Aramalı mıyım?

Calcifer

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
59.306
330.139
698
merhaba kızlar,
konuyu fazla uzatmayacağım. eşim ailesiyle yakın zamanda sorun yaşadı. ama eşimin ailesi sadece eşime değil bana da aynı tavrı aldılar ve aramız baya gerildi. bu yaptıklarından dolayı çok büyük kavgalarımız oldu eşimle. bi şekilde ailesiyle konuşup konuyu halletti eşim. ama bana yapılanlar hakkında ne özür ne de bi arama olmadı. açıkçası içim soğudu. bugün kandil ve aramalı mıyım ?

Arada soğukluk varsa aramaya gerek yok bence.
Aradığınız zaman kötü bir geri dönüş alırsanız moraliniz daha da bozulabilir..

kalbin büyüğü küçüğü, yaşlısı genci olmuyor maalesef.Hiç bir suçunuz yokken sizin kalbinizi kıranlar, gönlünüzü almak için yaptılar mı bir şey? benim de var kendi akrabalarımdan böyle, kırk kat eli ararım, hiç tanımadığım insanların kandilini kutlarım, huzurevlerine gider yaşlıların gönlünü eylerim de, onları aramak gelmez içimden.

merhaba kızlar,
konuyu fazla uzatmayacağım. eşim ailesiyle yakın zamanda sorun yaşadı. ama eşimin ailesi sadece eşime değil bana da aynı tavrı aldılar ve aramız baya gerildi. bu yaptıklarından dolayı çok büyük kavgalarımız oldu eşimle. bi şekilde ailesiyle konuşup konuyu halletti eşim. ama bana yapılanlar hakkında ne özür ne de bi arama olmadı. açıkçası içim soğudu. bugün kandil ve aramalı mıyım ?

Bence arayın gitsin
Bakın kendiniz demişsiniz bugün kandil küslük olmaz
Ne yaptılarsa belkide yaptıklarından utanırlar
Zaman herşeyin ilacı bence yarayı çok deşmeyin deştikçe kanar canınız acır.
Herkes birşeyler yaşıyor neticede önemli olan mesafeyi korumak

Bence arayın gitsin
Bakın kendiniz demişsiniz bugün kandil küslük olmaz
Ne yaptılarsa belkide yaptıklarından utanırlar
Zaman herşeyin ilacı bence yarayı çok deşmeyin deştikçe kanar canınız acır.
Herkes birşeyler yaşıyor neticede önemli olan mesafeyi korumak
sorun benimle değildi ki. kendi oğullarıyla sorunları vardı bana da yansıttılar. hani bi tartışmamız olsa sorun olsa oturur konuşuruz hallederiz. şimdi nasıl yapayım ki enteresan bir durum yani :)

sorun benimle değildi ki. kendi oğullarıyla sorunları vardı bana da yansıttılar. hani bi tartışmamız olsa sorun olsa oturur konuşuruz hallederiz. şimdi nasıl yapayım ki enteresan bir durum yani :)
Bence sorun oğullarıyla ise sana yansıtmamalrı lazımdı
Onlar barışıp senle hala aynı moddalarken arama
Her oğluna bozulunca sana da yansıtmalarına izin verme
Kandil herkesin kandili, onlar da seni arayabilir madem ilk yansıtan onlardı

Bence sorun oğullarıyla ise sana yansıtmamalrı lazımdı
Onlar barışıp senle hala aynı moddalarken arama
Her oğluna bozulunca sana da yansıtmalarına izin verme
Kandil herkesin kandili, onlar da seni arayabilir madem ilk yansıtan onlardı
hı işte onu diyorum. oğlu aramamış sormamış bana da tavır alınıyor. sanki ben aratmadim. hal böyleyken özür zaten beklemiyorum da bi yakınlık gösterilir davet edilir ya da size geleceğiz denilir ama yok. ben yokum gibi davranılıyor

merhaba kızlar,
yoooo aramamalısın bırak onlar arasın.

Back
X