Aralık'ta hamile olduğunu öğrenenler buraya

merhaba kızlar. ben de 29 aralıkta öğrendim hamile olduğumu:) ama çok endişeliyim çünkü hamile kalmadan önce folik asit almak gerekiyormuş. benimki planlı olmadığı için hiç kullanmadım ben. doktorum da folik asit içeren multi-tabs provit lgg verdi bana. yeterli midir acaba? bebeğime bişey olmasın?

hayirlis olsun canim hayirlisiyla kucaginada alirsin insallah, bence bu kadar kafana takma folik asiti onceden annelerimiz bisey kullanmislarmi ki ? simdi moda oldu bunlar.. iyi dusun iyi olsun. bende kullanmadan hamile kaldim ve sadece bebegin gelisimine yardimci olmak icin vitamin yada doktorunun verdigi haplardan icmen yeterli. Allah buyuktur.

Selaam,

Ben de bugun bebisle tanistim.:)3 mm henüz..kalbinin atisini henuz duyamadik ama gorduk cok sukur:)10 gundur evde yatiyorum, kanamam vardi,hep icimde bir korku vardi ama cok sukur hersey yolunda..insallah hep boyle devam eder.

bu arada burdaki dr bana magnezyum da verdi.tr deki dr`um da onu biz 12.haftadan itibaren veriyoruz dedi.bu donemde-bizim bebis 6 haftalik- magnezyum kullanan var mi???

Kızlar bana neden cevap vermediniz....

işte bende katıldım aranıza. Aralık annesiyim sat 26 kasım yarın doktorla randevum var havadisleri veririim size burdan

bende günde 2-3 kere oluyor sancı aama çok abartılı şekilde değil.normaldir sanırım herkeste aynı şeyler yaşanmıyor ki!mide bulantısı yaşamıyorum hiç.ara sıra baş dönmeleri o kadar.

Merhaba nick_less benimde geçen hafta lekelenmem olmuştu benim doktorumda progesteron hapı ve
magnezyum verdi... bende sancı oluyodu bu sancıları önler dedi bu arada bende 6+3 haftalık hamileyim

kızlar mide bulantılarınız başladı mı sizin?ben mide ağrımla baş edemiyorum?doktora solesem ilaç veriyorlar mı hamilelikte?

Merhaba nick_less benimde geçen hafta lekelenmem olmuştu benim doktorumda progesteron hapı ve
magnezyum verdi... bende sancı oluyodu bu sancıları önler dedi bu arada bende 6+3 haftalık hamileyim
Merhaba Basey,
progesteron bana da verdi..zaten ben 10 gündür aliyordum tr deki dr`um vermisti.simdi bu dr verdi baska bir tane,vajinadan yapilcakmis.

benim lekenme azaldi ama hala cook acik renkte lekenmeler oluyor.dr adet kanamasi kadar cok olmadikca korkma dedi ama ben yine de kendimi cok yormamaya dikkat ediyorum.

ayrica vitamin ve de simdiden midem bulanirsa diye baska bir ilac daha verdi.eve birkac kutu ilacla dondum yani:)

benim bebis de bugun itibariye 6+1 olmus oluyor sanirsam

kızlar mide bulantılarınız başladı mı sizin?ben mide ağrımla baş edemiyorum?doktora solesem ilaç veriyorlar mı hamilelikte?

Merhaba beyza01,

Burda veriyor dr mide bulantisi icin ilac.Benim bulantim yok henuz ama simdiden verdi olursa diye. Muhakkak tr`de de veriyorlar.

merhabalar bende aralık ayında hamile olduğumu öğrendim şuan 6 hafta bitmek
üzere gebelik kesesi göründü pazartesi tekrar kontrole gideceğim kalp atışları için bu kadar erken duyulur mu?

merhabalar bende aralık ayında hamile olduğumu öğrendim şuan 6 hafta bitmek
üzere gebelik kesesi göründü pazartesi tekrar kontrole gideceğim kalp atışları için bu kadar erken duyulur mu?

6-8 hafta arası diyorlar, belki de duyulur:)

benim ilk hamileliğimde değil ilki dış gebelik olmuştu neyse ki çok erken fark ettik eğer bu durum yaşayanlar varsa endişe etmesinler ben üç ay ara verdim sonra yine hamile kaldım umarım herşey hepimiz için yolunda gider zor bir sınav bizim ki sürekli beklemelerle geçiyor

arkadaşlar bugün adet günüm ateşimi ölçtüm sabah 36.8 di biraz önce ölçtüm 36.4 cıktı hangisi doğru acaba bu arada hala adet olmadım

Bu forumu sabote etmek istemem ama eylülde doğum yapacak olanlar aşağıdaki forumda toplanıyoruz. Oraya da gelin derim:)

Ana Sayfa
Kadın & Çocuk Sağlığı
Aylara Göre Genel Paylaşım
Eylül Anneleri
2011 Eylül Anneleri

arkadaşlar bugün adet günüm ateşimi ölçtüm sabah 36.8 di biraz önce ölçtüm 36.4 cıktı hangisi doğru acaba bu arada hala adet olmadım

Ben pek güvenilir bulmuyorum bu ateş ölçmeyi. ben becerememiştim. Hem de aynı saatte ölçmek gerektiğini biliyorum. Mesela her sabah 7de.

Ben pek güvenilir bulmuyorum bu ateş ölçmeyi. ben becerememiştim. Hem de aynı saatte ölçmek gerektiğini biliyorum. Mesela her sabah 7de.

evet canım bende hergün saat 07.30 ölçüyorum yaklaşık 10 gündür 36.7 nin altına düşmedi bugünde 36.8 di inşallah yaa bizim 4 ayımız bu rabbim inşallah bu ay bize gösterir

selam arkadaşlar bende aralık ayında hamile olduğumu öğrenenlerdenim. 14 aralıkta öğrenmiştim ve ozaman 6 haftalıktı. şuan 9 haftalık hamileyim. aslında ben pkolu hanımlarla bir muhabbetteydim. çünkü ben polikistik over hastasıyım. yumurtaları büyümeyen... ilaçsız adet olamayan...tam da tedavimi bıraktığım sırada hamile olduğumu öğrendim. aslında son adet tarihim 23 ekim ama ben sizler gibi 14.günümde değil 23. günümde yumurtlamışım. oyüzden son adet tarihimi doktorum belirledi. çok mutluyum... bütün pkolu arkadaşlarımında bu yıl hamile kalmasını diliyorum. hepimize allah sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin 2 gün önce minik bir kanamam oldu. çok korktum ve dün hemen doktora gittim. meğer kese büyüdükçe etrafındaki bir damarı yırtmış. birde ben bebe aspirini kullanıyorum. benim hastalığımda düşük ve bebeğin kalbinin durması büyük bir ihtimal olduğu için bebe aspirinini kullanıyormuşum.
ve arkadaşlar ben acaip bir şekilde uyku düşkünü oldum. kendime inanamıyorum... hem işyerinde uyuyorum hemde eve gidince yemek yer yemez tekrar uyuyorum =) sabaha kadar....

merhabalar bende 3 aralıkta öğrendim şükür.
Şu an bebeğim 8hf+3gün Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Kalp atışları bende de 7. hafta da duyuldu arkadaşım. Ayrıca bende uykusuzluk vardı çok şükür bu hafta iyiydim.ama panik atak ve okb em vardı sanırım ondan birbirimize dua edelim canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…