günaydın kızlarr ya cep telefonu çok zararlı özellikle bu bilgisayarlar tv lar beyaz eşyalar oo sayarsak 9ay geçmez fazla srtess bebege zarar..
en iyisi hamileligi takıntı haline getirmeden kendimizi abartıya kaçmadan korumak yoksa kafayı yeriz taka taka Allaha emanet bebişlerimiz onu rahme gönderen mevla saglıklı cıkmalarını nasip etsin İnşallahh
tatlım haklısın paranoyak olmamak lazım ama ben günde abartısız 100 defa ceple görüşüyorum sabitlede en az 60 tel görüşmesi yapıyorum... benim işim telefonla sekreterim çünkü
günaydın anneler.sizlere bişey sorcam.benim geç döllenme olmuş.doktor kontrolüm yarın.yarın son adet tarihine göre 5+5 günlük oluyorum.sizce keseyi ne zaman görürüm.daha önce adetim geciktiğinde muayenede kese çıkıyodu.bu arada bu 4.bebeğim olucak.birini ölü doğurdum.şimdi 2 çocuğum var.kısmetse 3.olsun istiyoruz.
hepimize saglıklı bebişler versin Allah
selda naberrr sendemi burdasın:)))
evett canım allah kısmet ederse inşallahhh....eeeee bende aralık annesi olacağım orada olurum çoğunlukla ama burada bebeğimi daha rahat takip ederim hepimiz rabbim nasip ederse aynı zamanlarda anne olucaz inşallah
sizlerin kaçıncı bebkleri olucak kızlar.ilk mi yoksa evdekine kardeşmi geliyor.
benim ilk hemde iki yıl uğraştıktan sonra oldu rabbimin mucizesi işte
tedaviylemi hamiş oldun.doğal yolla kendiliğindenmi canım:94:
doğal yoldan oldu tedaviyi bırakalı 5 ay olmuştu tüp bebeğe başlayacaktık senin ikinci sanırım
inşallah canım.benimde ağzımda demir tadı var sanki ilaçlardan sanırım bu sabah midem bulandı ilk defa canım bişey yemek istemiyo perşembe günü kalp atışını dinlemek için gidicez çok heycanlıyım inşallah bi sorun çıkmaz
günaydın anneler.sizlere bişey sorcam.benim geç döllenme olmuş.doktor kontrolüm yarın.yarın son adet tarihine göre 5+5 günlük oluyorum.sizce keseyi ne zaman görürüm.daha önce adetim geciktiğinde muayenede kese çıkıyodu.bu arada bu 4.bebeğim olucak.birini ölü doğurdum.şimdi 2 çocuğum var.kısmetse 3.olsun istiyoruz.
Selam bende aralık annesi olucam Allah nasip ederse.8 mart son adet tarihim 13 aralıkta beklenen doğum tarihi.şuan 5+6 günlüğüz.Geçen p.tesi keseyi gördük,15 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi doktor.Haftaya salı kalpatışınıda duyarım inşallah.
Rabbim kimsenin kalbine korku salmasın bu düşük korkusu çok berbat bişey,1 sene önce düşüğüm olmuştu ondan beridir olmuyodu bebeğim.Bu ay hayırlı haberi aldık çok şükür ama şimdide düşer mi korkusu var her wc ye gittiğimde leke gelecek kanama olacak die korku yaşıorum.
Şu 1 haftadır ciddi belim ağrıyo,ara arada sol kasığımda batma var,bunun dışında bulantı fln yok,geçen biyerde okudum 6.haftada bulantılar başladıysa düşük riskiniz azalıyor diyor.Bende bulantı yok onu bile kafama takıyorum.
Şu riskli dönem geçerse bi ohh diyicem Allahın izniylee.Rabbim hepimize özürsüz kusursuz sağlıklı evlatlar nasip etsin.İsteyipte olmayanıda en hayırlı vakitte sevindirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?