Selam benim bebeğimde şuanda 6+6:) Rabbim nasip ederse 2-3 aralık görünüyor..kontrollerimize devam ediyoruz 18 nisanda inşaALLAH randevum var inşaALLAH hayırlı sonuuç alırız...dualarım sizlerle..dualarınıza talibim..
Rabbim tüm isteyen ve bekleyenlere nasip etsin...salih evlat eylesin..amin..
merhaba bende de 3 gundur bu korku devam edıyor gecen hafta başı kan testım 204 çıktı ertesi gun 294 4.gun 1000 çıktı fakat ultrason 294 ıken yapıldıgında kese gozukmedı bende ogun hafıf kahverengı leke oldu dr soyledım dıs gebelık olabılır dedı moralım sıfırlandı dunde esım bana hamıle pantolonu ve bluz almıs sevımlı bırsey ona dahada uzuldum pazartesı gunu ultrasona alacak bırde progestan kullanıyorum sızce gebelık yokmu dıs gebelıkmı yasıyorum bana akıl verınnnnnnnnnn cevremde herkes yaslı :)
Demiştim.....
Şimdi kontrollerimide yaptırdım..Elhamdulillah ...bi problem yok..bebeğimin kalp atışları varve herşey normalmiş...çok şükr....hepimiz Sağlıkla huzurla kucağımıza alırız inşaALLAH...Dualarım tüm isteyen ve bekleyenlerle...sizlerde durum nedir..?? gelişmelerle görüşmek üzere..
darısı başıma inşallah benide haftaya perşembeye çağırdı doktor ama ben korkuyorum gitmeye.....
canım sanırım aynı zamanda hamileliğimizi öğrendik. benim sat 4 marttı.. şuan 6+4 günlük bu cuma günü gideceğim dr.tekrar c martesi gittiğimde keseyi gördük ama kalp atışı yoktu..
yaşim 30 canım 2.gebelik ilki 8 haftalıkken düştü gelişmediği için ilaçla düşürdükbenim sat 8 mart:)) benim tam 6 haftalık şuanda aynı dönemiz ne güzellll....bizde keseyi gördük ama kalp atışşı için 28 nisanda çağırdı bense korkuyorum gitmeye ::((((
senin yaş kaççç???
yaşim 30 canım 2.gebelik ilki 8 haftalıkken düştü gelişmediği için ilaçla düşürdük
bende 5.haftamı bitirdim midem kazınıyor gibi oldugunda hafif birşeyler atıştırıyorum bulantıyı bastırıyor halsizlik çok oluyor tuzu tüm yemeklerimden kaldırdım yogurt iyi geliyor bulantıya tavsiye ederim hayırlı doğumlar olsunmerhaba canım, ne tuhaf sanki beni anlatıyor gibisin....2009 temmuzunda 8 haftalıkkn bebeim karnımda öldü küretaj oldum , 2010 temmuzda yine 8.haftasına girmişken boş gebelik olduğu anlaşılınca 2.küretajımı daha oldum şimdi ben 6 haftalık hamileyim wc korkuları bendede var ama sanırım bu korkuyu yenmeye başladım artık çünkü hep akıntı geliyor !!!! ve bulantılar başladı neyesemde bastırsam diye düşünüyorum ama nafile fayda etmiyor rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasib etsin inşallh...bu arada lekelenmeyi çok dert etme olabiliyormuş bu .....
slm çiçeği burnunda anneler:=)bende geldim aranıza Allah nasip ederse bende aralık ayında bebeğimi kollarıma alıcam.benim bu 2. gebeliğim ilki 2 aylıkken kalp atışı durdu ve gebeliğim sonlandırıldı.inş yine aynı şeyi yaşamam.ben henüz doktora gitmedim gitmişken kalp atışınıda duymak istiyorum.elimden geldiği kadar sabredip beklemeyi düşünüyorum.ilkinde çok fazla muayene oldum bu bebeğimde sürekli gitmek istemiyorum.hepinizin bebeği hayırlı olsun inş sağlıklı bi hamilelik süreci geçiririz ve sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza:119::119::119:
benim sat 8 mart:)) benim tam 6 haftalık şuanda aynı dönemiz ne güzellll....bizde keseyi gördük ama kalp atışşı için 28 nisanda çağırdı bense korkuyorum gitmeye ::((((
senin yaş kaççç???
anlıyorum seni canım ama bilgisayar basında yada radyasyona maruz kalan o kadar cok calısan anne var ki ben senin için rahatlasın diye öyle dedim geçen ne düsündüm biliyomusun ya kafamızın üstünde olsaydıyada kalçamızda gögsümüzde biz onu en kolay kollayalım die Allah göbişi laik görmüş keşke cok temiz yerlerde yasasaydık senin içinde zor Allah kolaylık versinn ...kaktüs falan al radyasyonu alıyo diyolar ya benim pc nin yanında minik kaktüsüm duruyo riski azaltalım biraz bari
ay evet yaradan iyi düşünmüş en iyisi karında olması hayal ettimde şimdi ben ağzüstü uyumayı çok seviyorum bazen düşünütdüm hamile olsam nasıl uyuycam diye illa ağsüztü yatıcam yıksa uyuyamam ama daha şimdide sanki koruma altına aldım otomatikmen hiç ağzüstü yatmıyorum halbükü 4. aydan sonra karın çıkıyor
slm kızlar bende kısmetse yarın kontrole gidicem.inş.bende keseyi görürüm.benim kasıklarımda ağrılarım oluyo,yemek kokuları çok rahatsız ediyo.pişirdiklerimi yiyemiyorum.bütün gün meyveyle geziyorum.sizlerde başladımı bu tür şeyler.bu gün 5+4 gün oldu.
5 + 2 yim canım sadece yemek yemek istiyorum belim agrıyodu düne kadar bugun maşallah belim hiç agrımadı midem hiç bulanmıyo ciciklerim sızlıyo ve büyüdü o kadar
hamileliğin inş.hep böyle geçer canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?