmediği için aylık muayeneye çağırmış demekki sorun yok ama için rahat değilse doktora gidip dinleyebilirsin kalp atışlarını bu haftalarda duyuluormuş çünkü....

sat 25 şubat beklenen doğum tarihi 2 aralık ve 8. haftadayım bebişimin kalp atışını da duydum şükürler olsun yanlız 15 gün gibi istirahatım var olsun bebeğim için herşeye değer

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

seldayavuzguray,nihalla,secil_dnz,kardelen99,desire20,yasemin_ilker,deryam160510,

ÇOK BEREKETLİYİZ BAKSANIZA

benim yaşadığım 3 küretaj sonunda rahimağzında yapışıklık oluştu biliyormusun onun içinde bir operasyon geçirdim o yüzden ilaçla olması en hayırlı olmuş bence....
çok korkmuştum canım kürtajdan.. hayırlsıı buymuş.. geçti gitti işte

[

Sat 4 mart şuan 6+5 günlük hamileyim yaşım 30 ilk gebelik(5 ay önce bi düşük yaptım onu saymazsak)
kızlarr benide listeye ekleyin lütfenn

Son düzenleme:
sat 25 şubat beklenen doğum tarihi 2 aralık ve 8. haftadayım bebişimin kalp atışını da duydum şükürler olsun yanlız 15 gün gibi istirahatım var olsun bebeğim için herşeye değer
selam canım hayırlı olsun bebişin.. kalp atışını ne zaman duydun

Bana kalsa hemen giderim ilk ya belkide ondan heyecan yapıyorum ama annem eşim mayısı bekleyelim öyle her zaman gidilmez diyor mecbur bekliyorum bende evet dr söylemisti zaten herhangi bir sorun gözükmediğini....

Hamilelerimizin adı sat yaş kaçıncı bdt
Deryam160510 28 şubat:79: 25 1. 5 Aralık
Yasemin_ilker 4 mart:79: 26 1. 9 aralık
seldayavuzgüray 10 mart:79: 31 1. 15 aralık
tansell 26 şubat:79: 3 aralık
KotuKediSero 12 mart:79: 27 17 aralık
yuppe 1. 15 aralık
Tulay Uzun 11mart:79: 28 1. 16aralık
kardelen99 8 mart :7921: 1. 13 aralık
blue14mart:79: 34 20 aralık
desire2025mart:79: 2528 aralık
secil_dnz25 şubat:79:2 aralık
nihalla4 mart:7921: 9 aralık
yasmin_84 12 mart:79: 26 17 aralık

Son düzenleme:
slm aralığın güzel anneleri benide listenize yazarmısınız. yaşım 26 3.bebeğim olucak bu gün itibarıyla 5+4 gün oldu.bu gün doktora gittim bebeğimin kesesini de gördüm.haftaya da inş.kalp atışı için gidicem

Son düzenleme:
teşekkür ederim cnm bebeğimin kalp atışını tam 8. haftanın başında duydum çok heyecanlandım seninki ne kadarlık

benimki 6+5 günlük canım cuma gittim tam 6 haftalıkken duyulmadı bu cuma yine gideceğim.. sen daha önce gitmemişmiydin dr canım.. yani ilk 8 haftada gittin ve o zaman mı duydun

Sat 4 mart şuan 6+5 günlük hamileyim yaşım 30 ilk gebelik(5 ay önce bi düşük yaptım onu saymazsak)

deryacım aramız azmış bi kaç gün var.rabbim hepimizin bebeklerini korusun

deryacım aramız azmış bi kaç gün var.rabbim hepimizin bebeklerini korusun

amin canım,benim önce 2 kesem vardı,doktor sağlıklı bi gebelik,10 gün sonra gelin bebeklere bakalım dedi,10 gün sonra kesenin biri yoktu,gelişmemiş erimiş dedi,diğer kesen iyi büyümüş,suyu iyi,yeri de iyi dedi,6+4 de kalp atışını duyamadık,10 gün sonra gel dedi,kese 16 mm çok iyi ama içi net değildi,2 ihtimal varmış başka doktorlara da sorduk,içi gözükmeyen büyük kesemizin içinde 2 bebiş olabilirmiş,diğerine baskın geldiği için o erimiş olabilirmiş,ya da bi tane bebiş var,tosun gibi,ama 2z teki olduğu için kalp atışını ondan duyamadık,25 inde tam 8. haftama giriyom,o gün giderim heralde kontrole,inş. 2 tanedirama bire de razıyım,sağlıklı olsun da

benimki 6+5 günlük canım cuma gittim tam 6 haftalıkken duyulmadı bu cuma yine gideceğim.. sen daha önce gitmemişmiydin dr canım.. yani ilk 8 haftada gittin ve o zaman mı duydun

yok canım ben 6+4 de gitmiştim dinletmemişti doktor ama 7. haftanın bitiminde duyduk seninkininde duyulmaması normal yani inş duyarsın gittiğinde

Hamilelerimizin adı sat yaş kaçıncı bdt
Deryam160510 28 şubat:79: 25 1. 5 Aralık
Yasemin_ilker 4 mart:79: 26 1. 9 aralık
seldayavuzgüray 10 mart:79: 31 1. 15 aralık
tansell 26 şubat:79: 3 aralık
KotuKediSero 12 mart:79: 27 17 aralık
yuppe 1. 15 aralık
Tulay Uzun 11mart:79: 28 1. 16aralık
kardelen99 8 mart :7921: 1. 13 aralık
blue14mart:79: 34 20 aralık
desire2025mart:79: 2528 aralık
secil_dnz25 şubat:79:2 aralık
nihalla4 mart:7921: 9 aralık
yasmin_84 12 mart:79: 26 17 aralık

ALLAH gönlüne göre versin cnm evt önemli olan sağlık arkadaşım vardı önce ikiz gebelik görünüyorken sonra tek oldu hayırlısı hakkında :80:

yok canım ben 6+4 de gitmiştim dinletmemişti doktor ama 7. haftanın bitiminde duyduk seninkininde duyulmaması normal yani inş duyarsın gittiğinde

sence ben ne zaman gideyim canım,tam 8 haftalıkken mi,yoksa 9 a yakın mı,ikiz olabilr mi acaba diyom,ama şöyle bişey var bi kere para veriyon,10 gün içinde kontrole gittiğinde para vermiyon,ben en iyisi 8. haftada,pazt. günü gideyim di mi

aralıktada doğum yapanlar olarak aynı listeyi görürüz inşallah sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…