Aralıkta anne olacaklar aranıza bende geldim.

Demiştim.....

Şimdi kontrollerimide yaptırdım..Elhamdulillah ...bi problem yok..bebeğimin kalp atışları var ve herşey normalmiş...çok şükr....hepimiz Sağlıkla huzurla kucağımıza alırız inşaALLAH...Dualarım tüm isteyen ve bekleyenlerle...sizlerde durum nedir..?? gelişmelerle görüşmek üzere..

merhaba arkadaşım öncelikle hayırlı habrler alırsın inşallah fakat ben sana kendimden örnek vereceğim benim adetim 4-5 nisan diye bekliyordum ve 4 nisanda sabah bir kalktım kahverengi pembe birşey geliyor tamam dedim adet oluyorum, gebe değilim bu ayda dedim.ertesi gün doktora gittim akıntım o gün avuç içi kadar geldi be bitti bir daha gelmedi!!!doktor vainal usg ile baktı ve akıntı miktarımı sordu bende hiç dedim normal ddedi çünkü rahim duvarın kalın duruyor bir bozulma mevcut değil dedi bir test ver bakalım gebe olabilirsin dedi, ve testi verdikki 284.71 çıktı.ama lekelenme olduğu için korkutuk 1 gün ara verip tekrar gittim kan verdim bu seferde 609 çıktı.haftaya gel keseye bakalım dedi 1hafta sonra gittim kesemde göründü çok şükür 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi ama ben çok korkuyorum ya duyamazsak diye((( keseyi görmeye gittiğimzdede büyük korkum vardı ya dış gbelikse diye ((şükür onu atlattık şimdi kalp atışlarında sıra....rabbim herkese nasib etsin inşallah....

darısı başıma inşallah benide haftaya perşembeye çağırdı doktor ama ben korkuyorum gitmeye.....

darısı başıma inşallah benide haftaya perşembeye çağırdı doktor ama ben korkuyorum gitmeye.....

canım sanırım aynı zamanda hamileliğimizi öğrendik. benim sat 4 marttı.. şuan 6+4 günlük bu cuma günü gideceğim dr.tekrar c martesi gittiğimde keseyi gördük ama kalp atışı yoktu..

canım sanırım aynı zamanda hamileliğimizi öğrendik. benim sat 4 marttı.. şuan 6+4 günlük bu cuma günü gideceğim dr.tekrar c martesi gittiğimde keseyi gördük ama kalp atışı yoktu..

benim sat 8 mart:)) benim tam 6 haftalık şuanda aynı dönemiz ne güzellll....bizde keseyi gördük ama kalp atışşı için 28 nisanda çağırdı bense korkuyorum gitmeye ::((((
senin yaş kaççç???

benim sat 8 mart:)) benim tam 6 haftalık şuanda aynı dönemiz ne güzellll....bizde keseyi gördük ama kalp atışşı için 28 nisanda çağırdı bense korkuyorum gitmeye ::((((
senin yaş kaççç???
yaşim 30 canım 2.gebelik ilki 8 haftalıkken düştü gelişmediği için ilaçla düşürdük

bende 5.haftamı bitirdim midem kazınıyor gibi oldugunda hafif birşeyler atıştırıyorum bulantıyı bastırıyor halsizlik çok oluyor tuzu tüm yemeklerimden kaldırdım yogurt iyi geliyor bulantıya tavsiye ederim hayırlı doğumlar olsun

hayorlı olsun bebişin inşallah sağlıkla alırsın kucağına:)

Kızlar benim hiç bulantım kusmam halsizliğim, uyku halim aşermem hiç olmuyor, bugün izinliyim evdeyim,öğleye kadar temizlik yaptım gayet iyiyim... 7+1 im..

senin yaş kaççç???

ne kadar geç zamana çağırmışlar sizi benim 10 mart sat 5+1 günlükken keseyi gördük 22 nisanda kalp atışlarını dinlemek için çağırdı cumayı iple çekiyorum sağlıkla duyarız inşallah

selam kızlarrrrr allah nasip ederse bende aralık annesiyim... istanbulda oturuyorum izmire annemin yanına tatile gittigimde sürpriz yaptı miniğim sat 10 mart 15 nisanda doktora gittim değer 465,89 göbekten ultrasonda bakıldıgında doktor kese göremedi küçük dedi kaç haftaya tekabul ediyor diye sordugumda 3 yada 4 haftalıktır dedi ve 2 hafta sonra görebilirsin dedi hesaplarıma göre 5 haftalk falan olması lazım sanırım geç döllenme olmus inş bir sorun cıkmaz şimdi evime geldim bugün harıl harıl doktor arıyorum avrupa yakasında oturan arkadaslar warsa sizler hangi doktora gidiyorsunuz ??? içim içimi yiyiyor şimdi ya göremezsem diye... :26: :26: :26: :26:

selam bende ınsallah aralıkta anne olucam benımde kese gozukmedı 1 hafta kadar dun gozuktu çok sukur dıs gebelık dıye korktum fkat degıolmıs kucuk oldugu ıcın cıkmamıstıre degerım 2000 kusur ustundeydı o zaman cıktı

ay evet yaradan iyi düşünmüş en iyisi karında olması hayal ettimde şimdi ben ağzüstü uyumayı çok seviyorum bazen düşünütdüm hamile olsam nasıl uyuycam diye illa ağsüztü yatıcam yıksa uyuyamam ama daha şimdide sanki koruma altına aldım otomatikmen hiç ağzüstü yatmıyorum halbükü 4. aydan sonra karın çıkıyor

slm kızlar bende kısmetse yarın kontrole gidicem.inş.bende keseyi görürüm.benim kasıklarımda ağrılarım oluyo,yemek kokuları çok rahatsız ediyo.pişirdiklerimi yiyemiyorum.bütün gün meyveyle geziyorum.sizlerde başladımı bu tür şeyler.bu gün 5+4 gün oldu.

:)) canımm agızüstü şu bizim yüzükoyun mu kusura bakma kız agızüstü ilk senden duyuyom
ayıptır sölemesi bende bi gaz var :26: 6 aylık gibiyim..minik mercimek hiç tok durmak istemiyor
( bahanem ) yani bende senin gibi karnımın üstüne şimdiden yatamıom canımm

5 + 2 yim canım sadece yemek yemek istiyorum belim agrıyodu düne kadar bugun maşallah belim hiç agrımadı midem hiç bulanmıyo ciciklerim sızlıyo ve büyüdü o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…