inşallahh canımm bi duysam içim rahatlayacak o zaman sevineceğim hamileliğime şimdi farkında bile değilimyok canım ben 6+4 de gitmiştim dinletmemişti doktor ama 7. haftanın bitiminde duydukseninkininde duyulmaması normal yani inş duyarsın gittiğinde
aralıktada doğum yapanlar olarak aynı listeyi görürüz inşallah sağlıkla
aralıktada doğum yapanlar olarak aynı listeyi görürüz inşallah sağlıkla
sence ben ne zaman gideyim canım,tam 8 haftalıkken mi,yoksa 9 a yakın mı,ikiz olabilr mi acaba diyom,ama şöyle bişey var bi kere para veriyon,10 gün içinde kontrole gittiğinde para vermiyon,ben en iyisi 8. haftada,pazt. günü gideyim di mi
inşallahh canımm bi duysam içim rahatlayacak o zaman sevineceğim hamileliğime şimdi farkında bile değilim
YAY 23 Kasım - 21 Aralık
Yay bebeği çok rahattır ve kendi bildiğini okur. Erken yürür. Keşfetmeyi çok sevdiğinden sürekli hareket halindedir. Bağımsız ve özgür ruhludur. Ona rahat rahat dolaşabileceği alanlar yaratmalısınız. Sınırlandırılmış alanlar bu bebek için felaket sayılır. Halka açık alanlarda bir gözünüz onun üstünde olmalıdır çünkü her an bir yerlere keşfe çıkıp kayıplara karışabilir. Yeni bir arkadaş olsun ya da yeni bir oyuncak, yay bebeği keşfetmeyi çok sever.
Ayrıca, arkadaş edinmeyi iyi bilir. Pek çok arkadaşı vardır ve olacaktır. İster evde olsun ister dışarıdaki dünyada, yay bebeği bir grubun parçası olmaya bayılır. Aslında onun görmek istediği bu dünyadır ve bu yüzden daha fazlasını görmek için keşfe çıkmakta tereddüt etmez. Tren, uçak ya da gemi faketmez, bu bebekler diğer bebeklere oranla yolculuk yapmaya daha yatkındır.
kızlarr benım de sat 13 mart tahmını doğum 17 aralıkmış
sadece 1 kere gıttım doktora daha çok küçük görünmüyor dedi aslında gitmek istiyorum ama yine görünmezse ben kuruntu yapmaya başlarım biliyorum ondan beklemeye çalışıyorum
kac haftalık oldugunu sattan ıtıbaren mı hesaplıyorsunuz yanı 5+3 falan yazmışsınız yaa ben sattan ıtıbaren 5 hafta 3 gün mü demek oluyo o
benım ılk bebişim de ondan cahilim biraz
kız benimde 13 mart son reglim :) aynen 5 hafta 3 gün oluyo benimde ilk bebişim bende senin gibi sonradan çözüom işi bende bekliyorum bakalım bekliozda bi dürtmeye bakar vallla şu an bile takılmasın aklıma giderim doktora..ultrason zararlı mı kkızlar zararlı diyolar doğrumu
kızlarr benım de sat 13 mart tahmını doğum 17 aralıkmış
sadece 1 kere gıttım doktora daha çok küçük görünmüyor dedi aslında gitmek istiyorum ama yine görünmezse ben kuruntu yapmaya başlarım biliyorum ondan beklemeye çalışıyorum
kac haftalık oldugunu sattan ıtıbaren mı hesaplıyorsunuz yanı 5+3 falan yazmışsınız yaa ben sattan ıtıbaren 5 hafta 3 gün mü demek oluyo o
benım ılk bebişim de ondan cahilim biraz
hesapladım canım ilk mesajda sallamıştım 5+3 dıye hakkaten 5+3 müşcanım google yaz,bebeğim kaç haftalık diye,orda hesaplayıcı var,kaç günlüksün,bebiş ne zaman doğacak hepsi yazıyo
hesapladım canım ilk mesajda sallamıştım 5+3 dıye hakkaten 5+3 müş
bebiş bu kadar küçükken ikiz mi tek mi belli olur mu acaba?
kalp atısını duymam için de erken herhalde daaha
Hamilelerimizin adı sat yaş kaçıncı bdt
Deryam16051028 şubat 25 :79: 1. 5 Aralık
Yasemin_ilker4 mart 26:79: 1. 9 aralık
seldayavuzgüray10 mart 31:79: 1. 15 aralık
tansell26 şubat 3 aralık
KotuKediSero17 aralık
yuppe1. 15 aralık
Tulay Uzun11mart 28:79: 1. 16aralık
çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?