Aralıkta anne olacaklar aranıza bende geldim.

Ceviz, muz, süt çok faydalı birde taze sıkılmış portakal suyu.

arkadaşlar bilgisi olan yardım etsin nolur..5haftalık ahamileyim,cuma öğrenmiştim ve o gün keseyi gördük,bugün tekrar dr gittim bazı tesler için kese zar zor göründü dolayısıyla alttan ultrasonla baktı.kalp atımı tek tük dedi..küçük olmasına bağladı ama bnm içim rahat etmedi yaa...ne zaman duyuluyo kalp atışı?bnm durum anormal mi?

arkadaşım nerde görünmüş 5 haftalıkken kalp atımının duyulduğuu bu mümkün değil sen rahat ol 2 haftaya ancak duyarsınız kalp atşını....

arkadaşım nerde görünmüş 5 haftalıkken kalp atımının duyulduğuu bu mümkün değil sen rahat ol 2 haftaya ancak duyarsınız kalp atşını....

ya ben 7haftadan önce mümkün dğl diye biliydm ama bugn dr tek tük deyince çok korktum...onca tedaviden sonra kendiliğinden gelen mucizem bu benm..kaybetmek istemyrm yaa...

canım benide eklermisin 23 yaşıbndayım ilk bebek tahmini doğum 4 aralık

ya ben 7haftadan önce mümkün dğl diye biliydm ama bugn dr tek tük deyince çok korktum...onca tedaviden sonra kendiliğinden gelen mucizem bu benm..kaybetmek istemyrm yaa...

aynen öyle sen içini ferah tut emin ol hiçbirşey olmayacak korkma!!!!!istersen başka bir doktora git ama lütfen 7. Haftayı bekle oldumu???

aynen öyle sen içini ferah tut emin ol hiçbirşey olmayacak korkma!!!!!istersen başka bir doktora git ama lütfen 7. Haftayı bekle oldumu???

çok çok çok sağol...beklemek için elimden geleni yapıcam...önümüzdeki hafta cuma gibi giderim başka bir dr inşllh...

deryamm tablo harıka olmus bayıldım bende 26 yasında ılk gebelıgım sat25subat dogum 2aralık buarada ben hala kalp atısını duyamadık pzt yıne cagırdı dr kızlarr cok dua edın neolur

cnm benim ilk gebeliğimde 5 veya 6 haftalıkken alttan ultrasonla dinletmişti şu an 2. gebeliğim ve 8. haftanın başında karından dinledik normal bence senin telaşa kapılma

Benimde sat 3 Mart tahmini doğum tarihi 08 aralık yaş 29 ilk hamileliğim hala inanamıyorum :) sata göre 6+6 yım ama dr un dediğine göre 5 haftalık falan.zaten keseyide pazartesi görebildik kalp atışı için bekliyoruz heyecanla

Remainder sat 8 mart beklenen doğrum tarihi 13 aralık 6+1 haftalıgız.2.bebişim olucak 28 yaşındayım :)

Merhaba canım bende geldim benide eklermisin tatlım. Mavisis --- 3-mart--- yaş-30-

kafana takılan bişey yoksa gitme bence canım sitrese girme aynen dediğin gibi alttan bakalım falan derler

Selamlar sevgiler verimli güzel bayanlar Ya diyeceğim o ki usg resimlerimizi albüme koyalım ordan bebişlere bakalım ben koydum sizde koyun olurmu ????

cnm benim ilk gebeliğimde 5 veya 6 haftalıkken alttan ultrasonla dinletmişti şu an 2. gebeliğim ve 8. haftanın başında karından dinledik normal bence senin telaşa kapılma

saol canım...inşllh yolundadır herşey..içimi rahatlattınız...Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşllh

slm kızlar bende yenı ögrendım hamılelıgımı 2. bebegım olacak allah nasıp ederse 25 yasındayım.sat24 mart muhtemel dogum 30 aralık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…