Aralıkta anne olacaklar aranıza bende geldim.

tatlım haklısın paranoyak olmamak lazım ama ben günde abartısız 100 defa ceple görüşüyorum sabitlede en az 60 tel görüşmesi yapıyorum... benim işim telefonla sekreterim çünkü

günaydın anneler.sizlere bişey sorcam.benim geç döllenme olmuş.doktor kontrolüm yarın.yarın son adet tarihine göre 5+5 günlük oluyorum.sizce keseyi ne zaman görürüm.daha önce adetim geciktiğinde muayenede kese çıkıyodu.bu arada bu 4.bebeğim olucak.birini ölü doğurdum.şimdi 2 çocuğum var.kısmetse 3.olsun istiyoruz.

tatlım haklısın paranoyak olmamak lazım ama ben günde abartısız 100 defa ceple görüşüyorum sabitlede en az 60 tel görüşmesi yapıyorum... benim işim telefonla sekreterim çünkü

anlıyorum seni canım ama bilgisayar basında yada radyasyona maruz kalan o kadar cok calısan anne var ki ben senin için rahatlasın diye öyle dedim geçen ne düsündüm biliyomusun ya kafamızın üstünde olsaydı yada kalçamızda gögsümüzde biz onu en kolay kollayalım die Allah göbişi laik görmüş keşke cok temiz yerlerde yasasaydık senin içinde zor Allah kolaylık versinn ...kaktüs falan al radyasyonu alıyo diyolar ya benim pc nin yanında minik kaktüsüm duruyo riski azaltalım biraz bari

canım hayırlı ugurlu olsun Anneler diye seslendin ya nasıl hoşuma gitti anlatamam ne bilim kimisi 5 haftalıkken gözüküyo kimisi gözükmüyo diyo demekki oda kişiden kişiye degişiyo
bende 5+2 oldum beklicem 1 hafta falan daha aslında sabret mayısta falan git daha garanti olur diyolar ama bakalım duruma göre dayanabilirsem

hepimize saglıklı bebişler versin Allah

Son düzenleme:
kızlar istanbulda yaşayanlar hangi hastaneye ve hangi dr gidiyorsunuz...

slm çiçeği burnunda anneler:=)bende geldim aranıza Allah nasip ederse bende aralık ayında bebeğimi kollarıma alıcam.benim bu 2. gebeliğim ilki 2 aylıkken kalp atışı durdu ve gebeliğim sonlandırıldı.inş yine aynı şeyi yaşamam.ben henüz doktora gitmedim gitmişken kalp atışınıda duymak istiyorum.elimden geldiği kadar sabredip beklemeyi düşünüyorum.ilkinde çok fazla muayene oldum bu bebeğimde sürekli gitmek istemiyorum.hepinizin bebeği hayırlı olsun inş sağlıklı bi hamilelik süreci geçiririz ve sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza:119::119::119:

inşallah inşallah gönlünce olur rabbim hayırlısı ile hepimizin kucağımıza almamızı nasib etsin inşallahh...

keseyi artık görürsünüz ama kalp atışını 7inin bitimine doğru ancak duyarsınız...

merhaba canım, ne tuhaf sanki beni anlatıyor gibisin....2009 temmuzunda 8 haftalıkkn bebeim karnımda öldü küretaj oldum , 2010 temmuzda yine 8.haftasına girmişken boş gebelik olduğu anlaşılınca 2.küretajımı daha oldum şimdi ben 6 haftalık hamileyim wc korkuları bendede var ama sanırım bu korkuyu yenmeye başladım artık çünkü hep akıntı geliyor !!!! ve bulantılar başladı neyesemde bastırsam diye düşünüyorum ama nafile fayda etmiyor rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasib etsin inşallh...bu arada lekelenmeyi çok dert etme olabiliyormuş bu .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…