Aralıkta anne olacaklar aranıza bende geldim.

yuppe yaş 22 5+3 hamişim 18 aralık gözüküyo doğumtarihi inş girebilmeye çalışcam hafta sonu mcx kızlar

slm bende varım yas 26 sat 4 mart druma göre 5 haftalık geç döllenme olmus sanırım tahmini doğum tarihi 9 aralık olarak gözüküyor

kızlar sat,kaçıncı gebeliğiniz,yaşınızı yazın tablo yapıyom:79::79:

ya bişi sorcam ben şimdi başka bi sitede doğum tarihi hesapladım 4 haftalıksın diyo öteki site 5+3 ben kafayı yicem en son 13 martta adet oldum ben kaç haftalıgım ya bi el atıver canım :) ilk bebem bu arada

Hamilemizin adı Son Adet Tarihi Yaş Kaçıncı Gebeliği Beklenen Doğum Tarihi Bebişimizin/Bebişlerimizin Cinsiyeti
Deryam160510 28 şubat 25 1. 5 Aralık Belli Değil
Yasemin_ilker 4 mart 26 1. 9 aralık Belli Değil
seldayavuzgüray 10 mart 31 1. 15 aralık
tansell 26 şubat 3 aralık
KotuKediSero 17 aralık
yuppe 15 aralık

liste işi güzel olmuş benim bilgiler
yaş 28 sat 17 mart doğum tarihi henüz bilinmiyor cuma dr. gitcez nasipse keseyi görmeye hayırlısı inş. güzel haberlerle gelirim....

Hamilemizin adı sat yaşı kaçıncı gebeliği beklenen doğum tarihi

Deryam160510 28 şubat 25 1. 5 Aralık
Yasemin_ilker 4 mart 26 1. 9 aralık
seldayavuzgüray 10 mart 31 1. 15 aralık
tansell 26 şubat 3 aralık
KotuKediSero 17 aralık
yuppe 15 aralık

ya bişi sorcam ben şimdi başka bi sitede doğum tarihi hesapladım 4 haftalıksın diyo öteki site 5+3 ben kafayı yicem en son 13 martta adet oldum ben kaç haftalıgım ya bi el atıver canım :) ilk bebem bu arada

tatlım bu hesap işinden bende bişi anlamadım sat 17 mart için 4 haftalıksın diyo ama benim hesabıma göre 2,5 haftalığım nasıl hesaplıyorlar anlamıyorum gerçi dr. da 4 haftalık kadar dedi tuhaf hani...sanki sat de hamileymişiz gibi o günden başlıyo hamilelik hesaplamaya bebişlerimiz sağlıklı olsunda haftanın hesabımı olur

bir sitenin hesabına göre 22 Aralık doğum tarihi

Son düzenleme:

tabi canım orası öyle nur topu gibi doğuralım inşallahhhhh ben internetteki gebelik hesaplayıcıları kullandım:) o yüzden aklım karıstı

bende 3 ay önce kalp atışı durduğu için ilk bebeğimi aldırdım şimdi yine hamileyim ama bu defa dediğin gibi dr a sık gitmemeye çalışıcam mesela 5+5 bugün hala gitmedim bi önceki bebekte bu aşamaya kadar 5 kez gitmişimdir gerek yokken stres oluyo insana ilk bu hafta sonu gidicem 6+1 olucak inş gittiğimde keseyide kalp atışınıda görürüz diye düşünüyorum ama inş bi sorun çıkmaz ilk bebeğim olcak benim:) inşşşşAAALLLAAAHHH

sende benim yaşadığımın aynısını yaşamışsın canım.bende az önce ilk bebeğimin ultrason kağıtlarına baktım (saklıyorumda hala:))bu zamana kadar olan dönemde 3 kez muayene olmuşum.toplam 9 kez olmuşum.şimdi ilklerden tecrübe kazanmışız:) sende hamiş olmak için çok beklememişsin cnm ne güzel.ben bekleyebildiğim kadar bekliycem.inş sen gittiğinde görürsün bebişinin kalp atışlarını güzel haberlerle gelirsin.Allah hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin

canım yaaa beceremedim tabloyu,word de yaptım onu da eklemiyo

neden eklemiyo acaba:97: onu eklemiyosa sende arada biraz boşluk bırakarak yaz canım öylede olur.gerçi word de yapılan daha güzel olurdu ama olmuyosada yapıcak bişi yok şekerim boşver

canım rebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah....
canım haklısın bende anlamıyorum sanki son adette hemen hamile kaldık.... banada saçma geliyor ama öyle hesaplıyorlar işte

Sat 4 mart şuan 6+5 günlük hamileyim yaşım 30 ilk gebelik(5 ay önce bi düşük yaptım onu saymazsak)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…