hayorlı olsun bebişin inşallah sağlıkla alırsın kucağına:)
selam kızlarrrrr allah nasip ederse bende aralık annesiyim... istanbulda oturuyorum izmire annemin yanına tatile gittigimde sürpriz yaptı miniğimsat 10 mart 15 nisanda doktora gittim değer 465,89 göbekten ultrasonda bakıldıgında doktor kese göremedi küçük dedi kaç haftaya tekabul ediyor diye sordugumda 3 yada 4 haftalıktır dedi ve 2 hafta sonra görebilirsin dedi hesaplarıma göre 5 haftalk falan olması lazım sanırım geç döllenme olmus inş bir sorun cıkmaz şimdi evime geldim bugün harıl harıl doktor arıyorum avrupa yakasında oturan arkadaslar warsa sizler hangi doktora gidiyorsunuz ??? içim içimi yiyiyor şimdi ya göremezsem diye... :26: :26: :26: :26:
selam kızlar bende aralık annesiyim galiba :)
az önce test yaptım çift çizgiyi gördüm,çok heyecanlandım,yarın kan testi yaptırmaya gidicez bide kadın doğumcuya gözükücem ...bi kaç saattir öyle garibimki anlatamammm
tebrik ederim cnm.hayırlı olsun bebeğin..çok güzel duygular bunlar Allah isteyen herkese yaşatsın inş
sağol canım senin bebeğinde hayırlı olsun.bi an önce sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görsek..ama daha yolun başındayız:97:
az önce test yaptım çift çizgiyi gördüm,çok heyecanlandım,yarın kan testi yaptırmaya gidicez bide kadın doğumcuya gözükücem ...bi kaç saattir öyle garibimki anlatamammm
Merhaba bende hamileyim 5 hafta 4 günlük ama kadın doğuma haftaya gidicem çünkü kalp atışlarınıda duy gitmişken dediler ondan sabırla bekliyorum.İçinizde bebeğinin kalp atışlarını duyan var mı?
:)) canımm agızüstü şu bizim yüzükoyun mukusura bakma kız agızüstü ilk senden duyuyom
ayıptır sölemesi bende bi gaz var :26: 6 aylık gibiyim..minik mercimek hiç tok durmak istemiyor
( bahanem ) yani bende senin gibi karnımın üstüne şimdiden yatamıom canımm
canımm ben 6+1 ve 6+3 te gittim hala duyamadımm inş bi sorun yoktur.. 7 haftalık olduğunda tekrar gidecem..6 haftalıkken gümbür gümbür duyuyorsun... o anın tarifi yok...
hayırlısı olsun canım tebrik ederim...selam kızlar bende aralık annesiyim galiba :)
tebrik ederim canım.. dr gittinmi kalp atışın duyulmaya başlamıştır sanırım..slm kızlar zaten kadınlar kulubunde takılıyordum ama aralık annelerını okuyunca bı slm vereyım dedım bende kısmetse aralık annesı olucam suanda 7artı 4dum ılk gebelıgım cok ıstemıstım 26 yasındayım bıde bursadayım cok guzel duygu bu duygu
tebrik ederim canım.gözün aydın şu kese görünse kalp atışı duyulsada sonra rahat rahat ohh be hamileyim diyebilsek...selam bende ınsallah aralıkta anne olucam benımde kese gozukmedı 1 hafta kadar dun gozuktu çok sukur dıs gebelık dıye korktum fkat degıolmıs kucuk oldugu ıcın cıkmamıstıre degerım 2000 kusur ustundeydı o zaman cıktı
benim 33 yaş. keşke benimde ilaçla dşürülseydi küretaj olmasaydım çok acısını çektim bu küretajın....
günaydın kızlar bişey sorucam bthc değerinin 3 günde 5 katına çıkması normalmi yani 2 günde benimki 3 kat artıyor
günaydın kızlar bişey sorucam bthc değerinin 3 günde 5 katına çıkması normalmi yani 2 günde benimki 3 kat artıyor
Merhaba kızlar ben de Allah nasip ederse Aralık annesi olucam, doğum 17 Aralık olarak görünüyobugün itibariyle 5+4 olduk biz de 5+2 de kesemizi gördük çok şükür, 10 gün sonrasına da kalp atışlarını duymak için çağırdı doktorumuz, o gün de 6+4 olucaz inşallah duyarız pıt pıtlarını :18:
Nasıl heyecanlanıyorum bilseniz, geceleri uyku uyuyamıyorum, bıraksanız bütün gün uyurum amaarada bir kasıklarıma adet sancısına benzer sancılar giriyo bazen de belime :26:, bir de gögüslerim acayip dolgunlaştı ve dokunamıyorum çok acıyolar :26: ama onun dışında hiçbir belirtim yok henüz :26: bulantılarım falan başlamadı yani
Allahım hepimize meleklerimizi sağ sağlim kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah
5 + 2 yim canım sadece yemek yemek istiyorum belim agrıyodu düne kadar bugun maşallah belim hiç agrımadı midem hiç bulanmıyo ciciklerim sızlıyo ve büyüdü o kadar
slm kızlar zaten kadınlar kulubunde takılıyordum ama aralık annelerını okuyunca bı slm vereyım dedım bende kısmetse aralık annesı olucam suanda 7artı 4dum ılk gebelıgım cok ıstemıstım 26 yasındayım bıde bursadayım cok guzel duygu bu duygu
Merhaba kızlar ben de Allah nasip ederse Aralık annesi olucam, doğum 17 Aralık olarak görünüyobugün itibariyle 5+4 olduk biz de 5+2 de kesemizi gördük çok şükür, 10 gün sonrasına da kalp atışlarını duymak için çağırdı doktorumuz, o gün de 6+4 olucaz inşallah duyarız pıt pıtlarını :18:
Nasıl heyecanlanıyorum bilseniz, geceleri uyku uyuyamıyorum, bıraksanız bütün gün uyurum amaarada bir kasıklarıma adet sancısına benzer sancılar giriyo bazen de belime :26:, bir de gögüslerim acayip dolgunlaştı ve dokunamıyorum çok acıyolar :26: ama onun dışında hiçbir belirtim yok henüz :26: bulantılarım falan başlamadı yani
Allahım hepimize meleklerimizi sağ sağlim kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?