deryam160510,yaş 25,1. gebelik,beklenen doğum tarihi 5 aralık,hafta sonu giremiyom ben:79::79::79:
yuppe yaş 22 5+3 hamişim 18 aralık gözüküyo doğumtarihi inş girebilmeye çalışcam hafta sonu mcx kızlar
kızlar sat,kaçıncı gebeliğiniz,yaşınızı yazın tablo yapıyom:79::79:
ya bişi sorcam ben şimdi başka bi sitede doğum tarihi hesapladım 4 haftalıksın diyo öteki site 5+3 ben kafayı yicem en son 13 martta adet oldum ben kaç haftalıgım ya bi el atıver canım :) ilk bebem bu arada
tatlım bu hesap işinden bende bişi anlamadım sat 17 mart için 4 haftalıksın diyo ama benim hesabıma göre 2,5 haftalığım nasıl hesaplıyorlar anlamıyorum gerçi dr. da 4 haftalık kadar dedi tuhaf hani...sanki sat de hamileymişiz gibi o günden başlıyo hamilelik hesaplamayabebişlerimiz sağlıklı olsunda haftanın hesabımı olur
kızlar sat,kaçıncı gebeliğiniz,yaşınızı yazın tablo yapıyom:79::79:
slm çiçeği burnunda anneler:=)bende geldim aranıza Allah nasip ederse bende aralık ayında bebeğimi kollarıma alıcam.benim bu 2. gebeliğim ilki 2 aylıkken kalp atışı durdu ve gebeliğim sonlandırıldı.inş yine aynı şeyi yaşamam.ben henüz doktora gitmedim gitmişken kalp atışınıda duymak istiyorum.elimden geldiği kadar sabredip beklemeyi düşünüyorum.ilkinde çok fazla muayene oldum bu bebeğimde sürekli gitmek istemiyorum.hepinizin bebeği hayırlı olsun inş sağlıklı bi hamilelik süreci geçiririz ve sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza:119::119::119:
bende 3 ay önce kalp atışı durduğu için ilk bebeğimi aldırdımşimdi yine hamileyim ama bu defa dediğin gibi dr a sık gitmemeye çalışıcam mesela 5+5 bugün hala gitmedim bi önceki bebekte bu aşamaya kadar 5 kez gitmişimdir gerek yokken stres oluyo insana ilk bu hafta sonu gidicem 6+1 olucak inş gittiğimde keseyide kalp atışınıda görürüz diye düşünüyorum ama inş bi sorun çıkmaz ilk bebeğim olcak benim:) inşşşşAAALLLAAAHHH
Deryacım benide eklermisin.yaş 24-sat 13 mart-beklenen doğum tarihi 18 aralık.yarışmacı arkidişllere başarılar
canım yaaa beceremedim tabloyu,word de yaptım onu da eklemiyo
canım rebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah....bende 3 ay önce kalp atışı durduğu için ilk bebeğimi aldırdımşimdi yine hamileyim ama bu defa dediğin gibi dr a sık gitmemeye çalışıcam mesela 5+5 bugün hala gitmedim bi önceki bebekte bu aşamaya kadar 5 kez gitmişimdir gerek yokken stres oluyo insana ilk bu hafta sonu gidicem 6+1 olucak inş gittiğimde keseyide kalp atışınıda görürüz diye düşünüyorum ama inş bi sorun çıkmaz ilk bebeğim olcak benim:) inşşşşAAALLLAAAHHH
tatlım bu hesap işinden bende bişi anlamadım sat 17 mart için 4 haftalıksın diyo ama benim hesabıma göre 2,5 haftalığım nasıl hesaplıyorlar anlamıyorum gerçi dr. da 4 haftalık kadar dedi tuhaf hani...sanki sat de hamileymişiz gibi o günden başlıyo hamilelik hesaplamayabebişlerimiz sağlıklı olsunda haftanın hesabımı olur
bir sitenin hesabına göre 22 Aralık doğum tarihi
Sat 4 mart şuan 6+5 günlük hamileyim yaşım 30 ilk gebelik(5 ay önce bi düşük yaptım onu saymazsak)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?