Aralıkta anne olacaklar aranıza bende geldim.

yok canım ben 6+4 de gitmiştim dinletmemişti doktor ama 7. haftanın bitiminde duyduk seninkininde duyulmaması normal yani inş duyarsın gittiğinde
inşallahh canımm bi duysam içim rahatlayacak o zaman sevineceğim hamileliğime şimdi farkında bile değilim

sen bilirsin cnm ama çok acele etme çünkü bazen bebeğin kalp atımı geç duyulabiliyor ama olabilir 8. haftanda gidebilirsin :80:

kızlarr benım de sat 13 mart tahmını doğum 17 aralıkmış
sadece 1 kere gıttım doktora daha çok küçük görünmüyor dedi aslında gitmek istiyorum ama yine görünmezse ben kuruntu yapmaya başlarım biliyorum ondan beklemeye çalışıyorum
kac haftalık oldugunu sattan ıtıbaren mı hesaplıyorsunuz yanı 5+3 falan yazmışsınız yaa ben sattan ıtıbaren 5 hafta 3 gün mü demek oluyo o
benım ılk bebişim de ondan cahilim biraz

YAY 23 Kasım - 21 Aralık

Yay bebeği çok rahattır ve kendi bildiğini okur. Erken yürür. Keşfetmeyi çok sevdiğinden sürekli hareket halindedir. Bağımsız ve özgür ruhludur. Ona rahat rahat dolaşabileceği alanlar yaratmalısınız. Sınırlandırılmış alanlar bu bebek için felaket sayılır. Halka açık alanlarda bir gözünüz onun üstünde olmalıdır çünkü her an bir yerlere keşfe çıkıp kayıplara karışabilir. Yeni bir arkadaş olsun ya da yeni bir oyuncak, yay bebeği keşfetmeyi çok sever.
Ayrıca, arkadaş edinmeyi iyi bilir. Pek çok arkadaşı vardır ve olacaktır. İster evde olsun ister dışarıdaki dünyada, yay bebeği bir grubun parçası olmaya bayılır. Aslında onun görmek istediği bu dünyadır ve bu yüzden daha fazlasını görmek için keşfe çıkmakta tereddüt etmez. Tren, uçak ya da gemi faketmez, bu bebekler diğer bebeklere oranla yolculuk yapmaya daha yatkındır.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

Oğlak bebeğinin doğduğu günden itibaren bir planı vardır ve ona sadık kalır. Diğer bebeklere göre daha ciddi, disiplinli, metodlu ve düzenlidir. Çok dikkatli ve kararlıdır. Maceracı bir ruha sahip olmayan oğlak bebeği, neredeyse tek düze görünür. Her şey üzerinde fazla zaman harcar. Yavaş öğrenir ama bunun sebebi her şeyi iyi öğrenmek istemesidir. Ona sorumluluk vermekten kaçınmayın çünkü önemli hissettirilmekten hoşlanır. Büyüdükçe her şeyi daha iyi anlamaya başlar. Ödül sisteminin yararlarını sever. İyi niyet ödüllendirilir! Bu bebek bu inançla mutlu yaşar. Öğrenmeye gelindiğinde, oğlak bebeği acele ettirilmemeli, kendi keşfetme yolunu bulması beklenmelidir. İlk dersleri organizasyonel olmalıdır çünkü bu bebeğin kafası bu şekilde çalışır: mesela bir oyun grubu organize edilmesi gibi.

çoğumuzun bebişi yay olcak inş.bıcır bıcır

kız benimde 13 mart son reglim :) aynen 5 hafta 3 gün oluyo benimde ilk bebişim bende senin gibi sonradan çözüom işi bende bekliyorum bakalım bekliozda bi dürtmeye bakar vallla şu an bile takılmasın aklıma giderim doktora..ultrason zararlı mı kkızlar zararlı diyolar doğrumu

Hamilelerimizin adı sat yaş kaçıncı bdt
Deryam160510 28 şubat:79: 25 1. 5 Aralık
Yasemin_ilker 4 mart:79: 26 1. 9 aralık
seldayavuzgüray 10 mart:79: 31 1. 15 aralık
tansell 26 şubat:79: 3 aralık
KotuKediSero 12 mart:79: 27 17 aralık
yuppe 1. 15 aralık
Tulay Uzun 11mart:79: 28 1. 16aralık
kardelen99 8 mart :7921: 1. 13 aralık
blue14mart:79: 34 20 aralık
desire2025mart:79: 2528 aralık
secil_dnz25 şubat:79:2 aralık

Hamilelerimizin adı sat yaş kaçıncı bdt
Deryam160510 28 şubat:79: 25 1. 5 Aralık
Yasemin_ilker 4 mart:79: 26 1. 9 aralık
seldayavuzgüray 10 mart:79: 31 1. 15 aralık
tansell 26 şubat:79: 3 aralık
KotuKediSero 12 mart:79: 27 17 aralık
yuppe 1. 15 aralık
Tulay Uzun 11mart:79: 28 1. 16aralık
kardelen99 8 mart :7921: 1. 13 aralık
blue14mart:79: 34 20 aralık
desire2025mart:79: 2528 aralık
secil_dnz25 şubat:79:2 aralık
arwen 13 mart:79: 18 aralık

kesinlikle değil onu söyleyenlerde pc den daha fazla zarar görüyorlar

canım google yaz,bebeğim kaç haftalık diye,orda hesaplayıcı var,kaç günlüksün,bebiş ne zaman doğacak hepsi yazıyo

canım google yaz,bebeğim kaç haftalık diye,orda hesaplayıcı var,kaç günlüksün,bebiş ne zaman doğacak hepsi yazıyo
hesapladım canım ilk mesajda sallamıştım 5+3 dıye hakkaten 5+3 müş
bebiş bu kadar küçükken ikiz mi tek mi belli olur mu acaba?
kalp atısını duymam için de erken herhalde daaha

hesapladım canım ilk mesajda sallamıştım 5+3 dıye hakkaten 5+3 müş
bebiş bu kadar küçükken ikiz mi tek mi belli olur mu acaba?
kalp atısını duymam için de erken herhalde daaha

canım çift yumurtaysa belli olur,ama biri eridi benim,onun için sen 7. haftana girdiğinde git bence,hem keseyi görürsün,hem kalp atışını duyarsın,tek yumurta ikiziyse kalp atışını duymayabilirsin,8. haftada duyarsın o zaman

çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık

BEN bol su içmeye çalışıyorum bi de bebekten önce başladığım folik asite devam ediyorum meyve yemeğe gayret ediyorum balığa başlıcam:) henüz başlıyamadım bu kadar başka şunu yiyin ii olur diyen varmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…