Aralık'ta hamile olduğunu öğrenenler buraya

Selam bende bugün kan testi yaptırdım dğerim 1633 çıktı.İnşallah hayırlısıyla kucağımıza almak da nasip olur.

mrb arkadaşlar yeni üyeyim.
geçen hafta test yaptım ve çift çizgi çıktı.bugün de ilk olarak doktora göründüm ve 5 haftalık ultrason fotoğrafı elime verildi.bende aralık annesiyim.
umarım sağlıklı bebeklerimiz olur.

ne güzeeel ne bereketli bi aymış bu aralık ayı maşallahh Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh

bende hamileyim yeni öğrendim.ilk hamileliim ve çokkk heycanlıyım.Çok garip bir duygu.hiç olmicak sanmıştım hatta rahim filmi çekmem lazımdı ama korktum çekemedim.Allaha bıraktım herşeyi.Kadere inanıyorum dualarla hamile kaldım inanın...

tebrik ederim canım hayırlı olsun hamileliğin Allah sağlıkla kucağına kavuştursun meleğini inşallah

kızlar bende dün 2 kere test yaptım ikisinde de çift çizgi çıktı
rabbim isteyen herkese nasip etsin,bizim gibi hamile olanlara da bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
yanlız buradaki herkes hamilelik konusunda ya bilgili yada tecrübeli ben bu konuda çok cahilim sizlerden yardım istiyorum:2:
çünkü 1 yıllık evliyim ve ilk günden korunmaya başladık,ve henüz 19 gündür korunmuyoruz testler ikiside pozitif çıktı ama ben daha çok yeni diye 1 hafta sonra dr. a gideyim diyorum kısacası çok hazırlıksız yakalandım daha ilk aydan hamile kalacağım hiç aklıma gelmemişti kızlar bana yardımcı olursanız çok sewinirim sizce n zaman dr.a gitmeliyim?

bende kantestimde öğrendim gerçekte 3 haftalık ama doktorlar son adet gününü esas aldığı için 5 haftalık diyolar
hepimizinki sağlıkla büyüsün inşallah.benim bebiş şimdi 7.2 milimetre::):):)

bende dün gece test yaptım ve 2. çizgi çok silikti nerdeyse görünmüyordu.bugün doktora gittim 2 haftalık hamileymişim.ilk hamileliğim çok heycanlıyım:) pko hastasıydım.ilaç kullandım çok şükür düzeldi

Hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağımızada alırız inşallah.

slm arkadaşlar ben 4+2 günlük hamileyim çarşamba günü kan testinde öğrendim hcg değerim 334,1 çıktı düşük değil değil mi kızlar??

hayırlı olsun arkadaşım allahım tamamına erdirsin.yumurtlamadan sonra mı iki haftalık senin bebeğin ?

iyi akşamlar kızlar, bende hamileyim.4 yada 5 haftam..beta hcg deeğrm ilki 540 tı 48 saat sonra 1400 oldu..pazartesi doktora görüneceğim inş.kese görünür :26:. aralık hamileleri kesesini gören var mı?nasıl bir duygu

selam kızlar, bende hamis oldugumu dun ogrendim once idrar testi yaptım sonra da kan testi yaptırdım.hcg 314,11 cıktı 4 haftalıkmıs. siz ilk muayeneye kac haftalıkken gittiniz?

slm kızlaaar
öncelikle hepinize mrb hepinizin hamileliğini tebrik ederim...
bende sizdenim canlarım ama benim durumum sizden biraz farklı ben tüp bebekle hamile kaldım ama çok şükürler olsunki hamiş kaldım Allahıma şükürler...ben bugün 5+3 lük hamişim kızlarr perşembe günü kese için dr a gideceğim....
sizler yani kanda baktıran arkadaşlar bir keremi baktırdınız kan tahlilinde?
hepimizin hamileliği hayırlı olsun rabbim sağlıklı bi hamilelik geçirip kucağımıza almamızı nasip etsin inş...,

selam kızlar aranızda dra giden varmı ben çarşamba günü gidicem benim kasık ve bel ağrım çok oluyor aranızda aynı sorunu yaşayan var mı

Canım ben gördüm. 5+3 iken 4,5 mm çapındaydı. Çok güzel bir duygu ama kalp atışını duymak daha mükemmel bir duygu olsa gerek. Kalp atımı için 3 ocakta gidicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…