saol canım...inşllh yolundadır herşey..içimi rahatlattınız...Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşllh
Selamlar sevgiler verimli güzel bayanlarYa diyeceğim o ki usg resimlerimizi albüme koyalım ordan bebişlere bakalım ben koydum sizde koyun olurmu ????
bu arada benimde sat25 şubat beklenen doğum 2 aralıkyaş 26 ve 2. gebeliğim aynıyız cnm duyarsın inş gittiğinde telaşlanma:80:
Selam kızlar bende allah nasip ederse aralık annesi olacam bugün tam 5 haftalık olduk henüz dr. gitmedim, Herkese sağlıklı hayırlı hamilelikler dilerim.
ins canım ins yas sat herseyımız aynı sadece sen 1 0 öndesin benim ilk senin iki masallah ikinciyide ins saglıkla kucagına alırsın
5 hafta 6 gunluk hamıleyım bugun dr ye gıtcem cok heycanlıyım ya
slm kızlar bende yenı ögrendım hamılelıgımı 2. bebegım olacak allah nasıp ederse 25 yasındayım.sat24 mart muhtemel dogum 30 aralık
Hamilelerimizin adı sat yaş kaçıncı bdt
Deryam16051028 şubat 25 :79: 1. 5 Aralık
Yasemin_ilker4 mart 26:79: 1. 9 aralık
seldayavuzgüray10 mart 31:79: 1. 15 aralık
tansell26 şubat 3 aralık
KotuKediSero17 aralık
yuppe1. 15 aralık
Tulay Uzun11mart 28:79: 1. 16aralık
Deryam160510 nasılsın? inş bebişini sağlıklı sıhhatli alırsın canım kucağına.sen online sın sana da danışayım 4. 5 haftanda ne gibi değişiklerin vardı biraz bahseder misin?
tansiyonum düşük,başım dönüyodu,kaşıntılı bi akıntım vardı,hala var,iştahım çok açıktı,yiyebileceğim herşeyi o dönemde yedim,şimdi fazla istemiyo canım ama yine çabucak acıkıyom,göğüslerim şiş ve ağrılıydı,halen de şişiyo,80 geniş bile geliyoken,şimdi 85 bile dar geliyo,şaştım kaldım,nasıl bu kadar büyüdü diye,ama çok ta hoşuma gitti,evlendiğimde 75 ti
sabah sabah iyi bi güldüm canım ya sağol...biraz umutsuz ve korkağı oynuyorumda şu sıralar.ondan sordum.test yapmaya korkuyorumda.bilmiyorum ne haldeyim ne yapıcam yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?