Aralıkta anne olacaklar aranıza bende geldim.

slm kızlar zaten kadınlar kulubunde takılıyordum ama aralık annelerını okuyunca bı slm vereyım dedım bende kısmetse aralık annesı olucam suanda 7artı 4dum ılk gebelıgım cok ıstemıstım 26 yasındayım bıde bursadayım cok guzel duygu bu duygu

selam kızlar bende aralık annesiyim galiba :)
az önce test yaptım çift çizgiyi gördüm,çok heyecanlandım,yarın kan testi yaptırmaya gidicez bide kadın doğumcuya gözükücem ...bi kaç saattir öyle garibimki anlatamammm

Son düzenleme:

bebeğin hayırlı olsun cnm.bebeğin kesesi 1500 lü değerlerde gözükmeye başlıyo.2 hafta sonra büyük ihtimalle görürsün yani bebişinin kesesini..bende avrupa yakasındayım gönlüme göre bi hastane ve dr bulamadım.evime yakın olsun istiyorum,doktoru iyi istiyorum,hastanede içine girdiğim anda içim açılsın istiyorum.ben galiba çok şey istiyoruminş gönlümüze göre bi yer buluruz

tebrik ederim cnm.hayırlı olsun bebeğin..çok güzel duygular bunlar Allah isteyen herkese yaşatsın inş

sağol canım senin bebeğinde hayırlı olsun.bi an önce sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görsek..ama daha yolun başındayız:97:

TEŞEKKÜR EDERİM...yA ÇOK UZUN BİR SÜRE HİÇ BİTMEYECEK Mİş GİBİ GELİYOR... kaç haftalıktı canm senin... nasıl hissediyorsun kendini..

O çift çizgiyi görmek eminim mükemmel bir duygudur, nerdeyse 4 kez yaptım, bebişim kendini göstermedi bana. Kan testimde çıktı ortaya:)

6 haftalıkken gümbür gümbür duyuyorsun... o anın tarifi yok...

evt canım aynen yüzüstü demek

6 haftalıkken gümbür gümbür duyuyorsun... o anın tarifi yok...
canımm ben 6+1 ve 6+3 te gittim hala duyamadımm inş bi sorun yoktur.. 7 haftalık olduğunda tekrar gidecem..
hayırlısı olsun canım tebrik ederim...

tebrik ederim canım.. dr gittinmi kalp atışın duyulmaya başlamıştır sanırım..
tebrik ederim canım.gözün aydın şu kese görünse kalp atışı duyulsada sonra rahat rahat ohh be hamileyim diyebilsek...
benim 33 yaş. keşke benimde ilaçla dşürülseydi küretaj olmasaydım çok acısını çektim bu küretajın....

ben kürtaj olmaya korktum dr seçenek verdi ilaçla dedim olsun ama çok sancı çektim günlerce... bende keşke kürtaj olsaymışım diye düşünmüştüm..

günaydın kızlar bişey sorucam bthc değerinin 3 günde 5 katına çıkması normalmi yani 2 günde benimki 3 kat artıyor

Merhaba kızlar ben de Allah nasip ederse Aralık annesi olucam, doğum 17 Aralık olarak görünüyo bugün itibariyle 5+4 olduk biz de 5+2 de kesemizi gördük çok şükür, 10 gün sonrasına da kalp atışlarını duymak için çağırdı doktorumuz, o gün de 6+4 olucaz inşallah duyarız pıt pıtlarını :18:
Nasıl heyecanlanıyorum bilseniz, geceleri uyku uyuyamıyorum, bıraksanız bütün gün uyurum ama arada bir kasıklarıma adet sancısına benzer sancılar giriyo bazen de belime :26:, bir de gögüslerim acayip dolgunlaştı ve dokunamıyorum çok acıyolar :26: ama onun dışında hiçbir belirtim yok henüz :26: bulantılarım falan başlamadı yani
Allahım hepimize meleklerimizi sağ sağlim kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah

Son düzenleme:

canım bulantı herkeste olcak diye bişey yok,ben 7+2 yim sadece akşamları ağır yağlı yemek yiyemiyom,biraz miğdem kalkıyo,ama çok şükür çıkarmadım hiç,hergün yumurta yiyom,hiç te tiksinmiyom,ben de ilk öğrendiğim günler uyuyamıyodum,ama şimdi akşam 8 buçuk gibi yatıp,sabah 8 e doğru kalkıp işe geldim,hafta sonu 11 e kadar yatıyom ama uykuya doyamıyom,bıraksalar hep uyurum:79::79:

5 + 2 yim canım sadece yemek yemek istiyorum belim agrıyodu düne kadar bugun maşallah belim hiç agrımadı midem hiç bulanmıyo ciciklerim sızlıyo ve büyüdü o kadar

ohhhh çok güzel ağrılar hemen hemen hepimizde var sorun etme yerleşip kendine yer açıyor bebeklerimiz

sevgili hamişler kaç kişi olduk baya kalabalığız cumartesi bir liste hazırlayalım kaç kişiyiz hafta içi biraz yoğun oluyor işler haftası-onu rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…