Arama geçmişi

Abla amacin ne ?
Valla en bastan okudum kac saattir bir seyi bulamadin kocan seni aldatsa bile coktaaan mercimek firindaa
Ayrica bu ne paranoya ya hem diyosun elimde kanit olmasi lazim hemde diyorsun belkide aldatmaya bilir..
Yani aldatsa sevincekmisin uzulcekmisin anlamadim. Bu sefer beni neden aldatti diye kurup durucaksin valla yazik omrune al karsina konus bu kadar basit ne gerek var bu kadar zulme.. hayati yasa kasma rahat ol ..

Hem öyle hem değil işte kanıt lazım
Eğer aldatılıyorsan ben zerre kadar üzüleceğine inanmıyorum.
Çünkü kafanda aldatılma ihtimalini öyle normalleştirdin ki, artık soğukkanlı biçimde kanıt toplamaya çalışıyorsun.
İnsan bu şüpheyle bir dakika bile adamın yanında kalamaz ama sen o kanıtı da maddi çıkarlarını korumak için istiyorsun.
Sana gerçek bir sevgi diliyorum. Ancak o kendine getirir seni.

Konuşsam itiraf mı edecek sanki

Benim maddi konuda sıkıntım yokki amaç eğer yapıyorsa onu yaptığı ayıpla rezil etmek ve evet herşeyini almak ama alıp kullancakmıyım tabi ki hayır

Bizde böyle işte yazıyor bak 2.sırada
Tamam şimdi anladım ben önce kendimde denemek istedim e benim tel kontörlü olduğu için. Faturalar çıkmadı demek ki ondan sonra o yazan ay adına mı tıklıyorum?
Çok tşk ederim bu gece bu işi halledip yarın açıklarım buradan

Daha Batum sonuçlanmadı yeni bir olay çıkmış kızlar ben yavaş yavas bayana hak versem mi diye düşünmüyor değilim. Bu arada sorunun cevabı malesef aveada nasıl olur bilmiyorum

Banane yarın olmaz okadar yarım ettim bekliyorum

Benim maddi konuda sıkıntım yokki amaç eğer yapıyorsa onu yaptığı ayıpla rezil etmek ve evet herşeyini almak ama alıp kullancakmıyım tabi ki hayır
Yaptığı yüzünden herkes onu ayıplar mı sanıyosun sen?
Şaka mısın Elif?
Zaten sen hastalık boyutundaki kıskançlığınla nam salmışsın.
Sana mı inanacaklar sanıyorsun?
"Hasta bu kadın" der, sıyrılır işin içinden.
Her şeyini alıp kullanmayacaksın öyle mi? :))
Hayır kurumlarına mı bağışlayacaksın?

Ortada kanıt varken mi bana inanmayacaklar?
Evet bağışlarım benim herşeyim var çok şükür

Bilmiyorum gerçekten
Ben diyim ozaman kimse bu kahri cekmez dusunsenize surekli birine kendinizi ispat ediceksinizz.. kim ceker.. ya seviyordur ya seviyordur omur boyle gecmezki ne biliyim salsan kendi haline belki daha huzurlu olursun inan bende yapiyordum bunu erkek arkasimla besinci yila girdik ilk sene zehir ettim ona hayati her seyini arastirdim karistirdim ama bak bulamadım elime bir sey gecmedi.. ama ne oldu ben oyle paranoya yaptim diye benden ayrildi ne oldu en fazla bir ay dayandik yani benim yüzümden biticekti sen yapma abla bak evlisin bide .. rahat ol.. zaten aldatirsa elbet o onun ayagina dolanip ortaaya cikacak

Batum konusunda kim hatalı dediki zaten ayrıca bu adam seninle ayrılmıyorsa bu kadar kıskançlığına altında bişeyler ararım dedim hep ki gördüğümüz üzere bişeyleri çıkıyor yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…