Arama geçmişi

bu silgi verdi diye şeeden miydi.
Ay çok da şeapmamak lazım beaa.
Kıskançlıkla yaşayan insanların beyin ve sinir sistemi haritalarını çok merak ediyorum,nasıl tepkiler veriyor diye :))

demek ki elif o kadar kıskançlık yaparken gayet de mutluymuşsun,kaprislerini çekmek zorundaymış gibi üstün üstüne gitmişsin.hani ben böyleyim yersen gibilerinden..yoksa kadına dokundu,yok silgi verdi diye olay çıakrılmaz..
o kadar kıskanç bir kadın olsaydın içtenlikle,kocan batumda rezervasyo yaptığında dünyayı başına yıkmış olman gerekirdi..
demek ki bunca zaman aldatılma şüphesi veya dişi sinek kıskançlığı değildi seninki,tamamen kapris kıskançlığı idi..
zaten adamın bu kadar abartıyı çekmesi anormladi,altından birşey çıkması muhtemeldi.
çıktı da..şimdi de sen kabullenemiyorsun..

Ben de o siteye üyeyim ve eşimin iş programı çok yoğun olduğundan hep otelde ödemeyi seçerim ki kart limiti boşa bloke olmasın. Ve otelde dahi ödesem güvence olarak kredi kartı bilgilerimi istr site. Yani otomatik rezervasyon imkansız. Ama bence elif' in adama saplantısı var yani onun için kıskanmak mesele aldatılmak değil. Kıskanma eğilimi öyle çok ki Batum olayını es geçti.

şüphe duyuyorsan baktıgında ne degişecek ki kuzum

Eğer baktığında karşılaşacağın şeyleri kaldırabileceğini düşünüyorsan bu işe giriş.

Yok eğer seni üzecek şeyler karşısında bir şey yapamayacaksan hiç bakma.
Bazen suyu akışına bırakmak en doğrusu, sonrasında yolunu bulur her şey yavaş yavaş...

Ama bu duyguyla yaşanmaz, eğer mümkünse derhal kocan ile konuş...

Arama geçmişinde hiçbirşey yok hep erkek arkadaşlarıyla mesajlaşmış aramalarda ki bayanlarda iş yerinden vs temiz yani anormal hiçbşy bulamadım.
Bazı arkadaşlar doğru demiş rezervasyon olayı ortada zaten ben daha neyi bulmaya çalışıyorum o kadar haklısınız ki size vericek cevabım bile yok

o kadar kıskançlığınız varken zaten kendi telefonundan bir halt yemezdi zaten.
rezervasyon olayında da tongaya düştü bence ,şansınız oldu adam açık verdi..ben o otel olayında neye istinaden geri döndüğünüzü anlamadım sadece..açıklama nedir,nasıl inandınız da döndünüz??*

elif biz seni hiç anlayamıyoruz hem de hiç.
çok değişik tutumların.
silgi olayı nerdeeee batum olayı nerde.
silgi için dünyayı dar eden sendin, batum olayında ise tamamen farklıydı tutumun.
ayrı mı yaşıyosunuz halen.
bence boşanmayacaksın sen.
tabiki senin bileceğin bişey.
ama ne yapmaya çalışıyosun anlamıyorum.
eşin ne diyor ne yapıyor.
evliliği kurtaralım niyetinde bir çabası filan var mı.
o da mı boşanmak istiyor.
artık uğraşma bırak.
delil olsa ne olmasa ne.
oturup adam gibi konuşun.
güven sarsılmış bir kere.
böyle hafiyelik mi yapacaksın bir ömür.
güvenmediğin adamla aynı çatı altında işin ne.
iş ciddiye binince şaşırdın sanırım elif değil mi

Önce şu silgi olayını bi unutun dünyayı başına filan davyıkmadım sadece şikayet ettim durumdan, batum olayında tepkisiz kalsaydım evi terketmezdim burda anlattığım kadar anlatmadığım şeylerde var.döneli fazla olmadı zaten
Yapmadım dedi haberim bile yok dedi yeminler etti hergün geldi annemlere hatta orada kaldı bir kaç gün, ona inandım mı hayır, niye döndüm ben de bilmiyorum hem ayrılmıyorum her huzursuzum

Batum olayinda tamamen enselenmis adami affedip dondun geriye canim
Yani geri donmek demek affetmek demek bunu biliyorsun degil mi? İlle affediyorum seni demene gerek yoktu
Ben uzuluyorum senin icin ya, tamam saplantilarin var ama o olaydan sonra aldatildigina ben bile eminim delil bulamamis olman bunu ortbas etmez ki canim?
Alip karsina konussan sanki itiraf mi edecek hayir
Bence iyice dusun ve artik su adamla olan iliskini bir karara bagla omur boyu pesinde gezemezsin kopek gezdiren sahibi gibi cekilmez yani

Siz Batum olayından önce de huzursuzdunuz. Keşke güvenmediğiniz bir adamla evlenmeseydiniz. Ayrıca mesleğiniz ve eğitiminiz var bildiğim kadarıyla. O zaman bu güvensizlik neden ? Körü körüne aşk demeyin inanmam.

Ya bana bi akıl berin o zaman çünkü iyice dengesizleştim tamam itiraf ediyorum ayrılmak istemiyorum herşey o kadar iyiydi ki yani bir yanlışını görsem o hep böyleydi zaten derim..
Bu rezervasyon olayı hep aklımda nasıl olacak bilmiyorum şunubyapıcam bunu yapıcam diye net bişey yok aklımda

Evet ama o tatlı bi huzursuzluktu işi gereği çok bayan vardı etrafında şimdi başla. Nedenine gelince bilmiyorum

Elif bir uzmandan yardım alsana. Maddi durumun da yerinde madem geciktirmeden terapiye başla. Icindeki bu telaş halini gecirirsin en azından, sonra da karar verirsin.

Eger unutup devam etmeye karar verirsen de huzursuzlugunu dindirmen icin yardımcı olacaktır. :)

Kuzu yardim al diyoruz almiyorsun
Bosan diyoruz yok diyorsun
Vallahi benim aklima baska birsey gelmiyor

Olabilir aslında dahavönce gittiğim bi dr vardı ona gidebilirim haftasonu

bencde alın eşinizi seviyorsunuz illa olmayan bir şeyin peşine düşmeyin ha vardır bilemem ama bu şekildede mutlu anlarınızın kıymetii bilmeden yaşşıyorsunuz.. sebepsiz yere üzmeyin kendinizi her şeyin bir açıklaması vardır ben otel olayındada bir açıklama vardır diyorum.. belki çok ykın arkadaşı içn aldı kimseye demek istemedi vs vs bir ton seçenek var . mutlu olmaya akın b ukuruntulardan kurtulun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…