- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi likethemovies
-
Kendim yazdım kendim ürperdim zatenBu çok sert oldu ama ihtiyacım olan buydu sanırım. Teşekkür ederim
Erkek yani neticede çok haklısınızKendim yazdım kendim ürperdim zaten
Ama yanımda yapan öküz arkadaşlarımı gördükten sonra,maalesef mümkün.
Çok haklısınız bana biri söylese ben de aynı tepkiyi verirdim. Ama sevmiyor diyemiyorum yeteri kadar sevmiyor diyebilirim anca.
Aramamak için ne yapmam gerek onu merak ediyorum. Söylediklerinizin farkındayım aradıkça hem onu şımartıyorum hem gururumdan oluyorum...
3 gün aramamıştım dün görüşmek için aradım. Çok daha uzun bi zamana ve iradeye ihtiyacım var.ben uyuyordumm kavga ettiğimizde aramamak için film izliyordum 1-2 gün durdurabilirsen kendini gerisi geliyor.
bekle o arasın lütfen arama kendine yapma bunu.
8 aydır beraber olduğum sevgilimle 6 gün önce ayrıldık. Ben bitirmek istemediğim için iki üç gün aradım konuşmak istedim. Bugün yüz yüze görüştük ağlayarak, severek ayrıldık..
Beni sevdiğini hissediyorum ama asla tekrar beraber olamayacağımızı da biliyorum. Onu artık aramamam kendimi tutmam lazım. Kendime aramayacağım desem de bi anda elimde telefon onu ararken buluyorum kendimi. Lütfen yardım eder misiniz? Nasıl engel olacağım ben bu duruma?
Ekran görüntüsü aldım. Umarım bunları içimden gelerek söylediğim günler gelir artık. Çok teşekkür ederimBu adam beni terketmiş ve şimdi onu ararsam veya yazarsam ona bağlı takıntılı ve güçsüz bir kadından başka hiçbir şey olamycam ve elime geçen hiçbir şey olmayacak.
Geleceğimde yeri olmayan birini aramak bana yarar sağlamayacak ve eğer ona ulaşırsam gururumu ayaklar altına almış olacağım. Ben güçlüyüm, aramayacağım.
Bunu tekrar et her aramak istediğinde.
Elimden geleni yaptım. Şimdi fazlasını yapmak onu rahatsız etmek ve kendimi küçük düşürmekten başka bir işe yaramayacak. Haklısınız. Umarım aramam onu bi daha..Akacak kan damarda durmazmis.
Arayacaksin. Gizli numara yapip sesini dinleyeceksin... Sosyal medya hesaplari takipte olacak.
Hepsi surec. Yavas yavas alisacaksin. Yerine birini, bir şeyleri koyunca duzelecek her sey. O zamana kadar sadece sabretmeye calis.
Simdi arar ya da yazarsan yavas yavas degerini, kendine olan guvenini kaybedeceksin. Belki kotu sozler duyup uzuleceksin. Sabir.. sadece sabir. Gececek. Emin ol.
Burada bi konu açmıştım eski sevgilimle konuştum ve sevgilim öğrendi. Aklımın onda olduğunu düşünüyordu. 2 3 ay oluyor bu olay yaşanalı. Geçen hafta bu olayı tetikleyen bi tartışmamız oldu. "Aylardır bu olayı unutmak için uğraşıyorum ama her taşın altından eski sevgilin çıkıyor ben artık şüphe içinde devam etmek istemiyorum. Mutsuz oluyorum düşündükçe." Dedi ayrıldık.Neden ayrildiniz
Burada bi konu açmıştım eski sevgilimle konuştum ve sevgilim öğrendi. Aklımın onda olduğunu düşünüyordu. 2 3 ay oluyor bu olay yaşanalı. Geçen hafta bu olayı tetikleyen bi tartışmamız oldu. "Aylardır bu olayı unutmak için uğraşıyorum ama her taşın altından eski sevgilin çıkıyor ben artık şüphe içinde devam etmek istemiyorum. Mutsuz oluyorum düşündükçe." Dedi ayrıldık.
Bahane olma ihtimali yuksek ama tatile haftaya gidecek. Tatille alakalı olduğunu sanmıyorum yani :)bir şey soracağım
konunuzu dağıtmak istemiyorum ama adam bahsettiğiniz tatile gitti mi
eğer gittiyse oradaki birini sağlama alıp bu durumu bahane etmiş olabilir
aklınıza aramak geldiği zaman başka bir iş yaratın kendinize ya da telefonu verin birine saklasin
Belki de sevmiyor olmasına üzülüyorum ne kadar seviyor desem de bilmiyorum. Teşekkür ederim :)Üzülme sevseydi senin değerini bilir terk etmezdi şimdiden böyle yapan ilerde neler yapar erken kurtulduğuna sevin
Doğru kabullanemiyor kondurmamışsın sevdiğinin böyle olmasınıBelki de sevmiyor olmasına üzülüyorum ne kadar seviyor desem de bilmiyorum. Teşekkür ederim :)
Ya o ihtimali de düşündüm ama bi tatil için tüm gemileri yakma cesaretini gösteremez. Bizim olurumuz yok artık diye belki 1000 kere söyledi..Bence tatile gitceği için bahane etmiş olabilir orada rahat rahat takılmak için aylardır susup 1 hafta kala mı aklına gelmiş tatilden dönünce barışalım derse hiç şaşırma :)
Bu ihtimali de annem ablam vs söyledi. Ailesi istememiş olabilir diye. Ama iyi anlaşmıştık yani ben öyle düşünmüştüm. Sorduğumda da düğünle alakası yok dedi. Gerçi olsa da söyler mi bilemiyorum da :)ablasının düğünü vardı kıyafet için kk yardım istemiştiniz yanlış hatırlamıyorsam.gittiniz mi ayrılmanızın bunla alakası var mı.bence en çok ne yapmaktan hoşlanıyorsanız onu yapın bana kitap okumak iyi gelir mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?