6 haftalık + 6 günlük demek yarın 7 haftalık olucaz yani
ben ilk 2 nisanda gittim bekledim 15 gün öle gidiyim dedim sık gitmemek için ama bu hafta yine gitcem kalp atışını duyarız dedi sorun değil gideris biziyi olsunlarda :)))
kızlar geldim sonunda selam herkese... sonucumu aldım nisan 15 te değer 465.89 du bugün 7282 olmuş doktor 10 gün sonra tekrar gel dedi ben saglıklı bi gebelik oldugunu söyleyebilirmiyiz dedim oda takip etmeden bişey diyemem dedi biz 7.haftada keseyi görüp kalp atısını bile duyuyoruz dedi sskya gittim üzülsemmi sevinsemmi bilemedim
keseyi görmediniz mi ki
gördük 9mm miş küçük dedi...
Arkadşlar merhaba, hepinizin melekleri hayırlı upurlu olur sağlıkla dünyaya gelirler inş....
Deryacım yyazını okudum ilgimi çeken birşey oldu, seni üzmekte sitemiyorum ama ikiz bekliyodun şimdi sanki tek bekliyosun gibi geldi bana?
:96:merhaba
bende aralık annesi olucam kısmetse sat 22 mart dün ultrasona girdim doktor 3 haftalık gibi dedi. İkinci kez anne olacağım. Bir oğlum var 7 yaşında..
Allah' ım hepimize kucaklarımıza almayıda nasip etsin inş.
:96:
benim de sat 22 mart. ben de yarın gideceğim doktora.başka bişey demedi mi doktor?
canım ben biraz mecburiyetten gittim üşütmüşüm ateşim çıktı ilaç yazdırmak için gitmiştim ultrasona aldı. Bu değerde üstten görünmez ama bir deneyelim dedi. Daha çok yeni haftaya yine gel dedi ama bi kaç hafta gitmem sanırım. Bu arada sen kan tahlili yaptırdın mı kaç çıktı ??
canım çok sevindim. darısı duyamayanların başına insallah. eminim çok güzel bir duygudur.:)
ben ilk öğrendiğimde betahcgye baktırmıştım. 10 gün önceydi. o zaman 4+0'dı. 178 çıkmıştı. tekrar yaptırmadım çünkü bana 15 gün sonra gel dedi ama ben dayanamadım 5 gün önceden gitmiş olacağım. insallah hrseyin hayırlısı olur.
kızlaar merhaba , ben de aranıza katıldım. şu anda 5+3 üm dün 11 mm kese göründü, 2 hafta sonra tekrar gidicem doktora :)) benim de doğum 13 aralık gözüküyor.
kızlar sat,kaçıncı gebeliğiniz,yaşınızı yazın tablo yapıyom:79::79:
Selam arkadaşlar, bugün doktora ikinci kontrolümüze gittik. Bugün itibari ile 7. haftalığım. Kalp atışlarını bugün ilk kez duyduk, çok heyecanlandım size anlatamam.. 7 mm boyunda ve henüz ağırlığı 1gramın altında. Folikasit'e devam ediyorum, bel veya kasık ağrım yok ama 6. haftadan itibaren bulantılarım başladı, 2 veya 3 kez sabahları kusmak zorunda kaldım, kokulara dayanamıyorum, çok fazla yiyemiyorum çünkü çıkarıyorum ama her sabah iki adet ceviz, iki bardak süt ve haftada iki kez ıspanak, balık ve semizotu yiyiyorum. Hergün 45 dakika yürüyüş yapıyorum. Fazlasıyla halsizim ve uyuyorum. Beni sadece bulantılarım çok kötü yapıyor inşallah bunlarda geçecek
İşten ayrıldım ve evde mümkün olduğunca dinlenmeye çalışıyorum.
Selam arkadaşlar, bugün doktora ikinci kontrolümüze gittik. Bugün itibari ile 7. haftalığım. Kalp atışlarını bugün ilk kez duyduk, çok heyecanlandım size anlatamam.. 7 mm boyunda ve henüz ağırlığı 1gramın altında. Folikasit'e devam ediyorum, bel veya kasık ağrım yok ama 6. haftadan itibaren bulantılarım başladı, 2 veya 3 kez sabahları kusmak zorunda kaldım, kokulara dayanamıyorum, çok fazla yiyemiyorum çünkü çıkarıyorum ama her sabah iki adet ceviz, iki bardak süt ve haftada iki kez ıspanak, balık ve semizotu yiyiyorum. Hergün 45 dakika yürüyüş yapıyorum. Fazlasıyla halsizim ve uyuyorum. Beni sadece bulantılarım çok kötü yapıyor inşallah bunlarda geçecek
İşten ayrıldım ve evde mümkün olduğunca dinlenmeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?