Okadar hataları varki açtığım konularda da belirttim ve daha soyleyemedigim bir çok şey mesela şiddet hiç konularimda açmadım hoşlanmadım cunku biliyomusun bı tartışmada önde şiddet uygulamayi sever ne olursa olsun o böyle bir adam oldukça ona olan saygım da kalmaz keşke bu sevgimde bitseydi tmm yine tehditleri yüzünden bosanamam belki ama yinede sanki hiç. Onunla evli değilmişim ekmek elden su gölden yer hayatımı çocuklarıma adardim yeterki ondan vazgeçmek istiyorum nefret etmek istiyorum ne saçma degilmi bunları bana yapan bir insanı yine seviyorum hayat acımasız işte bunları bana yasattiracak kadar acımasız rabbim böyle hayırsız koca ile imtihan ediyor beni yinede ne olursa olsun elhamdülillah ama geçecek ya insan olacak gerçi hiç umudum yok bütün iyimserligimin kapılarını kapaticam yada zorla da olsa bakalım kaç yıl sonra illaki bu evlilik bitecek çünkü ben tükendim ilgisizlikten böyle davranışlarından şuan katlaniyorum ama emin olun başkalarına bosan demek çok kolay nasıl hangi korkularla yaşadıklarımızı ancak biz biliriz boşanmak kolay değillTek bu olay için yazmıyorum bir çok eş tartışmasında yapılan bir hata olarak görüyorum. Tartışmada ağızdan çıkan lagları hemen ciddiye almayın. Bayramda gelmeyeceğim mi diyor. Tamam deyin bekleyin bakalım gelecek mi gelmeyecek mi?
Eşinize söyledikleriniz:
Sorumsuzsun.
Kim sana gel diyor.
Ben çocuklarıma yeterim.
Ne halin varsa gör.
Çocuktan farkın yok.
İstemem gelme.
Eşiniz, önem verdiği bir konunun olmamasına sinirlenmiş. Neticede hakaret felan yok. Gelmem demiş. Muhtemelende gelecekti. Ama sizin söylediğiniz sözlerin duruma hiç bir katkısı olmayacak. Olayları daha da büyütecek. Evlilikte karşınızdaki sinirlendiğinde biraz ortamın yatışmasını beklemek en doğrusu. Eşinin yaptığı yanlışlar kadar kendi yanlışlarını da görmelisin.
Burda suratına telefonu kapattım yazmak kolayda karşındaki senin eşin ve bunu nasıl değerlendireceğinide düşünmelisin. Bence sende çok sağlıklı hareket etmiyorsun.