- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi elifff_____
-
bu silgi verdi diye şeeden miydi.kocası öğrencisine silgi verince olay çıkaran kadın batumda otel rezervasyonu yaptırılmasını nasıl bu kadar çabuk sindirdi merak ediyorum.
daha çok merak ettiğim nokta ise kocanın neden bu durumlara katlandığı. benim psikolojim bozulurdu heralde devamlı peşimde hayatımı kurcalayan biri olsaydı.
demek ki elif o kadar kıskançlık yaparken gayet de mutluymuşsun,kaprislerini çekmek zorundaymış gibi üstün üstüne gitmişsin.hani ben böyleyim yersen gibilerinden..yoksa kadına dokundu,yok silgi verdi diye olay çıakrılmaz..
o kadar kıskanç bir kadın olsaydın içtenlikle,kocan batumda rezervasyo yaptığında dünyayı başına yıkmış olman gerekirdi..
demek ki bunca zaman aldatılma şüphesi veya dişi sinek kıskançlığı değildi seninki,tamamen kapris kıskançlığı idi..
zaten adamın bu kadar abartıyı çekmesi anormladi,altından birşey çıkması muhtemeldi.
çıktı da..şimdi de sen kabullenemiyorsun..
şüphe duyuyorsan baktıgında ne degişecek ki kuzummrb
Hemen konuya geçiyorum lütfen gerçekten yardımcı olmak isteyenlercevaplasın.
Avea hattından arama geçmişimizi nasıl görebiliyoruz yani artıktürk telekomun onlime işlemlerinden mi yapılıyor bu? Denedim şifre aldım ama yapamadım bulamadım lütfen bilenler yardım edebilir mi
haa geveze aile varsa normalbilmem hiç detaylara bakmadım aldatılıyormuyum yoksam eşim muhasebeci çok konuşuyor bide sülaleside çok çenebaz normal
o kadar kıskançlığınız varken zaten kendi telefonundan bir halt yemezdi zaten.Arama geçmişinde hiçbirşey yok hep erkek arkadaşlarıyla mesajlaşmış aramalarda ki bayanlarda iş yerinden vs temiz yani anormal hiçbşy bulamadım.
Bazı arkadaşlar doğru demiş rezervasyon olayı ortada zaten ben daha neyi bulmaya çalışıyorum o kadar haklısınız ki size vericek cevabım bile yok
elif biz seni hiç anlayamıyoruz hem de hiç.Arama geçmişinde hiçbirşey yok hep erkek arkadaşlarıyla mesajlaşmış aramalarda ki bayanlarda iş yerinden vs temiz yani anormal hiçbşy bulamadım.
Bazı arkadaşlar doğru demiş rezervasyon olayı ortada zaten ben daha neyi bulmaya çalışıyorum o kadar haklısınız ki size vericek cevabım bile yok
Batum olayinda tamamen enselenmis adami affedip dondun geriye canimÖnce şu silgi olayını bi unutun dünyayı başına filan davyıkmadım sadece şikayet ettim durumdan, batum olayında tepkisiz kalsaydım evi terketmezdim burda anlattığım kadar anlatmadığım şeylerde var.döneli fazla olmadı zaten
Yapmadım dedi haberim bile yok dedi yeminler etti hergün geldi annemlere hatta orada kaldı bir kaç gün, ona inandım mı hayır, niye döndüm ben de bilmiyorum hem ayrılmıyorum her huzursuzum
Önce şu silgi olayını bi unutun dünyayı başına filan davyıkmadım sadece şikayet ettim durumdan, batum olayında tepkisiz kalsaydım evi terketmezdim burda anlattığım kadar anlatmadığım şeylerde var.döneli fazla olmadı zaten
Yapmadım dedi haberim bile yok dedi yeminler etti hergün geldi annemlere hatta orada kaldı bir kaç gün, ona inandım mı hayır, niye döndüm ben de bilmiyorum hem ayrılmıyorum her huzursuzum
Evet ama o tatlı bi huzursuzluktu işi gereği çok bayan vardı etrafında şimdi başla. Nedenine gelince bilmiyorumSiz Batum olayından önce de huzursuzdunuz. Keşke güvenmediğiniz bir adamla evlenmeseydiniz. Ayrıca mesleğiniz ve eğitiminiz var bildiğim kadarıyla. O zaman bu güvensizlik neden ? Körü körüne aşk demeyin inanmam.
Ya bana bi akıl berin o zaman çünkü iyice dengesizleştim tamam itiraf ediyorum ayrılmak istemiyorum herşey o kadar iyiydi ki yani bir yanlışını görsem o hep böyleydi zaten derim..
Bu rezervasyon olayı hep aklımda nasıl olacak bilmiyorum şunubyapıcam bunu yapıcam diye net bişey yok aklımda
Kuzu yardim al diyoruz almiyorsunYa bana bi akıl berin o zaman çünkü iyice dengesizleştim tamam itiraf ediyorum ayrılmak istemiyorum herşey o kadar iyiydi ki yani bir yanlışını görsem o hep böyleydi zaten derim..
Bu rezervasyon olayı hep aklımda nasıl olacak bilmiyorum şunubyapıcam bunu yapıcam diye net bişey yok aklımda
Olabilir aslında dahavönce gittiğim bi dr vardı ona gidebilirim haftasonuElif bir uzmandan yardım alsana. Maddi durumun da yerinde madem geciktirmeden terapiye başla. Icindeki bu telaş halini gecirirsin en azından, sonra da karar verirsin.
Eger unutup devam etmeye karar verirsen de huzursuzlugunu dindirmen icin yardımcı olacaktır. :)
Yardım alıcam zaten başka çarem yokKuzu yardim al diyoruz almiyorsun
Bosan diyoruz yok diyorsun
Vallahi benim aklima baska birsey gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?