merhaba kızlar. ben de 29 aralıkta öğrendim hamile olduğumu:) ama çok endişeliyim çünkü hamile kalmadan önce folik asit almak gerekiyormuş. benimki planlı olmadığı için hiç kullanmadım ben. doktorum da folik asit içeren multi-tabs provit lgg verdi bana. yeterli midir acaba? bebeğime bişey olmasın?
Kızlar benim adet günüm geçtiğinden beri kasıklarımda ara ara şiddetli kasık ağrıları oluyor.günde 5 -6 defa birden vuruyor3 -5 dak sürüyor kıvrım kıvrım kıvranıyorum sanki bıçaklanıyor gibi sonra geçiyor.geceleri uykumdan uyandırıyor.gerçi bu son iki gündür hafifledi gibi..çok şükür lekelenmem falan yok....hafifte belim ağrıyor 2 gündür.sizlerde de böyle şeyler oluyormu kızlar???
Kızlar benim adet günüm geçtiğinden beri kasıklarımda ara ara şiddetli kasık ağrıları oluyor.günde 5 -6 defa birden vuruyor3 -5 dak sürüyor kıvrım kıvrım kıvranıyorum sanki bıçaklanıyor gibi sonra geçiyor.geceleri uykumdan uyandırıyor.gerçi bu son iki gündür hafifledi gibi..çok şükür lekelenmem falan yok....hafifte belim ağrıyor 2 gündür.sizlerde de böyle şeyler oluyormu kızlar???
Selaam,
Ben de bugun bebisle tanistim.:)3 mm henüz..kalbinin atisini henuz duyamadik ama gorduk cok sukur:)10 gundur evde yatiyorum, kanamam vardi,hep icimde bir korku vardi ama cok sukur hersey yolunda..insallah hep boyle devam eder.
bu arada burdaki dr bana magnezyum da verdi.tr deki dr`um da onu biz 12.haftadan itibaren veriyoruz dedi.bu donemde-bizim bebis 6 haftalik- magnezyum kullanan var mi???
Merhaba Basey,Merhaba nick_less benimde geçen hafta lekelenmem olmuştu benim doktorumda progesteron hapı ve
magnezyum verdi... bende sancı oluyodu bu sancıları önler dedi bu arada bende 6+3 haftalık hamileyim
kızlar mide bulantılarınız başladı mı sizin?ben mide ağrımla baş edemiyorum?doktora solesem ilaç veriyorlar mı hamilelikte?
merhabalar bende aralık ayında hamile olduğumu öğrendim şuan 6 hafta bitmek
üzere gebelik kesesi göründü pazartesi tekrar kontrole gideceğim kalp atışları için bu kadar erken duyulur mu?
Kızlar bana neden cevap vermediniz....
arkadaşlar bugün adet günüm ateşimi ölçtüm sabah 36.8 di biraz önce ölçtüm 36.4 cıktı hangisi doğru acaba bu arada hala adet olmadım
Ben pek güvenilir bulmuyorum bu ateş ölçmeyi. ben becerememiştim. Hem de aynı saatte ölçmek gerektiğini biliyorum. Mesela her sabah 7de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?